Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Resmi Şinhua ajansının haberine göre, Dünya kültürel mirasları arasında yer alan Çin Seddi'nin, turist akımının kurbanı olarak parça parça yıkıldığı belirtildi. Resmi Şinhua ajansının haberine göre, hazırlanan yeni bir raporda, duvarın hala 3'te birinin ayakta durduğu ve bu kalan parçaların da yıkılmaya başladığı kaydedildi. Raporda, turizmin artması ve koruma için mali kaynak sıkıntısının Çin Seddi'nin yavaş yavaş yıkılmasına neden olduğu belirtildi. Çin Seddi ilk olarak Çin (Qin) Hanedanlığı (M.Ö. 221-206) sırasında inşa edildi ve diğer hanedanlıklar tarafından geliştirildi. Duvarın ana inşası Ming Hanedanlığı (1368-1644) sırasında yapıldı. Duvarın bazı bölümleri Komünist Parti'nin 1949 yılında iktidara gelişine kadar restore edildi. BM'nin Eğitsel, Bilimsel ve Kültürel Örgütü tarafından 1987 yılında dünya kültürel mirası ilan edilen Çin Seddi, Pekin'in doğusundan, kuzeybatıdaki Gansu bölgesine kadar uzanıyor. Duvarın uzunluğu konusundaki tahminler 2 bin 900 kilometreyle bu rakamın iki katı arasında değişiyor. (aa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 tarih bölümüne yakışırmış ama ne yapalım açmışsın bir kere. Yıkılmaz tüm dünya seferber olur onu ayakta tutar.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 az kaldıııı,bakalım bu sefer ne ile durduracaklar bizi,at avrat ve silahları hazrılayın az kladı nıhaıahzahazaagyzauhazuhzaaahzahahaha!(hönk?)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hunlara kısmet olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hep bugünü düşünerek yaşamıştım... Atları hazırlayın! Sefere çıkıyoruz![signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yıkılmaz tabi yıkılamamasıda gerek sonuçta canlı bir tarih mutlaka korunması gerek[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 aslında üzücü bişey ama zamanında yıkılsaydı bızım ıcın daha ıyı olurdu :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 gercek ?[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yazık,dünya olarak ortak miraslarımız teker teker dökülüyor ve yerlerini betonarme yapıtlar alıyoru.Merak ediyorum bundan bir 300 yıl sonra empire statein 1/3 ü ayakta kalmış diye bir haber duyulabilecek mi?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yıkılır 3 tane estel gibi turist daha gitsin bak gör neler oluyo[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xecutioner Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yazık be abi Şimdi yani uzaydan görülebilen hiçbir insan yapısı kalmayacak mı[signature][hline]"Oh My God! Aliens!! Don't eat me! I have a wife and children!! EAT THEM!!!" -Bomba şahsiyet Homer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 asterorh lol[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: voic3, 28 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: uzaydan falan gördülüğü yokmuş yalanmış o. uzaya çıkan çinliler soylemiş. resimlerde falanda yokmuş. Çin seddinin resmini çektik diye dümdüz uzanan bulutun resmini çekmişler. onu cinliler soylemedi ki ? Nasa elemanları bile soyledi ... Onun dı$ında aynı boyda ve uzunlukta bir bulutu nası bulcaklar ? Hadi aynı boy ve uzunluk bi kenara aynı enlem ve boylamda bulunması ne ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Uzaydan görünüyor.Kitaplarda resimler bile var.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: voic3, 28 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: uzaydan falan gördülüğü yokmuş yalanmış o. uzaya çıkan çinliler soylemiş. resimlerde falanda yokmuş. Çin seddinin resmini çektik diye dümdüz uzanan bulutun resmini çekmişler. salla.....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: DoGMeaT, 28 January 2004 13:43 tarihinde demiş ki: az kaldıııı,bakalım bu sefer ne ile durduracaklar bizi,at avrat ve silahları hazrılayın az kladı nıhaıahzahazaagyzauhazuhzaaahzahahaha!(hönk?) LOL! :)))))[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Öyle bir ırkız ki, adamlar korkudan uzaydan görünen duvar yapıyorlar. Eha yıkılmaz birşey olmaz ona.Çinler resterasyon konusunda uzmandır.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 allah korusun :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yıkılmaz be umarım ama yıkılmaz kolaymı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 adamlar korkudan yaptiklari duvari saheser gibi sergiliyo cok garibime gidiyo ama yikilimaz bence.[signature][hline]Artik güneş doğsa , doğmasa kac yazar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lan biz olamsak adamların bi şaheseri bile olmayacakmış demek ki[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bizim korkumuzdan yaptılar ama mükemmel bişey yapmışlar çıplak gözle uzaydan görünüyo sonuçta sergilemesinler mi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ne bileyim Gururla sergilemeleri benim garibime gidiyo.[signature][hline]Artik güneş doğsa , doğmasa kac yazar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 nası sizin korkunuzdan yahu hehe yani bizim millet orada yaşamadıki hunlar yaşadı bizde hun olmadıgımıza göre yani kaçınız araştırdı dedenizin dedesinin dedesi... diye orayamı dayanıyo kökünüz belki avrupadan gelen, göç edenlerin torunusunuz veya baska biryerden.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dynamick sonuçta hunlar türk deilmiydi ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar