Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kıza nasıl yaklaşmalı

0ne

Öne çıkan mesajlar

şimdi armada yada o tür bir yerdeki magadazaki görevlisiyle yada kasiyerle nasıl tanışılır.( nerden buluyorlar bunları arkadaş hepsi manken gibi ) yanında hep birileri oluyor, zart müşteri geliyor. uyuz oluyorum tam muhabbete gireyim derken. sürekli git gel de yapmak olmaz mekana. napılır böyle durumlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
şimdi armada yada o tür bir yerdeki magadazaki görevlisiyle yada kasiyerle nasıl tanışılır.( nerden buluyorlar bunları arkadaş hepsi manken gibi ) yanında hep birileri oluyor, zart müşteri geliyor. uyuz oluyorum tam muhabbete gireyim derken. sürekli git gel de yapmak olmaz mekana. napılır böyle durumlarda.

dükkanın boş olacağı saati tuttur. ve mutlaka yemek arası veriyorlardır. o yemek arasını değerlendirebilirsin... ben çok geyik çeviriyordum gecenin bi vakti gidip... sende geyikle başla muhabbete. bodoz dalma :D espiriler yap. şirin gözük, sonra samimi bi şekilde (yüz bulursan) yemeğe davet et... ilk önce espiri sansın sonra sen ben ciddiyim demek zorunda kal. bilmem anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...