-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kafa mi kaldi.. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Isin komigi boost team. Rating desen 1500, takim kurulali 1 saat olmamis... Allah belani versin Makomako! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 %99 sildi chari o.c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 işte wissy bu sonunda bi nükleer bombadan daha fazla sabrı oldugunu kanıtladı ve oyunu kazandı =) ben blizzin yerinde olsam 1 yıl ücretsiz oynatırdım bu çocukları :D kankam patronun kim oldugunu göstermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Hayat gorusum degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 lörn tu piley yor kılas nüb =) kanküt r ye iyi basıyosun ama cidden taktir ettik yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Aslan kaplan canovar! (tu) Türk'ün azmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oah iyiymis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Blizzard ın 15 dakikayı geçen arenalar için otomatik draw yapıp kapatması lazım. Hem boşu boşuna instance açık kalıyor hem de saçma sapan sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hll olsun valla azim ornegi ben cıkmıstım coktan adamda inatcıymıs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha abi 4 saat 40 dk ne demek ya :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Gerçekten oha diyorum nutkum tutuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Her Arenaya girişten önce acaba gene öyle uzun bi maç olacak mı diye fobi olur bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 işte azmin gücü sayın seyirciler diyorum ve Wissy yi patilerinden öpüyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2 milyon damage yapmıs lan adam muhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oh rahat rahat uyumustur simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Of, ahah. Yatağında dönüyordur adam. Düşük ratingte niye böyle hırs yatınız yahu? ^^ Max 25 dakika süre arenam var, onu hatırlarken tüylerim diken diken oluyor, ülser olmuşsunuzdur siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi yanlız benim anlamadığım hunterın verdiği damage ne öyle diğer yazılanlara fazla dikkat etmedim ama sanırım hunterın afklıgıyla veya baska biseyle ilgili bisey gormedim. damage i az degil mi yoksa oyunun basında sopa mı yedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Druid kaçmak, ölmemek istemiş. Ee druid kaçınca da akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Druid'e bi nerf gelse şöle 5 kere form değiştirmek yasak olsa. Ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 üstünde dot + pet varken istediği yere kadar kaçsın abi lol bu arada yeni farkettimde resmin ismi cok bomba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Wayne said: sabrınıza saygı duydum ama anlayamadıgım lock seni nası kesemedi drodla teke tek cok kaldım 2k+ ratingli tiplerle ama 10 dakkayı geçmedi mana drain ile :S mana regeni çok fazla wissy nin gıcık bişey adamın verdiği dmgden fazlasını heallicak kadar mana regeni var saniyede =) bide kaçma diye bi muhabbet yok karşısına geçip dansediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 küçükken moonwelle düşmüş yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar