Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C# ve Runuo Bilen Programcı Aranmakta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coder neden bu kadar eleştiriliyor.. Neden bu kadar saldiriya maruz kaliyor merak ediyorum ? Exile'in admin'i diyemi yoksa baska sebeplermi var? Su konuyu bi acikliga getirin benimde garibime gitmeye basladi.. Bunca insanin uzun zamandan beri bole bi kisinin üstüne yüklenmesi[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Mesaj tarihi:
Ayrica "yok" kullanici adli şahsın imzasindaki "orospu" kelimesine nasil izin verebiliyorsunuz anlamiyorum sayin yetkililer.[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
Mesaj tarihi:
avp şimdi bi anda bütün oklar bana çevrilecek ama yine de sölüorum

siz artık herkesle dalga geçmeye çalışıosunuz.neden bunu annamıorum zaten.biri bişi için yardım istio siz onunla dalga geçiosunuz millete lamer fln diosunuz kendinizin onlardan farklı olmadığını annıyamıorsunuz.
insanların emeklerine saygı diye bişi artık kalmadı kimsede.siz insanların iyi yönlerini deil kötü yönlerini ortaya çıkartmaya çalışıosunuz.insanların yaptıklarından örnek almak yerine düşündüğünüz şey o adama nasıl bok atacaınız.aranızdan bazıları bunu hep yapıor dikkat ediorum.biz burada türkiyede bu konuda en büyük kurum mu diyim artık ne diyim olarak türkiye de uo nun kalitesini arttırmak için birbirinizi kollıyacağınıza birbirinizi şaapıosunuz.
coderı da yerin dibine batırmanızdaki en büyük nedenin de kıskançlık olduunu düşünüorum.o kişi her ne kdr bi bok bilmese de (ki ööle deil ben bunu biliorum) siz onun yaptıklarına saygı duymalısınız.burada bu kişiye laf atanların çou laflarıyla ve terbiyesizlikleriyle gösteriolar kendilerini halbuki yaptıkları şeylerle gösterse çok daha iyi bir cevap olacaını düşünüorum tabii ortada cvp verilecek bi soru görmüorum.coderın yaptıklarından ders alın biraz.bi tek coder da deil bu işi yapan burda bulunan herkes için elbet herkesin örnek alınacak iyi bir tarafı vardır.ama bazı kişiler bunları artık o kdr köreltti ki burda yardımlaşma die bişi kalmadı!
burada neden toplanıp bi server kuramıoruz.herkes birbirinin sırtına bıçak saplama derdinde!herkes bi puştluk yapcak bişiyi s..çek ya onun derdinde herkes coder kendini geliştirmeye çalışan biri bildiim kadarıyla ve etrafa öyle sizin gibi küçük bi pencereden deil geniş bi pencereden bakıo.sizin gibi ööle milletle daşşak geçmio yardım edio ya da etmeye çalışıo.
siz her bişiyi z.kiosunuz şurda bi gün tartışma olmadıını görsem mutlu olcam ama yok biri ebesine laf eder öbürü kavga çıkartır insanları bıktırıosunuz.
türkiye de neden bu oyun artık bööle bi batak da burdaki bööle adice davrananlar yüzünden.kendi egolarını klavyelerinde tuşlarla ya da gerçekde yumruklarıyla tatmin etmeye çalışanlarda.

isteyen burdan istediği dersi çıkarsın.isteyen istedii kdr laf etsin bu bi tartışma deil sadece söölemek istedim isteyen istedii kdr kötülesin umrumda deil onnara da cvp vermicem.bazıları bu laflarımdan sonra belki kendilerini toparlar ama bazıları için bu laflarım duvara söylenmiş gibi olacak ya neyse[signature][hline]We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
www.ardenia.gen.tr
Mesaj tarihi:
Pardon, Anliyamadim "Siz" kelimesini coder ile uğraşanlar içinmi kullaniyosunuz yoksa benim içinmi :) ?

(coder ile uğraşanlar için kullaniyosunuz sanirim)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
Mesaj tarihi:
TheCoder her ne kadar ukala bir cocuk olsa da, yaptiginiz seyleri haketmiyor. Hakkettigini dusunuyorsaniz bile, public bir forumdan bir insana bu sekilde satasmak, diger forum kullanicilarinda sinirlerini tepesine cikariyor.. Onu da biz haketmiyoruz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 28 January 2004 13:54 tarihinde demiş ki:
avp şimdi bi anda bütün oklar bana çevrilecek ama yine de sölüorum

siz artık herkesle dalga geçmeye çalışıosunuz.neden bunu annamıorum zaten.biri bişi için yardım istio siz onunla dalga geçiosunuz millete lamer fln diosunuz kendinizin onlardan farklı olmadığını annıyamıorsunuz.
insanların emeklerine saygı diye bişi artık kalmadı kimsede.siz insanların iyi yönlerini deil kötü yönlerini ortaya çıkartmaya çalışıosunuz.insanların yaptıklarından örnek almak yerine düşündüğünüz şey o adama nasıl bok atacaınız.aranızdan bazıları bunu hep yapıor dikkat ediorum.biz burada türkiyede bu konuda en büyük kurum mu diyim artık ne diyim olarak türkiye de uo nun kalitesini arttırmak için birbirinizi kollıyacağınıza birbirinizi şaapıosunuz.
coderı da yerin dibine batırmanızdaki en büyük nedenin de kıskançlık olduunu düşünüorum.o kişi her ne kdr bi bok bilmese de (ki ööle deil ben bunu biliorum) siz onun yaptıklarına saygı duymalısınız.burada bu kişiye laf atanların çou laflarıyla ve terbiyesizlikleriyle gösteriolar kendilerini halbuki yaptıkları şeylerle gösterse çok daha iyi bir cevap olacaını düşünüorum tabii ortada cvp verilecek bi soru görmüorum.coderın yaptıklarından ders alın biraz.bi tek coder da deil bu işi yapan burda bulunan herkes için elbet herkesin örnek alınacak iyi bir tarafı vardır.ama bazı kişiler bunları artık o kdr köreltti ki burda yardımlaşma die bişi kalmadı!
burada neden toplanıp bi server kuramıoruz.herkes birbirinin sırtına bıçak saplama derdinde!herkes bi puştluk yapcak bişiyi s..çek ya onun derdinde herkes coder kendini geliştirmeye çalışan biri bildiim kadarıyla ve etrafa öyle sizin gibi küçük bi pencereden deil geniş bi pencereden bakıo.sizin gibi ööle milletle daşşak geçmio yardım edio ya da etmeye çalışıo.
siz her bişiyi z.kiosunuz şurda bi gün tartışma olmadıını görsem mutlu olcam ama yok biri ebesine laf eder öbürü kavga çıkartır insanları bıktırıosunuz.
türkiye de neden bu oyun artık bööle bi batak da burdaki bööle adice davrananlar yüzünden.kendi egolarını klavyelerinde tuşlarla ya da gerçekde yumruklarıyla tatmin etmeye çalışanlarda.

isteyen burdan istediği dersi çıkarsın.isteyen istedii kdr laf etsin bu bi tartışma deil sadece söölemek istedim isteyen istedii kdr kötülesin umrumda deil onnara da cvp vermicem.bazıları bu laflarımdan sonra belki kendilerini toparlar ama bazıları için bu laflarım duvara söylenmiş gibi olacak ya neyse

bana da laf gelir gibi olmuş ama
doğru söze ne hacet.. //böyleydi di mi?[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
arkadaşlar insanları karalamadan önce iki kere düşünün..
burası yardım amaçlı bi mekan! public forum diip savunanlar da war.yazılı olan bi kural yok siz yolun ortasında açıp kıçınızı sıçsanız aynı şey[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi
Mesaj tarihi:
walla coder'a karşı bir hareket vs. olaylarını takip etmiyorum. hatta daha önce farketmemiştim bile diyebilirim. (mesajları isimlere bakarak okumuyorum da, genelde okuduktan sonra isimlere bakıyorum. sadece "sıradan forum dalaşları" diyip geçmişimdir herhalde.) bu konuda da yorum yapmam uygun olmaz. ama birşey biliyorum ki, coder yerinde olsam çok daha agresif bir yazıyı çok daha önceleri yazmış olurdum. bu yüzden kendisini kutlamam gerek sanırım.[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
said:
yok, 28 January 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
avp konuyu farkli yerlere cekerek ne yapmaya calisiyorsun anlamis degilim?!?
o Orospu linkine tiklarsan biraz anlarsin belki. belkide anlamazsin. cehalet gotu bisi tabi..
Mesaj tarihi:
said:
yok, 28 January 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
avp konuyu farkli yerlere cekerek ne yapmaya calisiyorsun anlamis degilim?!?
o Orospu linkine tiklarsan biraz anlarsin belki. belkide anlamazsin. cehalet gotu bisi tabi..
Mesaj tarihi:
şimdi biri salak salak çıkıp mauahua 2 kere yollamış demesin yannışlıkla olmuştur

artık bööle baştan uyarmamız lazım engellemek için[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi
Mesaj tarihi:
Coder Sanırım Bana O Gün Anlattığın Şeyi Şimdi Gülerek Okuyorum Ve İzliyorum ... Boşver Hiç Gerek Yok Boyle Olaylara Şikayet Edersin Forum Yöneticilerine Problem Kalkar Ortadan Fazlasına Gerek Yok . Ayrıca O Son Projede Extreme İle Benide Yazabılırsınız . Elimizden Geldiği Kadar Yardım Ederiz Ayrıca , Extremenin Bizim İçin Yağtığı Siteyi Sana Hediye Etçekmiş Bi Ura :)[signature][hline]Lost Land Owner .
Bullet Proof Lost Land
www.Lostland.gen.tr
  • Yeni Oluştur...