bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Xavius horde tarafındayım.. 70lvl bi rogue var.Dps olarak iyi sayılırım.. Adam gibi raid yapan bi guild arıyorum.. Migrate de edebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ping pong.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 armory versen instance xp flm bahsetsen biraz daha kolay olur gibi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 karazhanda netherspite,nightbane hariç hepsinde deneyimim var.. prince %6 da takılmıştık sadece. diğer bosslar en az 3er kere down. ZA da ayı bossu da indirmişliğim var. armory linki vermiyim.. 1586AP unbuffed 171 hit rating ~24% crit ahım şahım bi char değil.. karazhandan 25 manlere geçiş döneminde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Executus'a gel bizim guild var KA FA 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jash1987 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bencede executes'e gel hem türk çok güsel server gel sen :) bizim guildde Miras Değil Alın Teri (Farinal bilir :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hehe bilirim de yaw birleştirsek mi naapsak guildleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 olsun guildin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Xavius ölü server, roguela orda guild bulmak ölüm gibi bir şey. Dışarı açılayım dersen de zor, tüm roguelar 24 saat oynayan nolifer tipler. Çok fazlalar ayrıca. Kimse rogue recruit etmiyor. (aylarca guild arayıp (üstelik t5 yeni yeni yayılırken t4+ setim vardı :/ ) bulamayan bir xaviuslu rogue olarak söylüyorum bunları. Bir roguela progress görebilmek için deli gibi farm yapman çılgın gibi heroic yapman, iyi guildlerdeki insanlarla kanka olman ve ağzından bal damlaması şart. Yoksa çoook zor bu saatten sonra roguela guild bulmak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 chromaggusta bosphorus adlı türk guildimiz var 25 man raidler baslıcak kısa bi süre sonra.ilgilenirsen kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Rogue olarak guild bulmak zor gerçekten. Genelde raid spotların 2 olduğunu düşünürsek. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bende chromaggustayım keyifli bir server burası boshorus a bekleriz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 haha serkan abiden ilk mesaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 deadwoll said: Xavius ölü server, roguela orda guild bulmak ölüm gibi bir şey. Dışarı açılayım dersen de zor, tüm roguelar 24 saat oynayan nolifer tipler. Çok fazlalar ayrıca. Kimse rogue recruit etmiyor. (aylarca guild arayıp (üstelik t5 yeni yeni yayılırken t4+ setim vardı :/ ) bulamayan bir xaviuslu rogue olarak söylüyorum bunları. Bir roguela progress görebilmek için deli gibi farm yapman çılgın gibi heroic yapman, iyi guildlerdeki insanlarla kanka olman ve ağzından bal damlaması şart. Yoksa çoook zor bu saatten sonra roguela guild bulmak.) aynen rogue'a özgü bir durum sanki :D bizim guildde 5 raider rogue var ve hepsi de her raid sign edip gelen tipler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla neredeyse 1 senedir uyeyım ılk mesajım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şimdi deli gibi farm yapmak nasıl bişi bilmiyorum :) bitirmediğim heroic kalmadı.. badge ile alabileceğim item da yok gibi.. 4 tane aldım zaten xD Bm heroic farmlıyorum kemer için inat etti düşmedi :) ama dediğiniz gibi xavius ölü server.. Şimdi bir guilde girmeye çalışıyorum.. Eğer kabul etmezlerse artık seçerim sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Şimdi deli gibi farm şöyle oluyor, yeni eklenen badge itemleri için 200+ badge kasıyorsun. Sonra pug karazhan, zul aman gruplarında epic topluyorsun. 250+ hit 1600+ ap 27+ crit (dagger için daha fazla) falan yapıyorsun bir de buildine göre armor ignore ya da haste ekliyorsun bunların yanına. Arenada rating yapıp vengeful swordlarını vs. topluyorsun (bunlar instancelarda drop beklememen için iyi olur. Merciless'e vs. arena point harcayacağına 2v2de 1850+ rating tutturman daha hayırlı.) Bunlar guildin olmadan yapabileceklerin. Bunları yapınca da işte gidip guild guild dolaşıp bir şekilde kendini kabul ettirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 boyle md gibi seyler ekleniyordu hunterlarin 25 man e girebilmesi icin. simdi o kadar cok recruit mesajinda goruyorum ki hunter ismini. en az gordugum hatta 100 tanede 1 tane gordugum ise rogue artik : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 su oyunda ya tank olacan yada healer. kapış kapış gidersin. bu arada pvp sux bnm :p anlamıom etmiom.. 500 arena puanım var onceden yaptım o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Tsnk veya healer olunca da raidde paso azar işitiyorsun. Her haltın suçlusu sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Evet en iyisi dps. Wipe yedin mi suçlu healer hihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Lopeth said: Evet en iyisi dps. Wipe yedin mi suçlu healer hihihihih evet doğru ama iyinin en iyisi rogue dps:DÇünkü hiç bir işin yok moblara kafa göz girişmekten başka.fury warriorsan offtank yaptırabilirler , mage/lock isen CC yada onun gibi aksiyonlara sokabilirler ama rogue ölemi ya:DVur gitsin anasını satiim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 poisonları ayarlayıp bazı encounterlarda kick en zorudur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fin said: poisonları ayarlayıp bazı encounterlarda kick en zorudur (: heh fathom lord'da yurdum lagıyla o kick ızdıraba dönüşüyor :) aynısı essence of souls combatında da olacak gibi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 eha topic açacaktım aratayım dedim bu çıktı. Alliance Rogue x2 ve Mage olarak guild arıyoruz. Yeni yeni 10 man'e başlayanlar daha da iyi olur hatta bizim için. Patilerden patilere bi güzellik çıkar umarım fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar