OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Merhaba tüm Paticikler; Bildiğiniz gibi 1 haftadan uzun bir süredir sunucu çalışması içindeydik.Sonunda bu çalışmalarımız sona erdi ve sizlerin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz... Yaklaşık 1 ay süre ile test dönemine girdik.Bu dönemi en iyi ve en kaliteli bir şekilde geçirmek bizim en büyük dileğimiz... Account alımları test dönemi süresince free olacaktır. Sizlere şimdiden İyi Oyunlar diliyorum ve sunucuya bağlanmanız için gerekleri yazıyorum... UO Gateway programı yüklü değil ise TIKLAYIN... Programı yükledikten sonra Web Browser'a şu adresi yazın... uog://A7C6516FAE23D04B66FD5F346AD965F0 Saygılarla...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 20 January 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hayirli olsun, eh bu kadar ugrastiktan sonra bir site de yaparsiniz, veya Reborn gibi paticik bunyesinde bir forum acarsiniz insallah, zira bizde torpil islemiyor :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hayırlı olsun Ravenloft umarım iyi bi yerlere gelirsiniz..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hayırlı olsun başarılar[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 oyy hemen geliyorum nihayet açıldı :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ravenloft Basarılar Dilerim.. Zaten Sen Acarsan Muhtemelen Ole Olur Tekrardan Basarılar Yolun Acık Olsun..[signature][hline] I did it all for the nookie, c'mon T he nookie, c'mon So you can take that cookie And stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Stick it up your yeah! Icq=322-630-305 Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hayırlı olsun,umarım kalıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Herkeze çok teşekkürler... said: Baggio, 20 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Hayirli olsun, eh bu kadar ugrastiktan sonra bir site de yaparsiniz, veya Reborn gibi paticik bunyesinde bir forum acarsiniz insallah, zira bizde torpil islemiyor :) Site ewt. Test dönemi bitmeden sitenin hazır olması gerekiyor.Aslında paticik bünyesinde forum isterim.Ama bize torpil yokki.Burada devlet memuru gibiyiz. Ehehehe :D[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bende geliyorum :) Hayirli Olsun Vatana ve Millete ... Bu mutlu günü 2 3 parça sözle ifade etmek istiyorum ; La havle asdasdasdasd asd asd as asdd asdasdasda asdasdasdasd aasdasdasdasdasd as asdasd asd asd asdasasdsfa dgfas gasdgasghdhasdh asgdhas asjhdjasd hajsd hasjd hasdjash dshajd haskjdhasj hdkajshdkjsahdashd ahskd hasjdh jkasdh ashd ashdjkhsajkd hasdjashasdkjashdkasjd ashjdha sjkdhasjkdasdhjkashdjaksh ... Saygilarla Efem :)[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Baggio gibi bir scripter uzmanı arkadaşın ise daha ne torpili istiyorsun anlamadım ki.Alla alla! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Yanlıs msg duzelttim sorry :) [Bu mesaj FRP_Master tarafından 20 January 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: mami, 20 January 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Baggio gibi bir scripter uzmanı arkadaşın ise daha ne torpili istiyorsun anlamadım ki.Alla alla! Sagol da, server Sphere degilmis, bu durumda etkisiz eleman kaliyorum ben biraz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hmm Runuo demek.Anlıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Iyidir iyi Bu arada site icin cok pis web site yapılır :D EEE ne demisler The Glorious Lord FRP_Master E Grandmaster Webmaster[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Staff :rock: Kolayoyun Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: FRP_Master, 20 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Iyidir iyi Bu arada site icin cok pis web site yapılır :D EEE ne demisler The Glorious Lord FRP_Master E Grandmaster Webmaster Kafiye oturmuş ahanda bir yetenek bu adam , FRP_Master :-D[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dido Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 evet revenloft hayırlı olsunda olmasına bu tur server topiclerini kendi siteni yapapta kendi forumunda yazsan en iyisi olurdu sakın yanlış anlaşılmasın ama şahsen başka biri açaydı şu treadı hemen kilidi vururdu baggio abiniz benim kardeşim... hernekadrada alan yetkilis olsanda sanırım bu iş için yeterli değil? [Bu mesaj dido tarafından 20 January 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Forum kurallarini kimseden ogrenecek degilim, sen de belli ki bana hatirlatacak biri degilsin. Olsaydin, yeni acilan serverlara bir kerelik reklam topic hakki tanidigimizi bilirdin, degil mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Dido seni hiddetle şiddetle kınıyorum burada kurallar çerçevesinde herkes eşit ve özgürdür Baggio ya da onun dediği gibi senin öğretecek halin yok kuralları Ayıp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Baggio, 20 January 2004 22:29 tarihinde demiş ki: said: mami, 20 January 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Baggio gibi bir scripter uzmanı arkadaşın ise daha ne torpili istiyorsun anlamadım ki.Alla alla! Sagol da, server Sphere degilmis, bu durumda etkisiz eleman kaliyorum ben biraz :) Baggio kardeşim. Seni unuttum sanma. Eğer test döneminden sonra Sphere v1.0 dener,beğenir ve ona geçersek seni mutlaka alacam staff'a. Kendini iyi hazırla... :D[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 hemen kızışmayın bre. hayırlı olsun Ravenloft, umarım patch işini çözmüşsündür :)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Umarim dilediğiniz gibi olur.. Hayirli olsun. Başarilar.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Raven tebrik ederim. Umarım başarılı olursunuz.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 dido bence bu kadar sert cikismamalisin iyice dusunup konus bolece hakkını savunabilirsin.[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 başarılar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowSong Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 web browser bölümüne uog://A7C6516FAE23D04B66FD5F346AD965F0 yazın demişsinde nasıl yazacağımızı biras açarmısın.web browser bölümü nerdedir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar