yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben de müslümanım, napçaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sg-1 said: İran'da olsa hafifletici sebeple yargılanırdı. biraz bekleseydi türkiyedede böle yargılanırdı acele etmiş abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aklıma nedense tepsi müdafa ve hafifletici sepetler geldi. Çok dini bütün insanmış demek şeytan falan tespit eden aurası falan varmış. Allah herkese nasip eder inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dünyanın gidişatı iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Çokakıllıadam said: Müslüman bunlar hep. Hıristiyanlar ve Musevilerden katil çıkmıyor zaten. Ne biçim bi Müslümanlık dimi. Bak küçük küçük katiller yaratıyor. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Museviler, Hristiyanlar, Müslümanlar bunlar faşist topluluklardır. Yani hepsinden çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 -Dark_Angel- said: Salaklar. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Çokakıllıadam said: Museviler, Hristiyanlar, Müslümanlar bunlar faşist topluluklardır. Yani hepsinden çıkabilir. gözün dönmüş abicim senin herangi bir dinin fanatiği olmakla, dinsizliğin fanatiği olmak aynı şey kanımca. sen de yobazsın yani, bi farkın olduğunu hiç düşünme. bildiğin yobaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Herkes dinsiz olsa ne güzel olurdu. Gerçekten önemi olan şeyleri tartışırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sana "dinsiz diye bir şey yoktur"u öğretmediler mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 DoruK said: sana "dinsiz diye bir şey yoktur"u öğretmediler mi hiç? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sana demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 did she drop any loot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Dinsiz değilim ben kendi dinime inanıyorum, fanatiğide değilim. Diğer mesajımdaki yorumuda izlenimlerime dayanarak yaptım. Yoksa manyak mıyım kendi kafamdan birşeyler uydurup İslama hakaret ediyim. Olan şeyleri söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar