Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bana bugün postayla Who'sWhoinTheWorld'den bir mektup geldi.Geldiği yer abd new jersey. Fakat çok ilginç ,2009 kişiler ansiklopedisine beni de koymak istiyorlarmış.Fakat anladığıma göre belli bir başarı kazanmış yada insanlar tarafından tanınan insanlara yer veriyorlar.Neden ben?ben kendi halinde bir öğrenciyim..Herhangi bir ayrıcalığım yok.. galiba isteyen internet üzerinden kayıt olabiliyor.Fakat mektup gelmesi beni şaşırttı.Ayrıca daha önce bu siteyle hiçbir alakam olmadı.Adını bile yeni duydum. İŞTE LİNK : http://www.marquiswhoswho.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oha durduk yere mi geldi? ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 durduk yere valla fbi filan takip ediyor olmasın bide... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahaha ne adamsın bi şaka yaptık atladın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 facebooktan takip ediolar olmasın? cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hadi iyisin olumsuz olucaksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 biri seninle alay etmiş olabilir (yüksek ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iyic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Evt dün banada öle bi mektup geldi. bende senin gibi bildiğin sıradan bir öğrenciyim ancak bunlar bu insanları neye göre seciyorlar cok merak ediyorum. adamların yazdıklarına göre dikkatlerini çekicek bişi yapmışız ama ben hatırlamıyorum öle bi olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 chosen one durumları olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Buldukları insanları ansiklopediye ekleyip ansikopedileri o insanlara satıyolar böyle bi durum. Tanınmamış yazarlara falan yapıyolarmış sanıyoum daha çok eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 oha süper taktik adamlar yolunu bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahah hem sonda yazanlar doğruysa hem de ilk mesaja =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Queen said: Buldukları insanları ansiklopediye ekleyip ansikopedileri o insanlara satıyolar böyle bi durum. Tanınmamış yazarlara falan yapıyolarmış sanıyoum daha çok eskiden. hahah harbi iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi o kadar satış yapabiliyorlar mı yaw! O kadar mektup çıkar elinden! o kadar insana kas sonrada almama ihtimali var adamın sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar