bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bir marş vardı çok ünlüydü sovyeti anlatırdı önce yavaş başlar sonra hızlanırdı bir marş vardı sovyetin şahlanma döneminde müzik hızlanır sonunda çöküşünü anlatırdı çok meşhurdu beşiktaş taraftarıda tezahurat yapmıştı neydi bu marş? bulamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Beşiktaş marşı olarak hatırlıyorum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 iyi sallamışım şarkı bu rus halk şarkısı işte yinede sovyetleri anlatıyor tabi =) Song of the plains polyushka polye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 beşiktaş nası yapmıştı bunu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Enfes bir konser yahu, kaç bin kişiye çalmış adamlar öyle. Şef ve baş kemancı amcam da dehşet gaza gelmiş, ziyadesiyle takdir ettim. Çok sevdiğim bir şarkıdır bu arada, bulup çıkarttığın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hakkaten ne biçim konser o kardeşim efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Gece gece kitlendim kaldım ya, ne enfes birşeydir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dün bütün gün dinledim izledim valla vidoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 blackmore's night'in bir şarkısı vardı onun gibi :) hatta direk buda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bir aşktır bu yanan İçimizde parlayan Seninle yürüyoruz kara kartal Yürüyoruz ölene kadar Bir şarkıdır bu İçimizde haykıran Seninle yaşayacak kara kartal Yaşayacak sonsuza kadar ayrıca bestesi böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Kızıl ordu marşı değil miydi ya bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bide bu adamın nava hagilas ını izleyin sirtakisini izleyin =) millet kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar