mertekin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 3d server açtım. giriorum kendi serverıma ama bu [[[[[[[[ işareti çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 alt + 136 denedinmi??[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 3d client ile runuo'ya bağlanınca bende de aynı problem yaşanmıştı, nedenine çözümüne fazla zaman ayırmadım fakat macrolardan herhangi bir tuşa "paste" macrosu koy, windowstan kopyalayıp yapıştırmayı dene :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSecurity Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 black icqqqqqq[signature][hline]http://www.profocio.net/~paticik/album/index.php?op=3&id=240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 icq kullanmıyorum ÖMS'den ulaşabilirsin..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 arayın arkadaşlar, arayın.. arama yapmış olsaydınız 2342356 saat önceden bulmuş olurdunuz. /scripts/commands/handlers.cs commandprefix = "[" yerine commandprefix = . yapın ya da istediğiniz herhangi birşey bundan sonra .add ile ekleyebilirsiniz.[signature][hline]its supersonic [Bu mesaj MumChamber tarafından 30 January 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar