Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 7800GT ile arasında çok ciddi bir fark olacağını sanmıyorum. Ben daha eski bir kartın vardır diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Arkadaşlar bi tavsiye alabilir miyim? Arkadaşımın bilgisayarda geforce 6600 256mb ekran kartı var. Benim elimde ona verebileceğim bir radeon x1600 series 512mb kart var. Sizce hangisi daha iyi 6600 mü yoksa x1600 mü? Edit: bu arada bendeki kart x1600 pro imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Merhaba Beyler Benim sistem 2.33 due 2 core Zotaks gt8800 kasada feel 550w devamlı olarak bilgisayar takılıyor arada sırada ekranda garip garip şekiller beliriyor flm kendi tahminim soğutma sistemi yetersiz feel'in.Daha once hiç böyle bir sorun yaşamadığım için şunları sorucam Orta fiyata bir soğutma sistemi olarak ne alabilirim?Fan mı almam lazım?Ne kadardır?Fan dışında herhangi bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ekran kartı ramlerinde sorun var veya ısınıyorlar sıcaklıkları kontrol et aynı kasayı ben de kullanıyorum herhangi bir ısı problemi yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 nasıl ekran kartı sıcaklığını kontrol edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 garip şekiller derken ne oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 böyle yeşil yeşil dikdörtgenler flm oluyo(ufak ufak çok sayıda tüm ekranda),Ondan sonra res atınca düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 anladım işte ekran kartı ramiyle alakalı ısınıyor büyük ihtimal sıcaklık içinse nvidia kullanan arkadaşlara bir sor ati'nin kontrol panelinde gösteriyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kasa ne kadar kalitesiz olursa olsun ekran kartının o kadar ısınması normal değil. ekran kartının soğutucusuna falan bi bak fanı çok kirlenmiş olabilir, soğutucu düzgün oturmuyo olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 RAM'ler için 5-5-5-15 mi yoksa 5-6-6-18'mi daha iyidir? şu latency nanesine çok bakmadım, bir de küçük bilgi iyi olur aslında ^_^ mesela bir de 5-4-4 1T var!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 o muhabbet neyin nesi bu arada bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dasaaa said: RAM'ler için 5-5-5-15 mi yoksa 5-6-6-18'mi daha iyidir? şu latency nanesine çok bakmadım, bir de küçük bilgi iyi olur aslında ^_^ mesela bir de 5-4-4 1T var!? bakındım biraz. ve sanırım ne kadar düşükse o kadar iyi.. ancak ne kadar düşüklüğü iyi ve 1t konusunda bir fikrim yok.. bu arada ddr2 ramler.. ddr3'ler için biraz daha farklı zamanlamalar geçmiş gördüğüm kadarı ile.. edit2: CAS2 diye geçiyor galiba bunlar. bir de CL var. CAS Latency Time olarak açıklanmış. CAS da column address strobe/column address select adlarıyla anılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ram işinin de kakası çıktı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bişey soracam şimdi bu 9600gt de pci 2.0 yazıyor ben yeni bi ana kart aldım quad destekliyor ddr3 falan destekliyor ama pci 2.0 diye birşey göremedim bu kartı alsam uyarmı anakartıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bide bu 9600gt ye nasıl bir power supply önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 1.uyar 2.güç hesaplamak için şunu kullanabilirsin http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 henüz siteye 9600gt'yi girmemişler. onun için el hesabında 9600gt için power consumption olarak 197 alınabilir (ya da hd3850 alırsanız olur) sanıyorum.. ram'ler konusunda hala yardıma ihtiyacım var bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu arada kasa arayanlara ve dışarıdan getirebilecek durumda olanlara şunu önerebilirim fiyatı 70-80$ civarı alüminyum (fakat ağırlığı sebebiyle kargo girebilir biraz 6,3kg..) Türkiye'de gören duyan satan olursa benimle temasa geçsin. ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ben alacağım kasa için kararımı kesinleştirdim diyebilirim. Antec P180 / P182 P182 daha iyi ama sadece siyah rengi var. Ben metalik gri tercih ettiğim için bir önceki versiyonu olan P180'i tercih edebilirim. Ama kasaları yakından görmem lazım kararı vermem için. Bu ikisinden biri olacak ama. Pahalı baya ama değeceğini düşünüyorum. Her incelemede yüksek notlar almış. Tam istediğim özelliklere sahip. Sade, büyük, sessiz, rahat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 nerden buldun?! adam gibi kasa getirmiyorlar ki bizimkiler.. antec'in fazla kabloları toparlaması da güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Almanya'da olduğum için bulmak sorun olmayacak gibi görünüyor. Tek sorun fiyatı. Şurdan almayı düşünüyorum bütün sistemi: http://www3.atelco.de/home.jsp?lid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sizce Radeon HD 3870 X2 ne zaman gelir türkiye'ye? bir de radeon rx 3870 almak mantıklımıdır 512mb? radeon rx 3870 ile hd3870 arasında bi fark var mı yoksa aynı kart mı bu ikisi yani siz olsanız bunu mu alırsınız : msi oc gddr4 512mb 256bit rx3870 yoksa bunu mu : sapphire radeon hd 3870 gddr4 512mb 256 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu ikisi arasında sapphire'i tercih ederim. ancak o fiyat için hala 9600gt daha güzel bir tercih olacaktır. ayrıca PSU'yu da düşünmek lazım çünkü ATI HD3870 biraz fazla güç istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 güncelleyemiyorum üstteki mesajı =( 3870x2'lere bakarken 9800gx2'lerin mart 18'e ertelendiğini öğrendim. fiyatları ise $599 altı olacakmış, ayrıca mart sonuna 9800gtx ($399 altı, 168-170W) ve 9800GT (299$ altı) 3nisan olarak belirlenmiş. fakat 9800gt2'ler için verilen çıkış tarihinin driver sorunları yüzünden 7gün ertelendiğini göz önüne alırsak diğerler kartların çıkışlarının nisan ayı ortalarına uzayabileceğini de söyleyebiliriz. ilk gelen sonuçlar ise (nihai değil) HD3870x2nin gerisinde ayarlamalardan ve driver sorununun atlatılmasından sonra ne olur 3-4gün içerisinde görebiliriz sanıyorum. ancak test sonuçları çok fazla gelişme göstermezse ve piyasaya $599-500 bandında bir fiyatla sürerlerse ne kadar satabilirler bilmiyorum. çok kârlı bir alışveriş olmayacakmış gibi gözüküyor şu anda. said: sizce Radeon HD 3870 X2 ne zaman gelir türkiye'ye? son olarak şu anda HD3870 x2 satılmıyor mu? yoksa sadece ön sipariş mi alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 biraz daha bakınca ben de buldum şimdi kartı. çok para şimdi ona veremem o kadar diye düşünüyorum. zaten önümüzdeki 1-2 aylık periyod içerisinde alıcam ama makineyi komple yükseltilebilir şekilde toplamak niyetindeyim. o yüzden sanırım hd 3870 alıcam x2 değil. duruma göre ucuzlayınca yanına bir tane daha takıp crossfire ile bazı oyunlarda x2 den iyi performans bile veriyor hd 3870. ama asıl sorumu cevaplamamışsınız rx 3870 ile hd aynı mı? değil mi yoksa? bir de neden sapphire tercih edersin? ana kart ve işlemci olarak msi-amd düşünüyorum. hatta anakart olarak MSI K9A2 Platinum AMD790FX/DDR2 1066 S+GL+16X 940p düşünüyorum ileride amd dört çekirdeği oturtunca 4 çekirdeğe dönebilmek için. ayrıca 8gb a kadar ram destekliyor ddr2. gayet muhteşem bi anakart kendisi. doğal olarak da ekran kartının msi olması benim için artı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar