yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Temmuz'07 den beri toshiba marka laptop kullanıyorum. Ürün parlak ekrana sahip -idi Hep aynı bilgisayarı kullandığım için fark etmedim eskisi gibi parlak olmadığını monitörün. Son bi kaç aydır diyorum ya bu alet söndü sanki iyice.. Ama yine de tam teşhis koyamamıştım parlak değil diye. Sonra parlak ekran özelliği olmayan bir laptopun benim ekrandan çok daha parlak ve seksi olduğunu görünce içime iyce oturdu bu durum. -Toshiba powersaver ayarlarını falan biliyorum, kontrol ettim orda zaten en son güçte ekran parlaklığı.. acaba bakmadığım ücra bi denetim masası köşesi mi var bunla ilgili? -Ekranın parlak olmasını sağlayan bi driver falan yoktur heralde o.o yine de mal gibi driverlara bakmışlığım var ama ondan da olcağını sanmıyorum. -Acaba aşırı kullanımdan ötürü parlaklığını yitirmiş olabilir mi? -Yoksa bu durum anormal mi ve servise mi danışmalıyım? Öyle kritik bi durum yok aslında gayet idare ediyorum, böyle olduğunu bile anlamam epey zaman aldı ama arada bir içime kurt gibi düşürüyor çok gıcık oluyorum. İnsan ışıl ışıl bakmak istiyo sonuçta herşeye =p Bu topiğide açıcam açıcam bi türlü açamadım üşengeçlikten. Neyse oh be, akıl fikir bekliyorum şimdiden sağolun toshiba, A100-237 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fn + f tuşlarından parklaklık ayarını artırmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 evet tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 senin gözlerin kararmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 garantisi varsa götür baksınlar görmeden kimse saağlıklı birşey diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 O zaman sınav dönemine yaklaştığımızda götüreyim ben bu aleti, biliyorum çünkü geri dönüşü en az 2 hafta sürcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 adobe gamma diye bi program girebiliyor pc ye siz bilmeden... ordan bi brightness falan degistir bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 benim crt de de aynı sorun başladı. gölgeler falan çok karanlık görünüyor. gamma yı arttırırsam da normalde siyah olması gerekenler griye çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 crtde o "tüp bitmesi" denen olaydan oluyo. LCDde de ışık oluyo ekranda, o zaman geçtikçe verimliliğini kaybediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 6ayda oyle birsey olmamasi lazim. 30.000 saat diye ongurulur lcd omru, gunde 8 saatten 10 yil yapar o da. bence teknik servisine bir gotur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 LCD değil olay zaten, bunun lambası var ayrıca. O hatalı üretimse erkenden böle yamulabilir. Fujitsu Siemens laptoplarda böle sorunlar olabiliyo mesela çok ısınıyo, sık oyun oynanıyosa lamba yalan oluyo alette. Görüntü yine var, ama ışık olmadığı için pek bişey anlaşılmıyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu arada 2007 demişim de yanlış o 2006 olcaktı =p adobe gamma olayına baktım bişeyler çıktı kullanmadığım windowsta, onları karıştırıcam bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar