-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Isin komigi boost team. Rating desen 1500, takim kurulali 1 saat olmamis... Allah belani versin Makomako!
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 işte wissy bu sonunda bi nükleer bombadan daha fazla sabrı oldugunu kanıtladı ve oyunu kazandı =) ben blizzin yerinde olsam 1 yıl ücretsiz oynatırdım bu çocukları :D kankam patronun kim oldugunu göstermiş =)
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 lörn tu piley yor kılas nüb =) kanküt r ye iyi basıyosun ama cidden taktir ettik yani =)
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Aslan kaplan canovar! (tu) Türk'ün azmi!
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Blizzard ın 15 dakikayı geçen arenalar için otomatik draw yapıp kapatması lazım. Hem boşu boşuna instance açık kalıyor hem de saçma sapan sinir harbi.
Stblack Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hll olsun valla azim ornegi ben cıkmıstım coktan adamda inatcıymıs:)
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha abi 4 saat 40 dk ne demek ya :S :D
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Her Arenaya girişten önce acaba gene öyle uzun bi maç olacak mı diye fobi olur bende.
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 işte azmin gücü sayın seyirciler diyorum ve Wissy yi patilerinden öpüyorum!
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2 milyon damage yapmıs lan adam muhahahah
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Of, ahah. Yatağında dönüyordur adam. Düşük ratingte niye böyle hırs yatınız yahu? ^^ Max 25 dakika süre arenam var, onu hatırlarken tüylerim diken diken oluyor, ülser olmuşsunuzdur siz.
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi yanlız benim anlamadığım hunterın verdiği damage ne öyle diğer yazılanlara fazla dikkat etmedim ama sanırım hunterın afklıgıyla veya baska biseyle ilgili bisey gormedim. damage i az degil mi yoksa oyunun basında sopa mı yedi?
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Druid kaçmak, ölmemek istemiş. Ee druid kaçınca da akan sular durur.
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Druid'e bi nerf gelse şöle 5 kere form değiştirmek yasak olsa. Ne güzel olur.
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 üstünde dot + pet varken istediği yere kadar kaçsın abi lol bu arada yeni farkettimde resmin ismi cok bomba :P
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Wayne said: sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S mana regeni çok fazla wissy nin gıcık bişey adamın verdiği dmgden fazlasını heallicak kadar mana regeni var saniyede =) bide kaçma diye bi muhabbet yok karşısına geçip dansediyor =)
Öne çıkan mesajlar