Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adventure Tavsiyesi


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Yakın zamanda çıkan adventureları denemek istiyorum. Dreamfall demeyin oynadım ve beğenmedim. Başka değişik oyunlar, senaryosu güzel ve eski nesil adventurelara benzesin istiyorum. Yani oraya buraya koştur dur, arada aksiyona da gir olmasın. Saf adventure olsun istiyorum. Var mıdır böyle güzel bir oyun ban tavsiye edebileceğiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nileppezdel dreamfall beyenmediğini sölerken umarım adventure olarak beyenmediğini söylemişsindir yani aslında konu olarak bayıldın, bayılmadıysan sende problem var demektir :P
Eskide olsa "the longest journey" oynamanı tavsiye ederim hem dreamfall a bakış açın biraz değişebilir, point&click olduğu için seversin. Syberia 1-2 çıkışlarının üstünden zamanda geçmiş olsa, artwork leri hala çoğu oyundan daha iyi. Adventure oyunlarını adventure oldukları için seviyorsan zaten eski olmaları sorun yaratkmıcaktır.
Son çıkanlardan Sherlock Holmes: The Awakened iyidir, çoğu sitede best of oldu. Bu sene çok adventure çıkmasına rağmen gittikçe yapımcıların unuttuğu bir tarz oldu. Umarım 2008 de çok hoş oyunlar çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dreamfall'un konusu harikaydı ama oynanışı hoşuma gitmemişti. Syberia 2'yi biraz oynamış ve beğenmiştim. Onu indirebilirim ileride.

Şu anda Sam and Max Season1'ı indiriyorum komple. Beğeneceğimi düşünüyorum.

Bir de para için oyunları episodelar halinde çıkarma saçmalığını kesseler süper olacak Çıkart adam gibi HL3 oynayalım. Di mi ama? :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para için episodelar halinde çıkartmıyorlar.

yoksa 3 episode x 20 kuruş tesek, tek bir expansion pack'i de 60 dolara satabilirlerdi.

bu şekilde taksit taksit oynatıp insanları heyecanlandırmak,
ve her bölüme daha fazla zaman ayırabilmek amaçları.




yenilerden CSI çok güzel, tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para için sayılır aslında. Oyunu 10 expansion'ı olan bir oyun uzunluğunda yapsalar bile satabileceğin fiyat değişmiyor çünkü. Taş çatlasa 50 dolara satarsın. O zaman niye ilk başta içeriği ağzına kadar doldurasın ki? Çok kısa olursa yada içeriği çok boş olursa oyun iyi satmaz. O yüzdem tatmin edici bir içerik lazım. Fakat fazla olursa da kar edemezler, çünkü dediğim gibi oyunun max fiyatı belli.

Sonuç olarak ortasını bulup öyle çıkartmaları gerekiyor oyunu. Öyle ayarlamaları lazım ki, oyunu alan içerikten memnun olacak. Ama bir sonra gelecek expansion içeriğinden de memnun olması gerekecek. Yani aslında ilk oyun zevkli olmasına rağmen, oyunda eksik bir şeyler de olması lazım ki expansion daha heycanlı gelsin. Karışık işler. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HL2 episodeları gayet pahalıya çıktı. Kaldı ki heyecanlandırmaktan ziyade insanın içinde kalmasına sebep oluyorlar. Bu da totoluktur, davul olsunlar inşallah ben beklerdim bi 3 sene adam gibi HL2 için.

Ayrıca 30saatlik HL2 oyununu çıkartmışsın, üstüne neden HL2 episode1? HL3 episode 1 olması gerekmez mi?

Ayrıca sam and maxi oynadım akşam bi 10 dakka hoş bişeye benziyor. İnce esprilerle dolu, mantığın olmadığı sorunları çözmek zevkli. Monkey İsland style!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...