Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dişi dediğinle mesafe olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 gözden mesafeli olan gönülden de mesafeli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 http://www.pecete.net/i/yigit_ozgur_ellerinincokguzeloldugunu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 EAHUEAHUEAHU ABİ ÇOK GÜLDÜM BUNA İŞTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tüyün yere düşüşü gibi yanaşıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 adam buraya gelmiş ciddi bir şekilde bir soru sormuş.. verdiğiniz cevaplara.. yaptığınız rezalet esprilere bakın abi yazık ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 iide şimdi herkesin yaklaşma biçimi farklıdır..kişinin karakterine göre filan deişir bu.. örn: hoppa biriysen laf atıp filan yaklaşırsın..efendi biriysen yanına gidip mrb asl dersin girersin muhabbete filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bulunduğun noktayı 0 , kızın oturduğu noktayı M olarak varsayaraktan, bir OM vektörü çizecek şekilde , adım atarak yaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 stealth yaklas farkederse sprint aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fin said: stealth yaklas farkederse sprint aç hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Abi auto-run açıkken yaklaşırsan gölgelerde olsan bile stealth işe yaramıyor. Sessiz sessiz. /shifty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 şimdi armada yada o tür bir yerdeki magadazaki görevlisiyle yada kasiyerle nasıl tanışılır.( nerden buluyorlar bunları arkadaş hepsi manken gibi ) yanında hep birileri oluyor, zart müşteri geliyor. uyuz oluyorum tam muhabbete gireyim derken. sürekli git gel de yapmak olmaz mekana. napılır böyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sürekli gidebilirsin ya da çıkışı bekleyebilirsin her türlü kızla konuşman zor olacaktır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Git kızın yanına aç cep telefonunu "haaaaa osmannnn, ben sana cep telefonumu vermemiştim di mi? 0500 Numaran numaran numaran diye yüksek sesle söyle" akşam sms gelince, forumdan gangren abim söledi dersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sinsi sinsi yaklaşmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Spastik_Serce said: şimdi armada yada o tür bir yerdeki magadazaki görevlisiyle yada kasiyerle nasıl tanışılır.( nerden buluyorlar bunları arkadaş hepsi manken gibi ) yanında hep birileri oluyor, zart müşteri geliyor. uyuz oluyorum tam muhabbete gireyim derken. sürekli git gel de yapmak olmaz mekana. napılır böyle durumlarda. dükkanın boş olacağı saati tuttur. ve mutlaka yemek arası veriyorlardır. o yemek arasını değerlendirebilirsin... ben çok geyik çeviriyordum gecenin bi vakti gidip... sende geyikle başla muhabbete. bodoz dalma :D espiriler yap. şirin gözük, sonra samimi bi şekilde (yüz bulursan) yemeğe davet et... ilk önce espiri sansın sonra sen ben ciddiyim demek zorunda kal. bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bide modlar aradaki komik olmayan espirileri silerlerse içerikli mesajlar ortaya çıkar. (daha sonra bunuda silmeyi unutmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bir kıza yaklaşmamalı..bırak kız sana yaklaşsın evlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 muhendislere kızlar teklif ediyomus zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Todesengel said: PrudenT said: git kafa at +1 +1 kesinlikle bekletme de ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dory said: muhendislere kızlar teklif ediyomus zaten. AHAHAH. doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Gangren said: Git kızın yanına aç cep telefonunu "haaaaa osmannnn, ben sana cep telefonumu vermemiştim di mi? 0500 Numaran numaran numaran diye yüksek sesle söyle" akşam sms gelince, forumdan gangren abim söledi dersin :p numaramı biliyor zaten. işe yaramadı bu kızda sanırım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 arkadan yaklaşın çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sly-One said: dory said: muhendislere kızlar teklif ediyomus zaten. AHAHAH. doğru. Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Eft :F özellikle sınıftakiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar