Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dandik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Maalesef vasat bir film olmuş. Hatta çok vasat. Sıkıcı ve bayıcı. Yani ne aksyonu aksiyon, korku-gerilim desen o da ne, senaryo kılişe ve sarmıyor bir türlü... Sadece adı için izlenir işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lol imdb de 181 kişiden 155 i direk 10 u yapıştırmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hd indirmeye değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 indirmeye bile değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 FF Advent Children'ı izledikten sonra Degeneration'daki animasyonlar sanki 3 yaşında çocuk yapmış gibi gözüküyor. Seslendirme, diyaloglar filan da dandik. 6/10'dan fazlasını hak etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ulen ne bekledik ne yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 adventlede kıyaslancak bişey yok şu anda. Açık ara önde gidiyor:D bide kaç sene oldu çıkalı ona rağmen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 claire ve leon'u tekrar görmek güzeldi, leonu boşver claire'ı görmek güzeldi dsfkşsdf çok özlemişim bebeğimi, gördüm çok mutlu oldum bugün. inşallah yeni oyunlarda da görücez kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yeni izledim daha, bence hikayeyi doğru düzgün bağlayamamışlar. Animasyonlar da azıcık yetersiz kalmış, ama yine de filmin aksiyonu fena değildi. Hikayeyi düzgün bağlayamamışlar dediğim, biraz fazla hızlı ilerleyip bitti hissi yarattı. Yine de Milla nın oynadığı Alice-based "seksi hatunun şahane aksiyon yarattığı" RE serisinden daha iyi geldi bana. En azından oyun evreninde giden bir hikaye, Leon falan var böyle güzel olmuş. Gerçi Leon u da biraz süper kahraman modeline sokmuşlar ama, olur o kadar diyorum. ayı spoiler Animasyon falan ama, filmin sonunda Angela nın göğüsleri yönetmiş yahu. sfsdfsfdsf.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=AK8GS8AYWD8D977BMFRB Orjinal VCD/DVD/Blu Ray olarak 29 Ocak'da edinilebilecek filmdir (DVD fiyatı 19 YTL) Bu arada film hakkaten güzel. Kimi diyaloglarında MGS izlediğim zannına kapıldım. Final Fantasy ile karşılaştıramıyorum çünkü apayrı kulvarlarda bir film. Son sahneye katılıyorum. Utanarak ezilerek söylüyorum ilk defa bir sahnede bayan "çatalına" bakakaldım. Senden çocuğum olsun istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ayı spoiler Animasyon falan ama, filmin sonunda Angela nın göğüsleri yönetmiş yahu. sfsdfsfdsf.:D he yav beni benden aldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 of double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Vışşş indirmişim unutmuşum izlemeyi, HDD'de görünce hatırladım. sıkıntıdan izleyem dedim animasyon hiç sevmem filmin çoğu yerinde animasyon olduğunu unuttum bile bence kurgu fln güzeldi izlemeden geçmeyin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Gececem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar