Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iran Polisi

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

iran için acı bir durum ve daha da vahimi farkında değiller. moonfall'a da hak vermemek elde değil. bizim devletimiz de ne yazık ki baskıcı yönetimiyle benzer hatalar yaptı. 80 darbesi Türkiye tarihi için utanç ve acı dolu bir dönemdir. Sturmvogel bunu ilk kez duyacak olmana şaşırdım ama darbe sırasında yüzlerce suçsuz ve sabıkasız insan asıldı ve binlerce suçsuz sabıkasız insan işkence gördü. Bu su götürmez gerçeği tartışmaya gerek olduğunu bile sanmıyorum.

konuyu saptırmak istemiyorum ama Sovereign'in mesajını okuyunca fikrimi belirtme ihtiyacı duydum. amerikanın "biz demokrasi getiriyoruz" propagandasını çok başarılı buldum. hani amerikan halkı amerikanın ortadoğuyu işgal etmesini bu yüzden haklı sanabilir de, sovereign sen ortadoğu coğrafyasında yetişmiş bir birey olarak komşu coğrafyanın tarihini bilmen gerekirdi. "we got the balls" diyorlar ama ortadoğu işgallerinin sebebi cesur(!) olmaları veya ortadoğuda barışı sağlamak diye düşünmek biraz fazla "iyi niyet".
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:
iran için acı bir durum ve daha da vahimi farkında değiller. moonfall'a da hak vermemek elde değil. bizim devletimiz de ne yazık ki baskıcı yönetimiyle benzer hatalar yaptı. 80 darbesi Türkiye tarihi için utanç ve acı dolu bir dönemdir. Sturmvogel bunu ilk kez duyacak olmana şaşırdım ama darbe sırasında yüzlerce suçsuz ve sabıkasız insan asıldı ve binlerce suçsuz sabıkasız insan işkence gördü. Bu su götürmez gerçeği tartışmaya gerek olduğunu bile sanmıyorum.

konuyu saptırmak istemiyorum ama Sovereign'in mesajını okuyunca fikrimi belirtme ihtiyacı duydum. amerikanın "biz demokrasi getiriyoruz" propagandasını çok başarılı buldum. hani amerikan halkı amerikanın ortadoğuyu işgal etmesini bu yüzden haklı sanabilir de, sovereign sen ortadoğu coğrafyasında yetişmiş bir birey olarak komşu coğrafyanın tarihini bilmen gerekirdi. "we got the balls" diyorlar ama ortadoğu işgallerinin sebebi cesur(!) olmaları veya ortadoğuda barışı sağlamak diye düşünmek biraz fazla "iyi niyet".

Komşu coğrafyanın tarihini bilmen gerekirdi diyorsun da hergün İran'da Afganistan'da falan neler oluyor diye takip etmek zorunda olduğumu hissetmiyorum açıkçası. Tek bildiğim zamanında oralar teeeee hepsi bizimdi :) Ve çok da barışçıl bir şekilde herkes birbiriyle iyi geçiniyordu.

Fazla "iyi niyet" olmasına gelince, Amerika'nın oralarda kendi başına yaptığı işlere "yaw bunlar aslında gerçekten iyi işler yapıyorlar orada" gibi bir bakış açısından baktığım ilk gün bugündür. Amerika'nın oralara saldırıp işgal etmesinin art niyetleri olup olmaması tartışılamaz çünkü kesinlikle vardır. Bunlar gerek petrol olsun, gerek Amerikan firmalarına avantajlar sağlamak olsun, gerek petrol fiyatlarını Amerika'nın yararına çekmek olsun. Hangisi gerçek, hangisi hayal tabiki bilmiyorum ama Amerika'nın da oraya "aa bak zavallılar işkence görüyorlar, millerce uzakta ben buna seyirci kalamayacağım" gibi bir sebepten tabiki saldırmadı. BENCE Amerika bütün bunları geleceğini sağlama almak için göze aldı. Bu gerek petrol fiyatları ile alakalı olur gerek başka birşey, hiçbirimiz bilemeyiz. Ama gerek şudur ki, neyi sağlama aldıysa aldı, alırken bir sürü insanı zulümden kurtardı.
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışı olacak ama işin aslı ortadoğudaki amerikanın saldırdığı diktatörleri oraya koyan yine amerika. ortadoğu halknı sefilleştiren ve bu diktatörlere muhtaç kılan amerikanın ambargoları ve politikları. ayrıca ortadoğu milletlerinin hatta aynı ülke evlatlarının birbirine düşmesinin sebeplerinden biri de yine amerikanın provokasyonları.(şu an tıpkı ab'nin ve abd'nin etnik, inançlar vb bir çok konuda Türk halkında karışıklık çıkmasını istemesi gibi) yani ortadoğu karıştırıp sonra yine orta doğuyu kurtarıyoruz demeleri samimyetsiz. amerika'nın da parmağı olduğu ortadoğunun sefil ortamında, abd "oraya barış götürüyorz" diyerek işgalini maskelemeye çalışıyor, özellikle dünya kamoyunda.
biraz konu dışı oldu kusura bakmayın artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi biz sanki irandan çok farklıyız üstelik ilk videoda polislerin üslubu bizimkilerden çok daha iyi ikinci videodaki vahşet bizde de az rastlanmıyo değil, aşinayız yani.son video ise biraz gereksiz çünkü kadının en büyük silahı güzelliği vücut hatları falandır.bu kadınların bir aksiyon esnasında bir erkeğe karşı başarılı olma olasılığı çokta yüksek değildir ama bir de rus polislerin başarı oranının 100 % ün altına düşeceğini sanmıyorum lol.

Adiemus'un resimdeki olayı tanımlamak çok güç; konuşamıyosun veyahut yazamıyorsun birşey sadece oradaki kadın gibi dalıp gidiyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...