Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam ediyor...[Canli topic]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte wissy bu sonunda bi nükleer bombadan daha fazla sabrı oldugunu kanıtladı ve oyunu kazandı =) ben blizzin yerinde olsam 1 yıl ücretsiz oynatırdım bu çocukları :D
kankam patronun kim oldugunu göstermiş =)
Mesaj tarihi:
Of, ahah. Yatağında dönüyordur adam. Düşük ratingte niye böyle hırs yatınız yahu? ^^ Max 25 dakika süre arenam var, onu hatırlarken tüylerim diken diken oluyor, ülser olmuşsunuzdur siz.
Mesaj tarihi:
abi yanlız benim anlamadığım hunterın verdiği damage ne öyle diğer yazılanlara fazla dikkat etmedim ama sanırım hunterın afklıgıyla veya baska biseyle ilgili bisey gormedim. damage i az degil mi yoksa oyunun basında sopa mı yedi?
Mesaj tarihi:
sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S
Mesaj tarihi:
Wayne said:
sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S

mana regeni çok fazla wissy nin gıcık bişey adamın verdiği dmgden fazlasını heallicak kadar mana regeni var saniyede =)
bide kaçma diye bi muhabbet yok karşısına geçip dansediyor =)
  • Yeni Oluştur...