Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bayadır patideyim aslında okuyucu olarak. son attığım mesajda balonu görünce şaşırdım biraz, kendimi yeni gibi hissettim. ben hep burdaydım aslında lan asd! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hoşgeldin, geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç hoş geldin geç otur çayımızı iç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 okuyucu olman olmaman neyi ifade eder ki ;) hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eski bi üyeyim yani aslında. yeterince mesaj yazmadığım için yeni üye balonu var. yeni yazar değilim, eski okuyucuyum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 en azından yazılanları okuyosun. bi de okumadan yazanlar var ki oyoyoy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 he he he :D lol. iiydi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hoşgeldin yeni pati Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamknbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eskidende yazsaydın keşke=) selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yeniden hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Kayıt Tarihi: 16/06/2005 03:47 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yorum yazmayı öğrenmelisin.. öyle sus pus okursan yapıştırırlar balonu profiline B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 roderick bende senin gibiydim ama bende bugün ilk mesajımı yazmış bulunuyorum:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hg ok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.