Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sonunda icli dışlı oynadım. birincisi encok takıldığımız konu sanırım bu, upkeep meselesi, şunu gördümki, eğer upkeek max pop'unuza değil o anki pop'unuza göre olsaydı oyun bitmezdi. Sadece 1 planet'ı üretime ayırsan savaşa yakın bi yerlerde, ki tek starlık 16 planetlik bi harita için 1 gezegen cok önemli değil, bi trade dikersin yeter, gerisi 1 capital ve cok frigate factory, bütün fleetinizi cok kısa bi sürede tekrar üretebiliyosunuz. Max pop'unuuzu belli bi noktadan sonra arttırmak bir nevi kumar ama oyuna tat katmış bu durum bence. lakin ben bazı command shiplerden şikayetciim bazı commandshipler gercekten işlevsiz kalmış, mesela TEC'in marcux dreadnought mu ne planet ve long range missile commandship'i main combat commandshipinden daha iyi genel olarak sadece oyun basında biraz daha az vuruyo ama TEC teki missiel upgleri diğerlerinden daha cok olduğu için genel anlamda daha basarılı. radiation bilmemne skilli de oldukca yararlı, ben bulamadım o dreadnought varken neden diğeri basılsın. aynı durum vasaridede var, colony commandshipinde maşallah bi dot var aman yarappim. bide frigateler cok manalı gelmedi bana cok nadir kullanıyorum ben frigate. ha aklıma gelmişken advent commandshipleri ne öle... aman aman bide shield tanklar adamlar, cap drain veya cok cok light frigate kullanmıyosan cok cözümü yok adamlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 vasaride millet kortul devastator kullanıyor en güçlüsü diye. Bi de TEC'de haklısın teketek olarak en güçlü Marza Dreadnought ama insanlar diğerlerini de alıyorlar gemilerin özellikleri için. Mesela Sova Carrier var ya.. onun Embargo diye bi özelliği var. İnsanlar Embargo rush dediğimiz olayı yapıyolar, maçın başında Sova yapıp en yakın zamanda 3.'levela falan çıkartmaya çalışıyorlar.. Embargo iiçn. Embargo'yu alınca direk enemy homeplanet'a gönderiyor ve homeplanettan ne kadar para kazanıosa düşman %80'ini sen alıyosun.. hem herif parasız kalıyo hiçbişey yapamıo hem de senin paran coşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sova carrier daha özel bi gemi zaten, gerek ambargo olsun gerek fighter desteği olsun, ama o ilk commandshipin bi esprisini göremeim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hangi commandship yaf? cruiserlardan biri var TEC'de command ship diye onları mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Valla genellikle TEC oynarım ama ne taraf olursam olayım ilk çıkarttığım gemi daima koloni alabilen gemidir. Çünkü normal koloni gemisi anlamadım seyahat ederken anti maddesimi ne bitiyor sonra bekle dur. Filoyada alamıyorsun bir ton sorun. İkincisi savunma için TEC'in ilk gemisi, şu Frigate vuran özelliğiyle. Üçüncü çıkartılanda Dread tabii ki saldırı için. Ver yanına koloni yapanı kapı kapı dolaş. Füze upgradelerinede başlanır hafiften... Dördüncü çıkarttığımda destek olarak carrier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Dün ilk kez oynadım. Tutorial'ı bitirdikten sonra Advent ile oynamaya başladım (İsminden dolayı şeçtim - bekleyiş ya da geliş demek - , hangi ırk nedir bilmiyorum, karşımada Easy TEC aldım, çok kapitalist görünüyorlardı.). Kurcalaya kurcalaya oynamaya başladım. Ezikti bilgisayar, bu gün de bir Normal ile oynarım. Yendim, devam diyip korsanlara savaş açtım. Bittiğinde 6 saat kadar bir süre geçmişti. Small - Random haritada oynadım bir de. Bu devasa haritalar, birsürü oyuncuyla oynandığında bu oyun kaç sürüyor? Çok sevdim oyunu. Bir kaç güzel harita ve haritalar için şeçilecek ırk, şeçilecek düşman, ve ayarlanacak takım önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Çoook sürebiliyor. En iyi ihtimal çok sürer. Medium falan random harita, with pirates. Locked teams. Sen dahil 4 oyuncu. Complar birbirlerinden farklı ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Daha farklı ırkları çözemedim (birde black market nasıl kullanılıyor onu çözemedim) Hoş download daha 20 dakka önce bitti şuandada 1.05 patchini yapıyorum. Şimdilik easy comp a karşı tek oyun attım ama cok sevdim oyunu. Ogretirsiniz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Noobum filan ama bugun hamachiden atsakmı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bu gün atamam. Yarın saat 12:00'dan başlayarak bitene kadar atmaya gönüllü var mı? Bleda? Ben de noob'um ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben de gayet noob um ama ne zaman atarsanız katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yarın 12'de öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sadece hamachide neryee giricez ve hangi patch onu söyleyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Patch 1.05 - softpedia'dan indirebilirsiniz. Yarın bir server kurar 11.40 gibi buradan haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 www.gamershell.com dada var patch :) Bu arada GERGE bugun atabilecek gibi olursan yaz buraya. 4-5 gündür solo easy ve normal computerlarla oyun atıyorum artık ezcekte olsalar insanlarla atasım var Bu arada az önce singleda bilgisayarlara karsı kapısırken adventta CB + Malice kombosunu denedimde. 3 bilgisayar aynı anda saldırdı toplam ordularıda cok rahat beni 5 e filan katlardı, öte yandan tek comboda gg oldular. Nerf demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sen bir server kur. 5-10 dakika sonra 2-3 saatliğine oynayabiliriz. Bekle hemen geliyorum. Ama bağlantım kesilebilir, uyarayim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 gençler serverı simdi kuruyorum (hamachi daha acılıyor editler yazarım buraya) Eger gelmek isteyen baskaları varsa gelsin Ag adı: gunahkarpaticik sifre: sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Az önce epik bir savaş yaptık gergeyle ben eşşek gibi defansını + capitallerini + ordusunun ana kısmını kırdım, öte yandan getirdigi desteklerle beni sistemden kovalıyordu. İkimizinde işi var die saveledik yarın devam edicez. Hos, yarın beni kovaladıgı planette kendi ordusunun 2 katını bekler bulunca hali nasıl olcak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bugun atıcaz mı gerge gelcekseniz gelin 15 dakka sonra gidicem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Okuldan çağırdılar, gelemedim ben de, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sana uyarsa bu akşam atalım. Hoş 2-3 kisi daha bulsak topluca oynasak süper olucak asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yarın 13 gibi atabiliriz, sınavım var, o zamana bitmiş olur. Evet, en geç 14'de bekliyor olurum seni uygunsa sana da. Save duruyor ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ei yarın atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gerge geldi ben burdayım atıcaz simdi +1 veya +2 artıoruz gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gelin, gelin, gelin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar