Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstek] Eski sevgilinizi unutma tutoriali. (Acil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
montla sıç geyiği gelicek birazdan buraya onu deniyebilirsin.
Unutmanın tek yolu onu seni haketmicek kadar pis bi insan olduğunu düşünmen.
kaka bütün eski sevgililer pis hepsi.
Mesaj tarihi:
fede said:
lise aşkından ayrılıp başka şehre üni okumaya geldiysen ( hele de mersin gibi biyere ) tutoya ihtiyacın yok senin

:S nie ole dedin ya.walla istanbuldan mersine geldim o koymadı cunku istanbulda ne olacagım belli deildi ama en azndan burda gelecegim icin biseyler yapıorum.mersin guzel sehir ayrıca.sadece hatundan ayrılmak koydu.simdi baskasyla beraber ustelik we bu gercegi yuzume carpmadanda edemio.cok efsane bi fikir cıkmalıki dank die unutim yoksa biliorum zor bir tuto istegi :D
Mesaj tarihi:
Limbeck said:
cok efsane bi fikir cıkmalıki dank die unutim yoksa biliorum zor bir tuto istegi :D

Al sana efsane fikir,dank diye unut işte;

Aşk Acısına Elekroşok Tedavisi

Modern pskiyatri, dayanılmaz aşk acıları çekenleri elektroşokla tedavi ediyor. Kesin çözüm veren bu yöntemle âşıklar birkaç günde yeniden eskisi gibi gülüp eğlenen, hayat dolu insanlara dönüşüyor.
Mesaj tarihi:
Naptın abi o kadarda diil.yok yok soka gerek yok istemez :D unuttum ben ya sen o sok seysini saapma hic hacı :D elektrik falan ters ya bize.walla unttum yeni sewgili bile buldum

*korkarak kacar*
Mesaj tarihi:
Limbeck said:

simdi baskasyla beraber ustelik we bu gercegi yuzume carpmadanda edemio.

hah işte nefret etmek(ve ardından kafandan atmak) için en kral neden budur..Daha ne neden arıyosun ki sen??
  • Yeni Oluştur...