Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Şimdi normalde Disk 1 Disk 2 şeklinde rahatça mountluyor ve install ediyordum oyunları ama M2TW indirdim bu sabah ve klasörde DVD 1 ve DVD 2 şeklinde iki klasör var. Klasörlerin içi şu şekilde: Mountlayamıyorum hiçbirşey. Dosyaları çıkart desem her biri çıkmıyor sadece sıkıştır seçeneği geliyor bazılarına. Ne yapacağımı şaşırdım bir yardım lütfen...
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o dosyalardan herhangi birine sağ tıklayıp extract edersen içindeki dosya çıkacaktır yani anlıcağın dosyayı rarlayıp partlara ayırmışlar tek tek yapmana gerek yok birine extract emri verince çıkıyor komple
Burax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bariz şekilde korsan oyun olduğu belli o yassah
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne korsanı abi benim arkadaşım yazdı bu oyunu copyright yhok :D Mehmet 2: Tanrı'nın Wasabisi
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ilk dosyadan açmaya başlayınca içerisindeki iso çıkmıyormu ?
Öne çıkan mesajlar