Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En zor BG grubu


fatal_error

Öne çıkan mesajlar

Bence Rampage en zor BG grubu. horde özellikle çok iyi pvp yapıyor. Herhangi bir Bg nin haftasında horde tarafının ezici üstünlüğü farkediliyor. Öte yandan Horde warriorumun oldugu Cyclone battlegrop unda horde cok ezik özelikle av icin nerdeyse 100 av oyununda 1 tane kazanabiliyor. Bu yüzden warriorumu rampage grubundaki serverlarından birine almayı dusunuyorum. fikirleriniz nelerdir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela sylvanasta ally paladinim var. 1500lü ratinglerde 3 tane s3 lu adamları gormek cok normal. acaip kastırıyo o zamanda fazla itemın yoksa. wsg desen acaip nub otesi bi horde grubu bulman lazım ki anca oyle yenebiliyosun. rampage ın hordelarını bildigim icin oraya gecirmeyi dusundum. işte diger gruplarda acaba nasıl onu merak edip fikirlerinizi almak istedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rampage bence sorunlu bir battlegroup horde tarafında 5vs10 WSG
5vs15 AB/EOS başlangıçlar hep böyle, horde olarak tam kadro başladığımız çok nadir. AV e gelince son bufftan sonra hordenin kazandığı cok nadir yada bana öyle denk geliyor.
Defans yapmayi israrla deneyen ve genelde başarılı olan Ally leri tebrik etemek istiyorum, katıldığım savaşlarda ally oyuncular genellikle bizden önce towerları capture edip kendi towerlarini israrla geçiktirmeye çalışıyor. Özellikle DB Towerlarini köprüde bekleyen FMALE NE hunterlar burdan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horde un avda galva defence yapması üzerine dün son iki avım da balinda defence yaptık sh yi alıyor horde ilk ama galva defence yapmadılar bizim 2 oyundada defence ı sırf darnaya rep kasmak icin istiyordum ex oldum o yuzden kostururum artık dranei olarak fil cok salak geliyordu. 2 inci elite kurtarmak icin salak sey cadıra girmiyordu boyundan dolayı simdi kaplan aldım.

dip not: 10 kişi defence balinda da fazlası ile yetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en zor ya da en iyi BG olayını sorup da horde nerde yeniyo, alliance nerde yeniyo diye bakmamak lazım olaya. gerçekten her iki tarafta da iyi takımlar, oyuncular nerede, BG deki oyuncuların itemları vs nelerdir. kaç tane üst düzey oyuncu diyebildiğin kişi var. bence bunlar belirlemeli bu soruyu.

ben cyclone dayım. zorlu mu? evet. yeni karakter kasmak özellikle ya çok uzun sürer ya da çok kasar.
hee en iyisi diyebilirmiyim? en azından ben diyemem çünkü bütün BG leri bilmiyorum yada çoğunu. ama genelde söylenen cyclone en iyisi, zorlusu filan forumlarda orda burda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şamana a1 pantolon alabilmek icin 20 wsg mark lazım girmiyorum sinir olmamak icin chest icin 9 tane ab mark lazımdı. 3maç ustu uste kazandık ben 9 maç yaparız diy ebekliyordum şasırdım. Ben başka birsey sorayım günde maximum ne kadar honor kasılır,aksam 7 den gece 12 ye kadar girebiliyorum.4-5 k normal midir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...