Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Dragonlance kitaplarında war of souls serisi war of lance ten kaç yıl sonra geçiyo?[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 War of The Lance 348 AC'de başlıyor. Dragons of a Fallen Sun 421 AC (38 SC)'de geçiyor. [hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. [Bu mesaj Magic tarafından 02 January 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 SPOİLER bi sitede laurana nın dragonlance le qualinestideki dragon u öldürmesinden önce marshall medan ın ona söylediği bir sözü BİN yıl öncede farklı bir şövalyeden (sturm) duyduğu yazıyor şaşırdım (bahsi geçen yazı lostlibrary dedki tanis yazısıdır)[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Silvanesti de bir dragon vardi, Cyan Bloodbane, onu kontrol altina alan da Raistlin di. Laurana ile alakasiz yani.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dojorel sen biraz alakasız bişeyden bahsetmişsin[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet farkettim :) sabak yeni uyanmama verin. [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 02 January 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 SPOILER !!!!! Laurana öldürüyor canım ama lauraanın elf olduğu gerçeği ile yüzleşmen lazım bone yan sturm ölüyor yıllar sonra nacizane ablamız mükemmel bi ölümle dragonlar birlikte düşüyor. Ama yazık oluyor qualinesti'ye. BEn en çok dwarf'lara üzülmüştüm[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 dwarflara ne oldu ki[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 SPOILER DEGIL AMA GENEDE OKUMAYIN :p 1- Sturm neyi olduruyo hayatinda dragon oldurmus adam degil :p 2- Lauranada dragonu WOS da yesil dragonlordu olduruyor berilhede hatirlamiorum ismini yesil olcedgini anlayinca verebilcegi en fazla hasari verip ortami darmadaga ediyor tunel kazan dwarflar oluyor ondan bahsediyorsunuz sanirim bide yas olayina gelince sturm oldukden sonradan hesaplasak bile ki buna raistlinin ve caramonun oldugu zamanida katalim WOS da Palin hayatta oluyor demekki Caramonla Tikanin cocugu oldu falandi filandi desek bile ki Caramon hala hayatta oluyor ilk kitapda aradan 100 yle bile gecemez yanlis okumus yada yanlis anlamis olmaniz laizm[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Caramon ne zaman ölüyo[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 merdıvenden yuvarlanıp kafayı kırıyodu galıba 2. kıtap olması lazım (atıyorum emın degılım)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 spo zaten caramon 70 80 falandı merdivenden düşünce. çok zaman geçmio yani aradan. laurana ölüo ewet kusura bakmayın :p dragonu da öldürüo hani lost star ile öldürüo hatta.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lost star ne? caramon ciddi ciddi merdivenden mi düşüyo?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Herkese Sturm gibi bir olum nasıp olmaz ....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yazık ya sen git iki tane draconianın kafalarını birbirine çak zamanda yolculuk yap ne bileyinm geleceğe git sonra merdivendne düş palin noluyo bu arada[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 SPOİLLER var içinde!! Usta merdivenden düşmek değil de caramon kalp krizi geçirip ölüyordu ya bole birden bire tası önünde görünce..Yani Gilthas dene herif de çok geç buldu benliğini ha halkı exile edildi herif kendine geldi..Şimdi bu kitabın devamı da aslında güzel olur ha Ansalon hakimiyeti için Minotaurlarla savaşan insan-*elf-dwarf birliği falan[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yaw dhamon zalimkurt a ne oluyor peki? hala pulla geziyor bacaginda en son işte 2.kitap tercüme oldu betreyal[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kurtuluş daha çevrilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 umarim kurtulus dediginiz kitap redemption degildir. kitabi oyle cevirip basmislarsa baska biside demiyorum[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 şubat ta çıakcak diolar redemption nam-ı kurtuluş hehe :) bilmiomu kimse ne oluyor sonunda baknızı spoiler istiyorum ben aksine[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 spoiler: kalıyo o pul bacakta ama silvara shadowdragon ile birazını kesip etkisini azaltmayı başarıyo[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 pul ne pulu artık iş çığrından çıktı ne biliyosanız yazın öğrenmek istiyorum :))[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tunca oraları geçmiş olmamız lazım bu adam böyle simdi sagda solda şifa aramaya başladı, hatta fionanın sevgilisi öldü işte kitabın sonunda wyvern lerle kaçtılar[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 pembe dizi gibi oldu.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 karman çorman oldu dl,en son karmaşsanın arifesini okudum,umarım şu aptal dragonları yenince seriyi devam ettirmezler,eski aldığım zevki kesinlikle alamıyorum,ejderhan kuralları fln güzeldi,helede yaptıkları ilk ejderhanın başıan gelenler hatırlamaları.(tas'ın bi kitapta içine girip ejderhanları korkuttuğu maket ejdrhanın nerden çıktığı hep merak etmiştim)[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar