Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ah okusan ya bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Eğer böyle birşey varsa bence cidden yanlış karardır. Mantıken oynanacak maç sayısının artması lazım, artarsa oyunculara eziyet olur, arttırılmazsa Kasımpaşa düşmesin diye yapılmış olur başka açıklaması yok. Avrupa'da kaç takımın ligi 22 takım ki be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yukarıda böyle birşeyin olmayacağı yazıyor zaten, daha neyin tartışıldığını anlamış değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 22ye çıkmayacağı kesinse bile insanlar görüş belirtiyor şöyle şöyle olsa daha iyi olur diye. zira ben de azalmasından yana olurdum 16'ya falan. yaz sıcağında yapılacak 2 haftalık maçtan da kurtulunmuş olurdu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ülkede yönetim kısmı kurum farketmeden aynı uygulamaya tabi hep.. benzine zam yok demişlerdi 6 ay içinde 3 kre zam yaptıalr mesela :) "22 takıma çıkmaz" açıklaması tyapmış olabilirler ama bu bir garanti tşkil etmez isterlerse yapabilecek ve daha sonraki federasyona prblemlerle dolu bir lig bırakabilirler.. seçim yapılan her kurumda (aile içinde bile) siyaset vardır ve siyaset beraberinde ahlaksızlık içeren alçakça yöntemleri de için de barındırır.. burası türkiye dedirtecek cinsden bir hadiseyle karşı karşıya kalaibliriz haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar