yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben de müslümanım, napçaz şimdi
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sg-1 said: İran'da olsa hafifletici sebeple yargılanırdı. biraz bekleseydi türkiyedede böle yargılanırdı acele etmiş abimiz
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aklıma nedense tepsi müdafa ve hafifletici sepetler geldi. Çok dini bütün insanmış demek şeytan falan tespit eden aurası falan varmış. Allah herkese nasip eder inş.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Çokakıllıadam said: Müslüman bunlar hep. Hıristiyanlar ve Musevilerden katil çıkmıyor zaten. Ne biçim bi Müslümanlık dimi. Bak küçük küçük katiller yaratıyor. cık cık
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Museviler, Hristiyanlar, Müslümanlar bunlar faşist topluluklardır. Yani hepsinden çıkabilir.
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Çokakıllıadam said: Museviler, Hristiyanlar, Müslümanlar bunlar faşist topluluklardır. Yani hepsinden çıkabilir. gözün dönmüş abicim senin herangi bir dinin fanatiği olmakla, dinsizliğin fanatiği olmak aynı şey kanımca. sen de yobazsın yani, bi farkın olduğunu hiç düşünme. bildiğin yobaz.
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Herkes dinsiz olsa ne güzel olurdu. Gerçekten önemi olan şeyleri tartışırdık.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sana "dinsiz diye bir şey yoktur"u öğretmediler mi hiç?
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 DoruK said: sana "dinsiz diye bir şey yoktur"u öğretmediler mi hiç? ha?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Dinsiz değilim ben kendi dinime inanıyorum, fanatiğide değilim. Diğer mesajımdaki yorumuda izlenimlerime dayanarak yaptım. Yoksa manyak mıyım kendi kafamdan birşeyler uydurup İslama hakaret ediyim. Olan şeyleri söylüyorum.
Öne çıkan mesajlar