Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu işin bizim açımızdan ahlaki boyutları herkes tarafından kabul görmez niteliktedir. Hadi bütün bunları geçtim, ortak bir stadı düşünün, bir hafta sonra gsnin maçı olsa, bütün duvarlara spreyle girişilmez mi, koltuklara çakılarla kazı çalışması yapılmaz mı, tuvaletlere notlar yazılmaz mı, ya da bizim maça girdiğimizde, dünyanın en büzük seyirci topluluğunun bize bırakacağı anıları görünce hangimizin beyni fırlamaz. Hadi iki taraf olarak geçtim, modern bir stadta böyle görüntüler olursa o stad 2 senede döküntü olmaz mı? gs nin seyircisi olmasa, adamlar stada girerken abdesle girip tertemiz çıksa bile, böyle bir camia ile aynı ortam paylaşılır mı? Bu Beşiktaş'ın tarihine yapılan en büyük ayıp olur. Göreceksiniz basının gs kanadı (başta hıncal) bunu süper bir fikir olarak lanse edecek, bu tuzağa düşmeyelim. Adamların vergilerini affettik, stad külfetinden de kurtarıyoruz. AYIP AYIP!!! Eğer yönetim böyle bir ayıba kalkışırsa, protesto için dolmabahçeye sarı-kırmızı tuvalet yaptıralım. Çünkü ben böyle ortaklığın içine ederim.[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ortak stat işine girişmeye kalktılar..Böyle bir şey kabul edilemez,yönetimin arkasındayız ama eğer bu konudan hemen vazgeçmezlerse büyük taraftarın tepkisi sert olacaktır..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu büyük taraftarınızın büyük olmadığını gösterir... Zaten olaya GS yönetimi sıcak bakmıyor neden çünkü fenerbahçe stad yaptı karşılık vermeleri lazım [ Salaklık ] Ama biraz aklı olan beyni olan yani düşünebilen insan olan bu plana karşı çıkmamalı neden... 1) Türkiye bir şehrinde 4 tane dev gibi stad tutacak kadar zengin değildir... 2) 2 klupde yeni stad yapmak istiyor yarı yarıya bölüşecekleri maliyet onları gerçekten ihya edicektir.. 3) serdar bilgili hayatımda gördüğüm en zekice işi yaparak iki taraftarı birbirine dost yapmaya çalışıyor ilerde o staddaki maçların yarı yarıya seyirci ile oynanmasını istiyor.. buda sana cevap -----> Sizin taraftarınız kendi stadını tahrip edicek kadar kendini bilmez olabilir ama GS taraftarı değildir.... Mantıklı düşünmediğim duygularımla hareket ettiğim zaman ise Bir galatasaraylı olarak Ali Sami Yende maçlarımı izlemek istiyorummm... Aynen Beşiktaşlıların İnönüde izlemek isteyeceği gibi ama bu benim klubüme 50 milyon dolar olarak dönecekse o zaman ayrıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bunu böyle bil ki..İsteyen istediğini yapsın bu klupler dost olamaz..En azından önümüzdeki 50 yıl içersinde..Her zaman bir problem çıkar..Beşiktaş seyircisi yönetim yannış yaptığındaa onu elbet protesto eder çünkü hiçbirşey "Beşiktaş"tan üstün değildir.."Kişiler geçici klüp kalıcıdır.."Sırf benim şahsi fikrim deil azımsanmayacak kadar çok beşiktaş taraftarı benim gibi düşünüyor...Hiç bir şekilde galatasarayla aynı stad paylaşılamaz...!bir de kimin kendi stadına zarar verme konusundaki fikrini bir daha gözden geçir istersen..Hangi maçta inönünün koltuklarını kırıp sahaya fırlattık?? inönü bir mabeddir ve burdaki anılar galatasarayla yapılacak ortak stad uğruna kaybedilemez...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 gs ile ortak stadı geç ortak hela bile yapılmaz..Üçkaıtçı yönetim grubu,çamur atmaktan başka bişey beceremeyen bir asbaşkan...Vampir gibi kanemici bir başkan...Vergi borçlarına tek kuruş ödemeyip 10 küsür adam alan yönetim...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Evet parasızlıktan 2 klupde ne yapacagına karar veremedı.Neymıs efendım ıstanbula 4 tane stad fazlaymıs,ayrı ayrı yapsalar bıle Sukru Saracoglundan fazla kapasıte etmıyor 2 stad.6s 40 bın kısılık yapıcakmıs yaparsa. Ilkokula gıdıyordum stad yapılacaktı uniyi bıtırcem hala stad yapılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ne ortak stadı ya inönünün gibi yer mi bulacaklar? ne tür bir insan inönüyü bırakıp giderki? illa ortak yapmak isteniyorsa inönü eskisi gibi paylasılabilir. bence sorun paylasmak degil yer. mis gibi yeri bırakmak salaklık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu olay iptal edildi. Biz 80 yıldır o Boğaza bakan Maçka yokuşunun altındaki İnönüde oturuyoruz. Orda doğduk orda ölücez. Kimsenin gücü 80 yıllık stadımızdan bizi çıkartıp başja bi stada götürmeye yetmez. Tarihler o stadda yazıldı efsaneler o stadda oldu. Bilgili eğer farklı bir stad görmek istiyorsa Ya stadı düzeltir Yada DEFOLUP GİDER !!![hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 galatasaray'ın stad projesi yapılmıştı zaten tekrar mı karar değiştirilmiş ? 40.500 kişilik süper bir stad planlandı hepsinden vaz mı geçilmiş ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sponsorla yapılıyor bunlar nukem kimsenin cebinden para çıkarıcak hali yok mayısta yıkılması planlanıyor samiyen'in 18 ay sonrası ise yeni stad açılıcak, o süre zarfında olimpiyat stadı kullanılıcak şuanki planlar böyle, galatasaray dergisi her sayısında yazıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Burdan ve burdan birazcık okuma yaparak stad 'hayal mi gerçek mi ?' gibi sorulara cevap alabilirsiniz, böyle birşey yapılıcak hernekadar sen inanamasanda nukem[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 aynı yerde olucak, yapılıcak mı yapılmicak mı mayısta görücez hepimiz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Ya 6s 30 mılyon dolara maketını yaptırdı fener 30 mılyon dolara stadı bıtırdı nerdeyse,mayısta numaralı yıkılıyor ve 65.000 kısılık stad herzaman oldugu gıbı 6s macında hazır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Keşke böle bişi olsada hatta beraberce maç izleyebilsek.Fanatikliğin gözü kör olsun...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sonunda biri mantıklı bişe yazdı Darksun a kocaman bi +1[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ya ne fanatikligi sacmaamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Dark aslında dediğin doğru ama Açıkcası ben bir maça gittiğimde "ay tebrikler bize gol attınız" diyemem. Bence futbolun zevki fanatiklikte. Birşeyi ne kadar büyütürsen o kadar değeri artarmış. Ben eskiden fanatik değildim.Benden büyükler yenince tebrik ederdim ama 3-4 yıldır sık sık maça gtmeye başladım inanılmaz bir fanatizm doğdu bende.Herkesin içinde bir fanatizm yatar bu sadece futbolla sınırlı değildir. Biri bir görüşü biri ise bir şarkıcıya hayrandır. Hayatta herkesin fanatik bir yanı vardır. Eğer madem fanatizm istemiyorsunuz. Herkes fanatik olcak diye bi sorun yok. Vip tribünler var stadlarda orada karşı takımın taraftarıyla beraber oturabiliyorsunuz. Başkanlar bile rakip takımın taraftarına el kol hareketi yaptıktan sonra nasıl bir dostluk bekliyebilirsiniz ki...[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bizim başkanımız alkışlıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Mephisto_, 18 Mart 2003 17:46 tarihinde demiş ki: bizim başkanımız alkışlıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Sizin başkanızın kapı arkalarında yaptıkları ve söyledikleri de yansıyor basına..Sizin asbaşkan'ın beşiktaş'a kendi seyircisi önünde yenilmesinin verdiği eziklikle sarfettiği sözler çok değil 1 ay önce hala yayınlanıyordu...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 özhan canaydın ne demişte basına yansımış yahu ? adam şuana kadar gördüğüm en dost canlısı, fanatizme karşı başkan onada bok atıcak bişey bulursunuz elbet ama[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Mephisto_, 18 Mart 2003 21:37 tarihinde demiş ki: özhan canaydın ne demişte basına yansımış yahu ? adam şuana kadar gördüğüm en dost canlısı, fanatizme karşı başkan onada bok atıcak bişey bulursunuz elbet ama[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me o sadece görülen..[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 herşeye bir yanıt bulursunuz dimi göz önünde olan oymuş, çok tanıyorsunda kapalı kapılar arkasında yapılanları biliyorsun galiba okadar tv'nin önünde fb'nin gollerini alkışlayabiliyorsa bazı gs'lilerin taraf alabiliceğini bilerek adamın saklayacak birşey yok demektir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Herşey görüldüğü gibi değil işte mephisto..Kendine hakim olup düşürdüğü adama elini uzatan futbolcular var ama içinden belki ağzını kırmak geliyo.. Bunlar öyle belli olmaz..cavcav da fair-playci biliyoduk nooldu? adamın haraketleri ortada..O yüzden gördüğün her şeye aldanmasan iyi olur..Önyargı değil bu ama sadece saf olmamak...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Karşıdaki beni sinir etmediği sürece ben gidip yenildiğimizde elini sıkarım rakip takımın.Güzel gol atmışlarsa ve hakkıyla yenmişlerse onuda sölerim ne olcakki.Bende yeri geldiğinde fanatiğim ama körü körüne savunmam herşeyi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 fifa 2003'ten bahsediyor bonepart bu arada[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar