Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Baslık acık sanırım :=) mersine universiteye geldim we istanbulda bırakmak zorunda kaldıgım eski sewgilimi unutmaya calısıorum.Tutorial isteriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 lise aşkından ayrılıp başka şehre üni okumaya geldiysen ( hele de mersin gibi biyere ) tutoya ihtiyacın yok senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 montla sıç geyiği gelicek birazdan buraya onu deniyebilirsin. Unutmanın tek yolu onu seni haketmicek kadar pis bi insan olduğunu düşünmen. kaka bütün eski sevgililer pis hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dans et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hemen yenisi için antremanlara başla. eskisi gider yenisi gelir.tutosu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 boşver o kıza/cocuğa harcadığın zaman'a yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 seni resetliyorum...gözlükleri çıkar, eller masanın üstünde,gözlerini kapat, derin nefes al (Ahmet Çakar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fede said: lise aşkından ayrılıp başka şehre üni okumaya geldiysen ( hele de mersin gibi biyere ) tutoya ihtiyacın yok senin :S nie ole dedin ya.walla istanbuldan mersine geldim o koymadı cunku istanbulda ne olacagım belli deildi ama en azndan burda gelecegim icin biseyler yapıorum.mersin guzel sehir ayrıca.sadece hatundan ayrılmak koydu.simdi baskasyla beraber ustelik we bu gercegi yuzume carpmadanda edemio.cok efsane bi fikir cıkmalıki dank die unutim yoksa biliorum zor bir tuto istegi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 salla gitsin bak derslerine sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mersin güzel diye dedim. yanlış anlamışsın. 2. olarak da efsane fikir imkansız bulamazsın. hele burda hiç bulaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 onu görmediğin için öyle bir hızla unutacaksın ki buna sen bile şaşıracaksın. zamana bırakman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 saolun ya tam bir tuto cıkmasada insanlarla paylasmak ii geliomus.thanks paticix ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 paticikdeki tavsiyelerde unutabilceğine karar verdiysen zaten senin unutasın varmış:P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tabiki de başka potansiyel bulup ona yogunlasicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adamınbiri said: paticikdeki tavsiyelerde unutabilceğine karar verdiysen zaten senin unutasın varmış:P:D az once bunu farkettim bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Limbeck said: cok efsane bi fikir cıkmalıki dank die unutim yoksa biliorum zor bir tuto istegi :D Al sana efsane fikir,dank diye unut işte; Aşk Acısına Elekroşok Tedavisi Modern pskiyatri, dayanılmaz aşk acıları çekenleri elektroşokla tedavi ediyor. Kesin çözüm veren bu yöntemle âşıklar birkaç günde yeniden eskisi gibi gülüp eğlenen, hayat dolu insanlara dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Naptın abi o kadarda diil.yok yok soka gerek yok istemez :D unuttum ben ya sen o sok seysini saapma hic hacı :D elektrik falan ters ya bize.walla unttum yeni sewgili bile buldum *korkarak kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bir mont ve bir alaturka tuvalet yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kişisele taşısaydık bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kisisel dii ya tutorial istedim belki baskasınada lazım olur ama dimi :D bu arada mont tuvalet falan ne ayak anlamadım o kısmı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kuantumentropiwebprogramlamadataminingenerjitransferipolimerlerkuantumbilgiteorisiveriyapılarıproteinkatlanması daha sayayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Hayır efsane istedin babasını verdim daha ne istiyon! Söyle bana söyleeeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Limbeck said: kisisel dii ya tutorial istedim belki baskasınada lazım olur ama dimi :D bu arada mont tuvalet falan ne ayak anlamadım o kısmı :S montla sıç! demeye çalıştı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Limbeck said: simdi baskasyla beraber ustelik we bu gercegi yuzume carpmadanda edemio. hah işte nefret etmek(ve ardından kafandan atmak) için en kral neden budur..Daha ne neden arıyosun ki sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hemen yeni birini bul hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar