hozceri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne güzel biz kasmak icin kosturalım onlar botla kassın her zaman rapor ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Senin aslında report etmekle sorumlu olmaman, onun zaten botla kasamıyor olması lazım. Sen neden Blizzing görevini üstleniyorsun ki? Ama olmuyor işte Blizz kolayını seçti playerlara yaptırıyor bu işi. Report etmek en doğrusu hatta ben normal oynarken ilk önce 40 kişiyi report edip başlıyorum oyuna. İnsan kendide Bot kullanınca başkası leechlediğinde daha bi rahatsız oluyor galşiba :) ÖYle botlar varki 48 saat aralıksız kasıp 1 kez inactive yemiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 onlar derken üstüme alınmıyorum ben numlockla kastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Diyorsanki hacklendim birisi girip acc ile bot kullandı böyle böyle benim kulandığım ip düzeneği budur hacklandım ve banlanmışım diye mail at ama dersenki ben numlockla leech yapiyorum yalan söylüyorsun derim numlock seni haraket ettirsede,5 Dakikalik otomatik afk sisteminden kurtarmaz koşarken AFKye düşersin. ha kullandıysan bot iyi olmuş kulağına küpe olsun bundan sonra.. Sıkılmam özellikle hala bot kullanmakda diretenleri tek tek isim server olarak ticketlerim ben gecenin bi yarısı oturmuşum kasıyorum onlar mışıl mışıl uyurken honor kasacak yağma yok her oyundan sonra 1 dkk mı ayırır tek tek ticket yazarim yada isimleri not eder toplu halde yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 soyledim numloka basip disari cikmiyorum alt tab yapiyorum donuyorum oyna char dağ taşa takilmişsa düzeltiyorum saten bazen inek resmi sleep falan cikio birine dalmam gerekio daliyorum sonra tekrar numnlock.her 2-3dk dabir kontrol ediyorum ben mi anlatamiyorum sizmi anlamiyosunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Blizzard illaki botumsu aktiviteleri bi şekilde takip edebileceği bir sistemi vardir sanmıyorumki hataya düşsünler ever oyun içi sistemleri denyoda olsa bu tip konularda çok dikkatli davranıyorlar hata sonucu ile verilmiş yaptırımların geri dönme payı var böyle büyük şirketlerin bu konularda seçici olacağından eminim şak diye bi çırpıda kalemini kırmazlar adamın mutlak bi açık bi kanıt ararlar haksızmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 direk KENSIL dediklerine göre, bişiler yapmışsın sen. blizz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ama leecherların yararı da var :) Gece saat 4te bile 2 dakika bekleme ile AVye girip 150-200 min. honor alıyorsanız 10-12 dakikalık maçta bu leecherlar sayesindedir, onlar olmasa beklersiniz bi AV için 40 dakika. Doğru, etik bir hareket değil ama Blizz yapılmasına izin verdiği sürece yaparım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 good riddance kökünüz kurusun en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Fin said: kökünüz kurusun en kısa zamanda. Senin kökün kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yani abso kuralina gore oynayanlari "enayi" ilan ediyorsun da biri cikip leecher yani cheaterlar denyonun onde gidenidir dese? eger bot kullanmadiginda israrciysan o zaman cok fazla report edilmisin, blizz daha onceden soyledi bunu zaten artik ban atacagiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Enayi lafı gelişi güzel kullandım gerçek anlamında değil elbette. Normal oynayanlara bir lafım yok olamaz da zaten. Ama leecherlarada çok laf ettirmem sonuçta leech etmesine izin veren blizzard. İstese leecher kalmaz oyunda hemde 1 kişi bile banlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 =p 1.5 yıldır pvp yapıyorum neredeyse toplam idle time 10% flmdır,yani amaç sadece honour kasmaksa niye afk bot 3rd kullanıyorlar ? full s3+vindicator bile olsa leechtir o adam gitmez öteye yetemez pvp yapmaya zaten.alacagı zaten s1 bi kaç parça vind cokta uzun zaman isteyen zor bişi değil ama normal yollarla 1-2 hafta alınır maximum.cok dogru bi karar bence uyarısız direk kapatsınlar acc.adı üstünde battleground pvp yapmıyorsan işin ne diye sorarlar ?pardon ama raide girip arkada sotede birsey yapmadan item alabiliyormusunuz ?bu sekilde abuse ediyorlar hala blizzard soyle boyle nasıl bi sistem gelirse gelsin max 1-2 hafta sonra gene bi programla onüne geçilir nasıl engellenebilirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abso seni de banlemesinler bak sonra "banane siz de açığınızı kapasaydınız" demen bişeyi değiştirmez hee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sc2 olmasa yapıcamı bilirdim blizzarda ama onun hatrı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ben özellikle işten bayılıyorum leechlemeye. Sote bi leech yerim var gidiyorum oraya mis gibi alt tabliyip işimle uğraşıyorum 12 dakka sonra girip duruma bakıyoruım kazandık mı ne oldu diye sonra aynen devam. Oynamadan neden BG yapıyorum sorusunun cevabı basit. Keyif meselesi. Itemlarımı alıp sonra BG yapmak istiyorum. Bu şans bana verilmiş mi? Verilmiş, neden kullanmayayım. Hayır efendim devletin açıkları üzerinden vergi kaçırmıyorum çünkü onun cezası Real :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oyun ici realm isim yaz sanada blizz real bir ceza versin abso cok istiyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Hide olamayan insanlara acıyorum bende. druidim ile cat formda hide oluyorum slash + numlock baslıyor yavaş yavaş yürümeye arkada foruma bakıyorum msnde konusyorum falanda filanda arada bi tönünü degistiriyorum ne report yiyorum ne bişi. :D Varsa böle sanslar kullanmak lazım..Druidim sonucta 3 ayrı setim var bırakında leechleyeyim sdaasddsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Yakalayamadıkça bana bişi yazamaz. Yakaladığında ise cezam neyse onu verir, en fazla charımı banlar :). Bu leech işide sigara gibi. Bırak bırak kötü dedikçe biri yapasım geliyor girip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Abso, artik biraksan soyle ortami geren soylemleri? Etik olmayan herseyi mumkun olmasini dayanak alarak savunuyosun, daha once de yaptin bunu 1-2 kere. Kendin utanmiyosun iyi guzel senin bilecegin is, ama ustune kalkip normal ugrasanlara enayi diyosun. Saka, farazi falan olmaz durup dururken hicbirsey kusura bakma, yazma madem boyle dusunmedin. Sonra sana tepki gosterenlere de karsilik veriyosun hala. Kusura bakma ama yaptigin piskinlige giriyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Utanmıyorum, neden utanayım ayrıca? Sizin zamanınız var benim yok AV yapmaya. Utanacak bişeyi zaten yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 O zaman AV yapma ? Vaktin yoksa günde 1-2 BG yapıp yavaş yavaş alırsın itemlarını, efor/hak etme meselesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Daha oncede dediğim gibi paramı ödeyen benim o yüzden başkasına karışmak düşmez. :) Kaldı ki gayet güzel item topluyorum yavaş yavaşa gerekkalmıyor. Etik mi derseniz bana göre etik sonuçta kimsenin itemını almıyorum kendi honor puanımla kendi itemımım alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yanlış bişi sonuçta ama adam doğru konuşmuş, açık varsa başkaları sömürüyorsa sen neden sömürmüycen, yani herkes akıllı sen mi enayisin, milleti sen mi kurtarıcaksın muhabbeti, sonuçta kişiden kişiye değişir. karşısına geçilmek isteniyorsa, dediği gibi blizzard kıçını kırıp yapılmasını engellici bişiler yapsın onu bunu banlıcana. bir dünya parasını alıyorlar her ay milletin. araba kat yat alcana blizz patronları biraz oyunun securitysini geliştirmek için yatırım yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bakın ben olayı anlamadım ama absolute kötü birşey yapıyor heralde. yapma öyle şeyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar