RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şimdi bi American Gangster var, Gone Baby Gone var izledim çok güzel, Persepolis var. Başka ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aym lecınd diolar ama izleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 izlemedeysen # Planet Terror # Grindhouse (efsane) var.. sonra # There Will Be Blood (kesinlikle izle) # Michael Clayton (bayabilir ama güzel) # Juno (yine bayabilir ama güzel) # Eastern Promises (izlenir güzel) # Le Scaphandre et le papillon (baya iyi) # School for Scoundrel (güzel güzel, kız arkadaşla daha güzel) 2007'yi ele aldım genel olarak # I am Legend (filmi bok yemiş kitabı efsane) son zamanlar olarak bunlar ee daha: # Atonement (izleme bayar beni baydı küfür de ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 4 luni , 3 saptamani si 2 zile Iam Legend Juno Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street There Will Be Blood The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Ben 2007 kasım ile 2008 mart arasını sinemanın en parlak dönemi olduğunu düşünüyorum muhteşem kaliteli filmler çıkıyor. Daha çok var izleyemediğim.Bunları yeni izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 No Country For Old Men'i önermeyen arkadaşlar 2 hafta bölümden uzaklaştırılacaktır,duyurulur :) Başka film izleme,tek başına yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oha hemen izliyim öylesine duruodu izleyesim yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 "The Man From Earth" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ULAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 "There will be blood" u "Kan çıkacak" diye çeviresim geliyor hep (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ulak'ı çok beğendim ben sinemada olmazsa da cd falan bi şekilde izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bağlantıların sınırsız olması ve hızların yükselmesiyle mi böyle oldu bilmiyorum.Özellikle evdeyken hiç izlemediğimiz kadar film izliyoruz bu yüzden mi bu kadar güzel film var diyorum ama,yok şu yaşadığımız dönem sinema tarihi için mükemmel bir dönem.Gelen çoğu film imdb'den kafadan 8+ not alıyor.ama iki tane var ki ayıramadım hangisi daha iyi: There will be blood ve No Country for Old Men,bunlardan sonra American Gangster,Sweeney Todd,I'm Legend (bence güzel) diye uzar bu liste.Hepsine sinemada gitmeyi tercih ederdim ama o kadar çok övdülerki bu şubat tatilinde hepsini tükettim,sindirdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 The bucket list kesinlikle kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sinemayagitme, evde otur, The Man From Earth'ü izle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 nileppezdel said: Sinemayagitme, evde otur, The Man From Earth'ü izle ;)QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar