Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bayadır patideyim aslında okuyucu olarak. son attığım mesajda balonu görünce şaşırdım biraz, kendimi yeni gibi hissettim. ben hep burdaydım aslında lan asd! Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hoşgeldin, geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç Alıntıla
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 okuyucu olman olmaman neyi ifade eder ki ;) hosgeldin. Alıntıla
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eski bi üyeyim yani aslında. yeterince mesaj yazmadığım için yeni üye balonu var. yeni yazar değilim, eski okuyucuyum Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 en azından yazılanları okuyosun. bi de okumadan yazanlar var ki oyoyoy Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamknbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eskidende yazsaydın keşke=) selam. Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kayıt Tarihi: 16/06/2005 03:47 Alıntıla
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yorum yazmayı öğrenmelisin.. öyle sus pus okursan yapıştırırlar balonu profiline B) Alıntıla
hopeless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 roderick bende senin gibiydim ama bende bugün ilk mesajımı yazmış bulunuyorum:P Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.