Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 12 sayfa yazı yazmışsınız şimdi piyasada yoksunuz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 10 dkk sonra başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 başladık, ayda başlayamadıkmı desem gerge düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geri geldim, gelen varsa hemen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 gözükmüosun hamachide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 açılıyor da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ve oyuna dalarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sins of atıcaksanız geliyim hamachidenmi atıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Atamam bu aralar. Bütünlemeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 atarmıyız artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben bikac oyun atarim ama hic bilmiyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gergeyle bende iyi degiliz. neyse saat 2 den 3 3:30 a kadar kanaltürkteki komedi gothic özentilerini izliyicem ardından oyun atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Campaign olmayan oyunmu olur ya =( ne hikaye var ne birşey, tamam oyunun grafikler felan güzelde bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Darksun, oyunu Civilization gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Oyun var bende, çok da sevdim ama daha sürükleyici olması için campaign ve çok da güzel hikaye olsaymış klasikler vs içine girebilirmiş. Niye uğraşma gereği duymamışlar ki, böyle birşey çıkardıktan sonra =P Civ'in campaign inin olması garip olurdu oyunun yapısı ona müsait değil zaten, ama bu oyuna çok güzel oturtulabilecek hikayeler çıkabilirdi (En son oynadığım bu tip oyunda vardı mesela adını unuttum =P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 gelin oynayalım bugun/yarın hamachiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gelin atalım bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben hamachi agındayım. Ad: gunahkarpaticik sifre: sin veya sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gelin bu aksam atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 5 ci postuda atayım belki biri görürde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 varmi oynicak ? joscelin ile oynayalim diyoruz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pazartesinden itibaren internetim var. Oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @joscelin ve utter: saat 2 den beri size sesleniyorum bi alt tab yapip bakamadiniz hamachideki mesajlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pazartesiden kastım önümüzdeki pazartesi, 28'i ayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar