Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MHP'nin Tükenişinin Haberi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

fightersfight said:
MacLeod said:
milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası.

mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez.
mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

tmm bab sokakta emekli tsk mensuplarına muhtemelen mhp ye oy vermiş insanlara sadece siyah çelenk bıraktıkları için tekbir çekip saldırmak milliyetçilik ise 30 yıl düşünsem zaten anlayamam nasıl bi milliyetçilik olduğunu bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
@fake'lik yapan troll adam

ben hangi partili olmadığınla ilgilenmiyorum, bilip bilmeden savunduğun insanlar ne mal anla diyorum.

bu arada... aynı anda 4-5 kişi gibi hesap açar ve aynı forumda ortalığı karıştırırsan yüzsünsün, trollsün, hatta n00bsun. forum adabını öğren önce.

ben hiçbir trolluk yapmadım yaptıgımıda gösteremezsin +

benim kimseyi savundugum yok, dogru bilgiyi veriyorum,mhp liler tekbir çekiyor ne garip dedi biri,
bende garip degil sagcılıkta vardır bu dedim o kadar.
senden 1000 kat daha iyi biliyorum sen rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:
fightersfight said:
MacLeod said:
milliyetçilikten baya uzak bi parti bildim bileli mhp zaten. dün akşam izliyorum adamlar çelenki parçaladıktan sonra 2 dk tekbir çektiler. cumhuriyet kurulduğundan beri bu ülkenin anasını ağlatan arap kültürünü daha fazla yansıtıyolar açıkçası.

mhp milliyetçiligi sizden ogrenmez.
mhp sag görüşlü bir partidir ve bu muhafazakar demektir.muhafazakarlıga dindarlık da dahildir,tekbir de çeker. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

tmm bab sokakta emekli tsk mensuplarına muhtemelen mhp ye oy vermiş insanlara sadece siyah çelenk bıraktıkları için tekbir çekip saldırmak milliyetçilik ise 30 yıl düşünsem zaten anlayamam nasıl bi milliyetçilik olduğunu bunun.

aynen werewolf un dedigi gibi,ülkücü olsam bende girişirdim o gruba,
ne demek siyah çelenk,ve siyah çelengin üstünde " büyük hayalkırıklıgımız" yazısı,
ne hayalkırıklıgıymış ,onlar kim siyah çelenk bırakıyorlar mhp ye,türbanın serbestligimi hayal kırıklıklarıymış,ülkücüler aslında sakin insanlar ama böyle salak olaylara gelemezler,kodumu oturttururlar gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bak abicim, herşeye tahammülüm var. fikir özgürlüğünü de sonuna kadar destekleyen bir insanım. ama şu son lafın rahatsız etti beni. ne demek ya "kodummu oturtur"? kime koyup kimi oturtuyorsunuz? teksas mı lan burası? ülkünüze de sıçarım ülkücülüğünüze de! gençlik kolları dediğiniz bok yüzünden lisedeki kaç gencin her günü dayak korkusu ve panikle geçiyor biliyor musunuz? üniversitelerde kaç genç küpe taktığı için dayak yiyor? kaç genç ramazan ayında yemek yediği için tehdit ediliyor? bu mu kodummu oturtmak. bu mu sakinlik. allah cezanızı versin be.
Sosyal ağlarda paylaş

fightersfight said:
SturmVogel said:

ben hangi partili olmadığınla ilgilenmiyorum, bilip bilmeden savunduğun insanlar ne mal anla diyorum.

bu arada... aynı anda 4-5 kişi gibi hesap açar ve aynı forumda ortalığı karıştırırsan yüzsünsün, trollsün, hatta n00bsun. forum adabını öğren önce.

benim kimseyi savundugum yok, dogru bilgiyi veriyorum,mhp liler tekbir çekiyor ne garip dedi biri,

aynı anda 5 nickle etrafa mesaj atmak nedir?

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=trolling

insan olun önce
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
bak abicim, herşeye tahammülüm var. fikir özgürlüğünü de sonuna kadar destekleyen bir insanım. ama şu son lafın rahatsız etti beni. ne demek ya "kodummu oturtur"? kime koyup kimi oturtuyorsunuz? teksas mı lan burası? ülkünüze de sıçarım ülkücülüğünüze de! gençlik kolları dediğiniz bok yüzünden lisedeki kaç gencin her günü dayak korkusu ve panikle geçiyor biliyor musunuz? üniversitelerde kaç genç küpe taktığı için dayak yiyor? kaç genç ramazan ayında yemek yediği için tehdit ediliyor? bu mu kodummu oturtmak. bu mu sakinlik. allah cezanızı versin be.

+1

hiç unutmam lisede bi dalgınlıga getirip illa ocaga goturmuslerdı.( oradaki başkanlar okuldaki reislere tembih ediyorlarmış getirebildiğinizi getirin ) ulan yok cuuma gunlerı semıner var. salı gunlerı mezara bekcılık. kavga oldumu gerçi 1 kamyon adam toplanıp gidiyordu sınır tanımadan :D
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
fightersfight said:
SturmVogel said:

aynı anda 5 nickle etrafa mesaj atmak nedir?

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=trolling

insan olun önce

aynı anda 5 nickim yok,bu forumda 1 den fazla hesabım olmadı.
+

mhp ye siyah çelenk bırakılması ve üstünde " büyük hayal kırıklıgımız" yazısı mhp ye bir hakaret bir aşagılamadır.

beş para etmeyen bir grup senin evinin önüne gelse ,üstünde "en büyük hayal kırıklıgımız,annen" diye çelenk bıraksa kovalamazmısın bu adamları?
sktrin gidin ulan demezmisin?

bu çelenk onlar için hakaretti.ülkücülerde delikanlı adamlardır hakarete gelemezler anında koyarlar tepkilerini bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

gijo + newdonis + fightersfight... Allah'tan kork kaç hesabını yazmam lazım senin?

Demokratik tepkiye "kodu mu oturtmak mı" be senin hayat görüşün? İnsanca diyaloğa girdik anlatamıyoruz, kusura bakma anlattıklarımızı anlamıyorsun ki.

Git üniversitede küpe taktı saçını uzattı, oruç tutmadı diye meydan dayağına tutulanları araştır, sen o durumda olsan ne düşünürdün merak ediyorum.

ama herşeyden çok, insan ol önce!
Sosyal ağlarda paylaş

MHP hem Türk milliyetçisiyim hemde ümmetçiyim dediği gün ideolojik olarak bitmiştir. Tabel olarak tabii ki devam eder, adamları tekbir de getirir, ulur da ama içi boş bir şekilde devam eder.

Bir insan hem milliyetçi hem ümmetçi olamaz, olur diyen ikisinden birisini bilmiyor demektir. Ben anarşistim ama hemde otoriterim diyen kişi nasıl bir abukluk örneği ise, ben milliyetçiyim ama hemde ümmetçiyim diyen kişi de o derece garabettir.

Evet MHP şu an ümmetçiyim demiyor ama davranışları ile öyle olduğunu gösteriyor. Müslüman olabilirsin, ona eyvallah ama islamı hayatını yönlendirecek derecede öncelikli olarak görüyorsan o zaman milliyetçi değil ümmetçisindir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ülkücülerde delikanlı adamlardır hakarete gelemezler anında koyarlar tepkilerini bu kadar basit.

biliyorum ben ne kadar delikanlı olduklarını. hiç hakarete gelemezler. 7 yaşında neyse adamlar 77 yaşında da o. beyin hiç gelişmiyor. biri annesine küfür etse öldüresiye döver. çok delikanlı adamlar. biri vatanlarında bir şeyi eleştirsin, hemen vururlar. hemen. biri başka bir dinin tanıtımını yapsın, dakikasında durmazlar, vururlar. çok delikanlı adamlar. çok.
Sosyal ağlarda paylaş

default ulkucu modeli tepkisini arkasinda en az 3 adam avrsa koyabilir

tek absinaysa abicim abicim
2 kisielrse lafla yorarlar
3 kisielrse dayilanir
4 kisilerse direk dalar

tabi bu tek bir kisi icin gecerli
matematiksel formulu var bide

artan her bir kisi icin ulkucunu ntepkisini gosterme sayisi 2 artiyor

yani
4 kisiyseniz orjinal bir kisi icin 4 ve geri kalan 3 unuz icinde 6 ulkucuden 10 ulkucu sayisina eristiklerinde dalabiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Her dönem birilerinin maşalığını yapmış olan MHP'ye güvenen aptallara iyi oldu. Zamanında yazmıştım buraya MHP geleceğine iktidara Şeriat gelsin ülkeye daha iyi diye. ASlında pek fark yokmuş aralarında. Maşa parti, piyon parti MHP. Her zaman bu ülkeye ve halkına en büyük kötülükleri onlar yaptı. Katiller sürüsü, ne olacak...

daha güzel söylenemezdi, +rep.
pek ulusalcı arkadaşlarımız mhp'den medet ummanın yanlışlığını görmüşlerdir umarım..
Sosyal ağlarda paylaş

MHP...

Başbakan, Samanyolu TV'de...
"Bunlar eli silahlı, devamlı kin, nefret, kan... Adeta bundan zevk alıyorlar. Bahçeli'yi dinliyorum, aman yarabbi, nasıl hareketler bunlar?"
Başbakan, Adana'da...
"İp atanları, ip atlayanları, benim milletim gayet iyi bilir."
Başbakan, Bolu'da...
"Kimileri gırtlaklarını yırtarak, ip atıyor. Yıkanıp temizlensinler, asıl bunların kirli çamaşırlarına ip lazım."
Başbakan, Adıyaman'da...
"Bu millet, sizin cemazüevvelinizi iyi bilir. CHP yavrusunu doğurmuş, MHP... Al birini, vur öbürüne."
Başbakan, Malatya'da...
"Bunlar, kendi işaretleriyle, çirkin tavırlar içerisinde, şehitlerimizin cenazelerini istismar eden takım..."
Başbakan, Kanal A'da...
"Bahçeli, dürüst değil... MHP'nin tutarsızlıklarla halkı aldatmaya çalışmasına üzülüyorum."
Başbakan, Ankara'da...
"Milliyetsiz milliyetçilik bitmiştir. CHP değirmenine su taşıyor MHP."
Başbakan, Bayburt'ta...
"Bu bağımsızlar parlamentoya girecek. Bir de MHP girerse, biz bunların kavgalarıyla mı uğraşacağız? İkisi de uç... Yüce Divan'a gitmesi gerekenlerden biri de Bahçeli."
Başbakan, Afyon'da...
"Bunlar DSP'nin değirmenine su taşıyordu. DSP'nin suyu bitti. Hortumculuk bunların döneminde zirve yaptı mı? Yaptı. Dürüstlük başka şey, haram-helal başka."
Başbakan, Sakarya'da...
"Önce saygıyı öğren... Senin düştüğün seviyeye düşmeyeceğiz. Aldığım eğitim, buna müsaade etmez... Yanına mafya kopuklarını toplamışsın, konuşuyorsun. Hem merak ediyorum... Bahçeli kaç ülkeye gitmiş? Kendisi uçma özürlü mü? Olur ya, uçaktan korkar, uçamaz!"
Başbakan, Söğüt Şenlikleri'nde...
"Kardeşi kardeşe düşürenler, tarihe kadavra gibi bakanlar, provokatörler, bu milletin ruhunu, idrakini bilemez."
Başbakan, NTV'de...
"Bahçeli'yi muhatap almıyorum!"
Başbakan, Kütahya'da...
"Bölücü örgütün başını sana hediye edecekler. Sen kalkıp, hapishaneyi, İmralı'yı döşeyeceksin... Yemezler! Dürüst olalım. Ne milliyetçisi yaaaa! CHP'ye yedek parça olmayın."
*
Taaa Orhun Yazıtları değil...
Daha dün söylendi bu laflar.
*
Ya bugün?
Göreceğiz...

Yılmaz Özdil, dünkü yazısı...

MHP (2) Bahçeli, Ankara’da...

"Sapla saman karıştı, gaflet ve teslimiyetin adı demokratlık oldu."
Bahçeli, İzmir’de...
"Başbakan ateşle oynuyor."
Bahçeli, Kırşehir’de...
"Hesap sorma dönemi başlıyor."
Bahçeli, yazılı açıklama yaptı...
"Özgürlükler adına ortaya çıkan tahrikler, Türkiye’nin iç bünyesini, toplumsal dokusunu tahrip edecek boyutlar kazanmıştır. Yola düzülen kin ve husumet kervanının başını, maalesef Başbakan çekmektedir."
Bahçeli, Mersin’de...
"Pısırık."
Bahçeli, grup toplantısında...
"Başbakan’a Türk milleti adına sormak isteriz... Siz önce nasıl bir Türkiye istediğinizi, nasıl bir kamuoyu özlemi içinde olduğunuzu, neyin peşinde koştuğunuzu anlatın."
Bahçeli, Ankara’da...
"Karanlığı kendi siyasi çizgisinde araması gereken Başbakan..."
Bahçeli, Adana’da...
"Kaçışın, kurtuluşun yok. Mutlaka hesabını vereceksin. İster Türkiye’de bir yere saklan, istersen okyanus ötesine kaç, nereye gidersen git, seni alıp, Türkiye’ye getireceğiz."
Bahçeli, Kayseri’de...
"Sendeki bu kafayla 500 milletvekilin olsa, ne yazar..."
Bahçeli, Star TV’de...
"Kendisinden başka herkesi küçük görüyor. Argo, saldırgan... Bize siyasi terörist dedi. Bizi mafya artıklarının partisi olarak lanse etmeye kalktı."
Bahçeli, Gaziantep’te...
"Başbakan’a sesleniyorum...
Hangi diyetin gerçekleşmedi?
Hangi emellerin yarım kaldı?"
*
Güzel soruydu...
"Hangi emellerin yarım kaldı?"

Yılmaz Özdil, bugünkü yazısı.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
gijo + newdonis + fightersfight... Allah'tan kork kaç hesabını yazmam lazım senin?

Demokratik tepkiye "kodu mu oturtmak mı" be senin hayat görüşün? İnsanca diyaloğa girdik anlatamıyoruz, kusura bakma anlattıklarımızı anlamıyorsun ki.

Git üniversitede küpe taktı saçını uzattı, oruç tutmadı diye meydan dayağına tutulanları araştır, sen o durumda olsan ne düşünürdün merak ediyorum.

ama herşeyden çok, insan ol önce!

demokratik tepkiyle aşagılamayı bir arada tutamazsın.
aşagılama ve hakaret demokratik bir tepki degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
mhp nin turbani onaylamasinin sebebi ise ` AKP nin elindeki turban kozunu tukettik ` diye aciklamislar.. sizin olayiniz politika yani...

tabi kozları tükete tükete ellimizde birşey kalmayacak artık

Daesu said:
ortada mhp yok chp yok dsp yok adam gibi parti yok
akp 47. vitese takmıycakta kim takıcak ?

takar tabi 57 ye takmadığı için şükrettim ben o seçimde

Dev said:

işte mhp nin parti programı koy oturt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...