Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adını soyadını bılıyorum, oturdugu semti bılıyorum. şey geldi aklıma, telefon rehberi miydi neydi bi liste vardı. oradan soyad aratsam o ilçedeki. çıkan seçeneklerden aile adına kayıtlı anne ya da babanın adını da öğrensem. ana adı-baba adı ile adresini öğrenebileceğim bi yer var mı? ya da fıkır mıkır versenıze bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Muhtarlığa git sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dövceksen ben yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Birkereliğine bende gelebilirim taciz tecavüz ben tutarım adamı sen yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adrese dayalı nüfus kayıt sistemi diye bir dalga vardı bulunsa bulunsa oradan bulunur o da baya kasış bişiydi yanlış hatırlamıyorsam önce adresi buluyordun sonra orda oturanın adını yazıp doğruluyordun falan.. zor biraz, semt karakolunda falan tanıdığın varsa belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dövcen mi o_O ümüğünü mü sıkcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Muhtar karakol vs. önüne gelene adresi vermez. Mahkemeden belge ile gitmen lazım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gitcen muhtara ya bizim evin adresi buradamı kayıtlı diyecen ismin ne diyecek adını soyadını söylicen (tabi kendi adını soyadını değil :D ) yok babasının üstüne falansa babasının da ismini öğren lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Soycaksak varım. füftü füftü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 illuminati'ye katıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 DoruK said: adrese dayalı nüfus kayıt sistemi diye bir dalga vardı bulunsa bulunsa oradan bulunur o da baya kasış bişiydi yanlış hatırlamıyorsam önce adresi buluyordun sonra orda oturanın adını yazıp doğruluyordun falan.. zor biraz, semt karakolunda falan tanıdığın varsa belki.. adrese dayalı nüfus sisteminde TC nonu giriyorsun evet bu TC nosu kayıtlı diyor adres fln söylemiyor :F hoş netten milletin adresi öğrenilse fln tam rezalet olurdu :F en fazla telefon rehberlerine bakarsın onda da tam adres yazıyor muydu emin değilim :F ad soyaddan sonra telefon geliyor telefonunu öğrenirsen adresini bulabilirsin :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar