Syn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ADD DROP RULAZ HAHAHAHAHAHHAHA AÇILMIYOR 1534214 DAKİKADIR AHAFDAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1065 gündür açılmayan şey ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 add me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 şu ders kayıtları ve add-drop döneminde patlamayan üniversite var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 var bizimki. cuma(tek gün - malum küçük yer ) ders kayıt var diyolar. sonra yapamadık hallolmadı diyolar. sonra 1 haftaya yayıyolar. biz de her gün bi ders alıyoz. hiç patlamıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gaziantep üniversitesi patlamıyor açıkçası , görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bizimkide hep patlıyor ayrıca kıllık yapıyorlar. ekle sil diye bi olay yok yani boşu boşuna daha ne işe yaradığını çözemedim. Üstten ders vermezler alttan dersi istediğim dönem alamam ders çıkarttırmazlar ders ekletirmezler kızdım yine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 blackchaos said: Üstten ders vermezler alttan dersi istediğim dönem alamam ders çıkarttırmazlar ders ekletirmezler ha o bende her dönem var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar