Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ulan izlemeyi unuttum ya, yarısından da girmek istemiyorum. Gece tekrarını izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 of of nası özlemişim mükemmel mükemmel :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 huahuauhahuauhhuauha yardı geçti ya röntgen ve yavşama olaylarıyla: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 gelmiş geçmiş en robust (böyle bi tanım var yapılabilir mi? bilmiyorum. ben yaptım oldu) filmlerden biri zannımca. Kendi içinde muhteşem bağlantılı bir senaryosu var. izlemek rollercoastera binmek gibi. sunulan her detayı kafana kazıyorsun, çünkü bir kaç dakika sonra olası etkilerini illa ki hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 @llama adamlar terörist bazı şeyleri aşmışlar artık dfdsa o değilde lorainne'in babası marty evden gittikten sonra "bence salağın teki, muhtemelen annesi ve babası da salaktır. lorainne böyle çocuğun olursa seni evlatlıktan red ederim" demesi efsaneydi :p ps:hatırladığım kadarıyla yazdım dialogu edit: aklıma gelen bir ayrıntıyı da anlatmak istiyorum, filmde zaman zaman yer alan reklamlar bile efsane ve çok sempatik geliyor bana. peder model uçak, helikopter vb hastası ve bu aletlerin kontrol edildiği kumandaların markası genellikle futaba oluyor doc emmet'in filmin başları sayılabilecek kısmında köpeği einstein'i geleceğe gönderirken arabayı uzaktan komuta ettiği kumandanın markası da futaba. hayret ediyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 koptum öldüm gülmekten annesinin kaşarlığına yahu huahuasuhduhasd ama bağlantılar mükemmelmiş cidden yahu. İnsan oha diyor. he bide bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 mükemmel ya, ne kadar özenle işleme gibi dokunmuş ayrıntılarıyla. ve duraksamıyor hiç, hala çok sürükleyici. tekrar ikna oldum ki yeterince iyi bir film her zaman öyle kalacaktır. :) 2015'e fazla kalmadı bu arada eheh, hala muz kabuğuyla nükleer fisyon yapamıyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2. sayfada en son mesaj benimkiymiş editledik boşuna çakallık yapıp 3. sayfaya yazayım dsdfsa heralde yeryüzünde orjinalinden daha iyi bir cover varsa bu istisnasız marty'nin çaldığı johnny b goode dir :) yanlış hatırlamıyorsam parçayı bizzat kendi çalıyor böyle bir adam nasıl olurda parkinson gibi bir hastalığa yakalanır hatırladıkça üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 süper süper süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Hey Chuck? Ben kuzenin Barry, dinle şunu! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 213983402853 defa izlememe rağmen şu saat kulesi sahnesi hep beni germiştir, hep beklerim bi aksilik olmasını. film budur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1 hafta daha nası bekleyeceğiz yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 roads ? where we are going, we don't need roads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 fakat türkçe dublaj ne kadar da başarılıymış, bazı sahnelerde içimden türkçesini geçirdim valla. hakkını vermişler, helal olsun. yok ama böyle bir sürükleyicilik, böyle nefes almadan izledim nerdeyse eskisi gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bttf2'den sahneler verdi gaza geldim=) hehe iyi oldu bu bilimkurgu kuşağı @sam-fizban:ya verdiklerini hatırlıyorum da sanki sadece 3. filmi verdiler gibi hatırlıyorum 1-2'yi vermemişlerdi bi de sergionun filmleri verdiler de ben bu sabatha serisini verdiler diye kalmış aklımda return of sabatha fln onları verdiler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ya, sanıyorum 15. ye falan izledim. 15 kere daha da izlerim, 3 filmi de. lanet olası mcfly. çok seviyorum şu filmi. ama muz kabuğundan fisyon için son 7 senemiz geç kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 fistful of dollars ve for a few dollars more'u kesin verdiler ama arka arkaya olmayabilir. western ayı vardı böyle, sabatha ile karıştırdılar 1-2 tanesini. fistful'u 2-3 defa ayrı zamanlarda verdiler diye hatırlıyorum hatta. aslında mail ile istek falan yollanabilir böyle, belki dikkate alırlar. bu arada üçüncü bölümü verdikten sonraki hafta terminator 3'ü vereceklermiş aynı kuşakta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aslında yeri gelmişken bi terminatör üçlemesi yapsalar imba olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet evet terminator3ü vericek son hafta, gayet iyi oldu bu kuşak=) bu arada dediğin gibi filmleri sabatha ile harmanladılar öyle vermişlerdi,böyle bağlantılı şekilde ardarda verseler 3 filmi iyi olur olmadı evde kendim yaparım dvd film kuşağı 3 haftada izlerim=p mail atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 western ayı yapsınlar bence yine madem. terminatör baydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bi de bu var: http://www.bttfturk.com/home/index.php?option=com_content&task=section&id=5&Itemid=39 Gerçi üç filmi de izledikten sonra okunursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 walla oturur izlerim westernleri bıkmadan üşenmeden mail atçam boş bi anımda hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sanıyorum 3. filmi de 15 kere falan izledim abartısız. 2. yi az izledim galiba... 5-6 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha süper detaylar varmış, güzel site yapmışlar. :) twin pines > lone pine kısmı süpermiş ahah said: Sid Sheinberg, the head of Universal Studios, made many changes to the movie. "Professor Brown" was changed to "Doc Brown" and his chimp Shemp to a dog named Einstein. Marty's mother had previously been Meg, then Eileen, but Sheinberg insisted that she be named Lorraine after his wife Lorraine Gary.[3] Sheinberg also did not like the title, insisting that no one would see a movie with "future" in the title[3]. In a memo to Robert Zemeckis, he said that the title should be changed to "Spaceman From Pluto," tying in with the Marty-as-alien jokes in the film.[4] Steven Spielberg replied in a memo thanking him for the wonderful "joke memo" and told him everyone got a kick out of it. Sheinberg, too proud to admit he was serious, let the title stand. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha delorean'ın tutukluk yapmasının sebebine bak hiç aklıma gelmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar