FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Solarianin daggerini ninjaladiktan sonra uzun zamandir combat swords olan specimi daggere dondurmeye karar verdim.Combattan dagger speci alicam,orasi kesin ama assasination agacinda imp. evis mi alsam yoksa imp. backstab mi yoksa 5ini vile poisona mi versem karar veremedim :( Help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Combat Daggers için: 5 malice 3 imp backstab 2 murder 1 relentless 4 lethality. Yine de tavsiye etmiyorum gereksiz derecede zahmetli ve sword dan daha az dps yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoLZMIVobEz0MGotV bence en düzgün pve combat dagger budur :) umbral shiv nincaladıgım icin yakında ben de specliyicem, sadece x2 mongoose parası lazım :p ya da bir ara mutilate denemek istiyorum, elemental bosslarla artık pek işim olmadıgı icin poi immune sorunu olmayacak şöyle bir spec düşünüyorum; http://www.wowhead.com/?talent=f0ebotgoidVoMIV0bV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Murder>ruthlessness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Wispy said: Combat Daggers için: 5 malice 3 imp backstab 2 murder 1 relentless 4 lethality. Yine de tavsiye etmiyorum gereksiz derecede zahmetli ve sword dan daha az dps yapıcaksın Ya,biliyorum dediler ama oyuna basladigimdan beri combat sworddu cok baydi artik.Hem daha hizli ve daha critli dps olcak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Xo said: http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoLZMIVobEz0MGotV bence en düzgün pve combat dagger budur :) umbral shiv nincaladıgım icin yakında ben de specliyicem, sadece x2 mongoose parası lazım :p Her zaman mobun arkasina gecemedigim icin opportunity gereksiz geliyo.Imp evis alcam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 nasıl yani dagger ile sinister ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yani sen bilirsin. Offhand speedin zaten değişmiycek. Mh speedin de 2.6 dan 1.8 e düşücek daha hızlıdan kastın buysa. Dagger oynarken trashte ağlıycaksın arkalarını kovalarken. Bazı bosslar zaten zırt pırt dönüyorlar o da sıkıntı. 60 energy 1 attack için o ayrı dert. Cycle sanırım 3 snd 3 rupture dı ama tam hatırlayamadım. Edit: Sinister la dagger oynamak gerçekten katliamdır, tavsiye etmiyorum. Xo vermiş orada combat daggers buildini, ruthlessness la murder değiştirilebilir tercih meselesi. Opportunity olmadan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Wispy said: Dagger oynarken trashte ağlıycaksın arkalarını kovalarken. Bazı bosslar zaten zırt pırt dönüyorlar o da sıkıntı. 60 energy 1 attack için o ayrı dert. beni de en çok düşündüren o. hadi trashler neyse de bosslar da raide random bişiler atarken paso dönüyor o ara cycle fln yalan olacak gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sadece trash degil grind bile yapamazsin, cile cekersin. alt in varsa is degisir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ozaman murderi de alacak sekilde degistiriyorum opportunityi de alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 combat dagger=backstab opportunty=5 lethality=4 olması lazım kesin vermen gereken bariz talent bunlar ayrıca combat dagger oynarken inan bana evis atmaya comba bulamayacaksın slice and dice a anca yetiyo evis tamamen gereksiz combo çok birikirse AR açtıgında falan rupture yapıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bi de cycle alabilir miyim? Ambush+Slice+Backstab sonra sinister spam+evis olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 wowhead bence budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sinister spamliceksen niye dagger alıyosun ki eaheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Saeros said: sinister spamliceksen niye dagger alıyosun ki eaheh. daha once dagger kullanmadim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2 murder mı ruthlessness mi, biraz yorgunum da suan, bi teorycraft ını yapar mısınız? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Wispy said: Murder>ruthlessness QFT theorycrafta gerek yok, tooltip okumak yeterli. ruthlessness finisher bastığında 3/3 halindeyse 60% şansla ile bir combo point veriyor. murder ise 2% dmg inc. yani maksat meterda yükselmekse murderın damage outputa katkısı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ben hep murder verdim. Çünkü combat dagger oynarken 5 combo point gelince hep slice and dice açıyorsun. t4 bonusun varsa slice and dice bitimine 5 combo pointi yetiştirebiliyorsun. Ruth vermeye gerek yok gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 O zaman ambush BS BS BS SnD mi gitcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ambush yok. Cycle: 3s/5s/5r Garotte: 1 cp SnD Backstab: 1 cp Backstab: 2 cp Backstab: 3 cp SnD 5 Backstab: 5 cp SnD 5 Backstab: 5 cp Rupture Tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Combat daggers eziyet ve tam teşekküllü oynasan da combat sworda yetişemiyorsun hiç bir zaman. Yenilik arıyorsan bence combat fist dene, iyi bir hit/crit/ap/haste dengesiyle swordla kafa kafaya gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 simdi ssc raidinden ciktim spec bekledigimden cok daha iyiydi hep 3 veya 4 olurken dmg metersde bu sefer birinci oldum /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ayrica herkesin dedigi gibi o kadar zahmetli gelmedi bana onceden SS spamlarken simdi BS spamliyorum sadece trashlarda biraz kosusturma oluyo ama cok baymisti swords iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar