Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C# ve Runuo Bilen Programcı Aranmakta

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

yannız şunu belirtiim runuo serverını ilk açmak kolaydır biraz kasarak da ayarlarını yapıp nete açarsınız süfer bi server olrak ama devamını getirip yeni sistemler yazmak gerek bunun için de c# bilmeniz gerekio

bunun dışında ben c den c# a 1 saatte geçen tanıom[signature][hline]We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
www.ardenia.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 26 January 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
walla C# ögrenemiyorsanız o sizin sorununuz.
ama orta derecede C/C++ bilen birisi dedigim sürede cok rahat ögrenebilir C#
ehueh valla ben başlangıç düzeyde c++ ama sene sonunda orta düzey olur . biliyorum iş görürmü :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
warmode, 26 January 2004 07:32 tarihinde demiş ki:
MumChamber Silencer ın c# bilmediğini kim söyledi? Loredoru ebenmi acıyo?Herkesle alay etmeyi bırakta adam ol.Pc nin arkasına gecipte ona buna pislik atma.

c# bilmediğini birisinin söylemesine gerek yok. kendisiyle birlikte çalıştığım için biliyorum. ebemle ilgili bir sorunun varsa bunu yüzyüze konuşabiliriz.

pcnin arkasına geçip pislik atmak bölümünü anlayamadım. pc beni başkalarının şerrinden mi koruyo da arkasında duruyorum?

herkesle alay etmek dediğin ben kimseyle alay etmiyorum. bahsettiğin kişi göktuğsa eğer (silencer) kendisine karşı duyduğum saygıyı kendisi bilir, bu da bana yeterlidir. bu konuda senin düşüncelerin beni pek ilgilendirmiyor..

bu kadar kişiselleştirmeden sonra; sanırım CEDAY'ın söylemek istediği yanlış anlaşılmış. sanırım o "c/c++ biliyorum, c#'ı anlamam 45 dakika aldı" demek istedi. aksi benim bakış açımdan pek mümkün görünmüyor. hem "c# sonradan çıktı, c/c++'dan kolaydır" görüşüyle olaya yaklaşmamak lazım. işin içinde olanlar bilirler c# bazılarının lanse ettiği gibi öyle kolay bişey değil..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu laf bana ise
c# zordur bunu kabullenmek lazım ancak ben de aynısını sööledim c bildikten sonra c# gerçekten insana çok basit gelio hele programcılık mantıınız kuvvetli ise anında kaparsınız bunu söölemek istedim ben[signature][hline]We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
www.ardenia.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Adam C bilirse C# 45 dakikada kapabilir. Ama o adama sen sordunmu C++(ise) nekadar zamanda öğrendin? İşin temeli C dir. C++ aslından C nin epey bir gelişmişidir. Şöyle anlatayım C ile yapılan oyunların en iyileri tavla,XOX,slot gibi oyunlar iken, C++ ile yapılan oyunlar Midtown Madness vs türü oyunlardır. Arada baya bir uçurum varmış gibi görünsede, C++ Cden farklı olarak object oriented bir dildir okadar.
Sosyal ağlarda paylaş

coder, cok merak ediosan ögrendigim gün, 15 sayfa kod yazdım bi de..projenin son günüydü :)
C/C++ ile asp,php karsılastırman cok yanlıs bi kere. syntaxları da benzemedigi gibi onlar daha cok web tabanlı software geliştirmede kullanılıyor..

zaten orta derece C/C++ dedim, orta dereceden de kastım öle cok kötü degil. Anormal aşmış insanların oldugunu varsayaraktan orta dedim :)

diller arasındaki farklar cogunlukla syntax. C/C++ den millet javayı da bir saatte ögrenebiliyor..

Dilin mantıgını kavramak kolay bişidir zaten, zaman alan namespaceleri , neyi nerde bulcagını ögrenmek..O da helplerden kolayca hallediliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 24 January 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
Bivrip Hala Inatcılıgını yapıosun RunUo RunUO Diye..
Gel Sphere Servera Geri Dön.
Zaten Şubatta Sphere 1.0 cıkıcak ne speed ne Inj nede Bug yapılabilcek.
Artık Runuoda da Speed Acan Adi Kişiler var.
Sphere ' e donersen sana yardım edebilcek daha cok adam bulabilirsin bence..

+1...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...

Sosyal ağlarda paylaş

abi coder sen gittin naaptın neleri aynı kıstasa koydun
zati java ile c# %99.9 aynı diebiliriz
sıfırdan c# öğrenmek çok kasar ama c bildikten sonra c# örenmek çok kolay c# basitleştirilmiş ve bi kaç şey eklenmiş gereksiz şeylerin atılmış ama güçlendirilmiş halidir zaten
c yi ortadan bile biraz az bilen biri c# 2 saat verse kendini annar abi[signature][hline]We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
www.ardenia.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

C#, C++ dan güclü bir degildir, bilakis C++, C# la kıyaslanamayacak kadar güclüdür :)

Ancak C# ın kullanımı ve implementationı cok kolaydır. Microsoftun pazar mantıgıyla cıkardıgı bir dil sayılır zaten.

[Bu mesaj CEDAY tarafından 27 January 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

c#ı çok küçümsüyormuşsunuz gibime geliyor.

microsoft zaten yayınlarken c# 3. seviye (orta şeker) bir dildir diye yayınladı. vb ile yapamadıklarını yaparsın, c ile yapabildiklerini yapamazsın.

ayrıca unutulmaması gereken birşey var ki c++ ile bir program yapmak ananızı ağlatırken c# tam aksine ileri derecede "kullanıcı dostu"dur. (o ne demekse)

api ya da alt düzey programlama ile işim olmadığı için ben c#tan memnunum. kimse de c++a başlatamaz beni..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 28 January 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
neyseki lmao nun anlamını öğrenebildim :)

eee bana da 1 saat içinde 127361273 kere laughing my ass off diye dalga geçselerdi ben de öğrenirdim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)
Sosyal ağlarda paylaş

log almadık faka ticq historysinde kalan bazı cevher parçaları herkezle paylaşmak isterim :) c0d3r th3 b@b'ın bundan sonraki maceraları için bunu quote edersiniz :)

this to hard to tell in eng.
"to say"
or even
"to explain"
try this "ben ingilizce konuşabiliyorum ama sen ?"
hard to understand ?
hmms
that sounds like chinese to me

so you don't have any excuses if you can't speak well enough
im 6 years old :-)
* Nemesis has joined #sphereserver
yeah im sure you are
<[Kate]> if you can type on a computer at 6 years old and ask for sphere scripts... you surely can speack english :-)
<[Kate]> speak
go outside and play with your penis instead of messing around with sphere
<[Kate]> mwahahahha
<[Kate]> stfu Red
lol u r realy funny men nice to meet you u too [Kate]
lmao

greetings to hard to write RedNaxela
can you write bismilrahmanirahim ?
bu i can write success bismilrahmanirahim
it's not my main lang. it's in arabia
so you dont have any exc.
did you remember :-)
* Swindler has joined #sphereserver
Greetings Swin
Heya. :-)
You would be proud if you would have seen me earlier
I helped 3 noobs that are not speaking english very well
;p
lol
* Coder has left #sphereserver
Good good. :-)
;p

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=n00b&b=1

n00b pronounciation

OMG j00 f00bL4r N00bl4R!!!!! ROFL!![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 28 January 2004 00:54 tarihinde demiş ki:iş bişeyler yapmaya gelince söz bize düşer

* worships at n00b c0d3r *

rampanın ustasıyım güzelin hastasıyım moduna girdi coder.. ben çıkıyorum, hayatta en nefret ettiğim şey köselelilerle uğraşmaktır.. neler yaptığını söyleme, sadece yap, bırak insanlar konuşsun senin için.. n00b demesinler ;) iyi geceler all[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...