bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Xavius horde tarafındayım.. 70lvl bi rogue var.Dps olarak iyi sayılırım.. Adam gibi raid yapan bi guild arıyorum.. Migrate de edebilirim..
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 armory versen instance xp flm bahsetsen biraz daha kolay olur gibi kolay gelsin
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 karazhanda netherspite,nightbane hariç hepsinde deneyimim var.. prince %6 da takılmıştık sadece. diğer bosslar en az 3er kere down. ZA da ayı bossu da indirmişliğim var. armory linki vermiyim.. 1586AP unbuffed 171 hit rating ~24% crit ahım şahım bi char değil.. karazhandan 25 manlere geçiş döneminde işte.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Executus'a gel bizim guild var KA FA 1500
jash1987 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bencede executes'e gel hem türk çok güsel server gel sen :) bizim guildde Miras Değil Alın Teri (Farinal bilir :P)
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hehe bilirim de yaw birleştirsek mi naapsak guildleri :D
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Xavius ölü server, roguela orda guild bulmak ölüm gibi bir şey. Dışarı açılayım dersen de zor, tüm roguelar 24 saat oynayan nolifer tipler. Çok fazlalar ayrıca. Kimse rogue recruit etmiyor. (aylarca guild arayıp (üstelik t5 yeni yeni yayılırken t4+ setim vardı :/ ) bulamayan bir xaviuslu rogue olarak söylüyorum bunları. Bir roguela progress görebilmek için deli gibi farm yapman çılgın gibi heroic yapman, iyi guildlerdeki insanlarla kanka olman ve ağzından bal damlaması şart. Yoksa çoook zor bu saatten sonra roguela guild bulmak.)
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 chromaggusta bosphorus adlı türk guildimiz var 25 man raidler baslıcak kısa bi süre sonra.ilgilenirsen kapımız açık.
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Rogue olarak guild bulmak zor gerçekten. Genelde raid spotların 2 olduğunu düşünürsek. Kolay gelsin.
chamred Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bende chromaggustayım keyifli bir server burası boshorus a bekleriz (:P)
Xo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 deadwoll said: Xavius ölü server, roguela orda guild bulmak ölüm gibi bir şey. Dışarı açılayım dersen de zor, tüm roguelar 24 saat oynayan nolifer tipler. Çok fazlalar ayrıca. Kimse rogue recruit etmiyor. (aylarca guild arayıp (üstelik t5 yeni yeni yayılırken t4+ setim vardı :/ ) bulamayan bir xaviuslu rogue olarak söylüyorum bunları. Bir roguela progress görebilmek için deli gibi farm yapman çılgın gibi heroic yapman, iyi guildlerdeki insanlarla kanka olman ve ağzından bal damlaması şart. Yoksa çoook zor bu saatten sonra roguela guild bulmak.) aynen rogue'a özgü bir durum sanki :D bizim guildde 5 raider rogue var ve hepsi de her raid sign edip gelen tipler xD
chamred Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 valla neredeyse 1 senedir uyeyım ılk mesajım B)-
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şimdi deli gibi farm yapmak nasıl bişi bilmiyorum :) bitirmediğim heroic kalmadı.. badge ile alabileceğim item da yok gibi.. 4 tane aldım zaten xD Bm heroic farmlıyorum kemer için inat etti düşmedi :) ama dediğiniz gibi xavius ölü server.. Şimdi bir guilde girmeye çalışıyorum.. Eğer kabul etmezlerse artık seçerim sizi :)
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Şimdi deli gibi farm şöyle oluyor, yeni eklenen badge itemleri için 200+ badge kasıyorsun. Sonra pug karazhan, zul aman gruplarında epic topluyorsun. 250+ hit 1600+ ap 27+ crit (dagger için daha fazla) falan yapıyorsun bir de buildine göre armor ignore ya da haste ekliyorsun bunların yanına. Arenada rating yapıp vengeful swordlarını vs. topluyorsun (bunlar instancelarda drop beklememen için iyi olur. Merciless'e vs. arena point harcayacağına 2v2de 1850+ rating tutturman daha hayırlı.) Bunlar guildin olmadan yapabileceklerin. Bunları yapınca da işte gidip guild guild dolaşıp bir şekilde kendini kabul ettirmen lazım.
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 boyle md gibi seyler ekleniyordu hunterlarin 25 man e girebilmesi icin. simdi o kadar cok recruit mesajinda goruyorum ki hunter ismini. en az gordugum hatta 100 tanede 1 tane gordugum ise rogue artik :
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 su oyunda ya tank olacan yada healer. kapış kapış gidersin. bu arada pvp sux bnm :p anlamıom etmiom.. 500 arena puanım var onceden yaptım o kadar :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Tsnk veya healer olunca da raidde paso azar işitiyorsun. Her haltın suçlusu sensin.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Evet en iyisi dps. Wipe yedin mi suçlu healer hihihihih
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Lopeth said: Evet en iyisi dps. Wipe yedin mi suçlu healer hihihihih evet doğru ama iyinin en iyisi rogue dps:DÇünkü hiç bir işin yok moblara kafa göz girişmekten başka.fury warriorsan offtank yaptırabilirler , mage/lock isen CC yada onun gibi aksiyonlara sokabilirler ama rogue ölemi ya:DVur gitsin anasını satiim:D
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 poisonları ayarlayıp bazı encounterlarda kick en zorudur (:
Xo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fin said: poisonları ayarlayıp bazı encounterlarda kick en zorudur (: heh fathom lord'da yurdum lagıyla o kick ızdıraba dönüşüyor :) aynısı essence of souls combatında da olacak gibi :O
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 eha topic açacaktım aratayım dedim bu çıktı. Alliance Rogue x2 ve Mage olarak guild arıyoruz. Yeni yeni 10 man'e başlayanlar daha da iyi olur hatta bizim için. Patilerden patilere bi güzellik çıkar umarım fsd.
Öne çıkan mesajlar