sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 başlayalı çok olmadı ama tank olmak işkence abi.malın biri pull yapar (tercihen dk) azar işitirsin,healer hayal dünyasına dalar ölürsün azar işitirsin,1 tane mob kaçırırsın birine bi tane vurur yine azar işitirsin.stresli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 oyundan anlamayanlar azarlar anca, oyunda çakanlar kim ne yaptı da ne oldu görür :) sen aggroyu tut yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Wotlk da melee hayat çooook zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dk olarak okadar zor deil , anti magic var icebount var boneshield var bir sürü dmg azaltan seyin var , zor durumda self heal var death strike la 6-7k+ heal atiyon fln fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DK demi-god melee değil ayıralım onu. Ben özellikle gariban rogue'un zorlanmadığı encounter pek bilmiyorum, hatta bazı saçma sapan encounterlar bosslara yaklaşmanızı bile olanaksız hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar