Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Efendim Winamp'te bir tag problemi çıktı bende. Şarkının ID tagini değiştirip "OK" butonuna basıyorum, ancak ID değişmiyor. Bunun sebepleri ve çözümü hakkında bilgi sahibi olanımız var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 read only dir belki mp3ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Read only olsa, hata mesajı vermesi gerekmez mi read only diye? En azından eskiden veriyordu. Ayrıca read onlylerse bu durumu değiştirme şansımız yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 var tabii ki, dosyalara sağ tıklayıp özellikler diyorsun oradan salt okunur seçeneğini kaldırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 vermiyor read-only ise uyarı falan başıma gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Doruk'un bahsettiği yöntem sayesinde hallettim, teşekkürler yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet artık uyarı vermiyor. çok sıkıcı. ben de arada bir mp3 klasörümün toptan read only tikini kaldırıyorum ki rahat ediyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Hazır konusu açılmışken, otomatik taglayan programlar vardı yamulmuyorsam. 1-2 bilgisi var mesela parçanın, geri kalanları ufak bi aramadan sonra güncelliyodu program, var di mi öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 isim versen bi de tam olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 winampın son sürümünde kendisinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Auto-Tag adıyla mevcut son sürümde. Şarkıya sağ tıklayıp "Send To"dan "Auto-Tag"i seçmeniz yeterli, enfes bir arkadaş kendisi. Birden fazla şarkı seçip toplu olarakta yapabiliyorsun, öyle güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben 9000 şarkıya yaptım iki gün falan sürdü ehehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 şöyle bişey yok mu ya?ben auto tagı açıcam o gelene kendisi yapacak ben bunu tagla demiycem..uğraşılmıyor çünkü..daha sonra kapatıcam onu o zaman taglamıyacak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Oo iyimiş indireyim bari son sürümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar