Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Şimdi normalde Disk 1 Disk 2 şeklinde rahatça mountluyor ve install ediyordum oyunları ama M2TW indirdim bu sabah ve klasörde DVD 1 ve DVD 2 şeklinde iki klasör var. Klasörlerin içi şu şekilde: Mountlayamıyorum hiçbirşey. Dosyaları çıkart desem her biri çıkmıyor sadece sıkıştır seçeneği geliyor bazılarına. Ne yapacağımı şaşırdım bir yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o dosyalardan herhangi birine sağ tıklayıp extract edersen içindeki dosya çıkacaktır yani anlıcağın dosyayı rarlayıp partlara ayırmışlar tek tek yapmana gerek yok birine extract emri verince çıkıyor komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ne yasak yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bariz şekilde korsan oyun olduğu belli o yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 neden iTunes:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne korsanı abi benim arkadaşım yazdı bu oyunu copyright yhok :D Mehmet 2: Tanrı'nın Wasabisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ilk dosyadan açmaya başlayınca içerisindeki iso çıkmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar