Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Savaş alanında herkes ölmüş sadece iki adam henüz ölmemiş, bu sırada askerler sağ kalan var mı diye savaş alanını kontrol etmeye geliolar, bu ikisi de ölü taklidi yapmaya çalışıo, bi tanesi kendini tutamıo dewamlı kikirdio, öteki tam duycaklar bizi duydular derken fırtlıo, askerler bunları götürüo adam gülme krizi geçirio "....im ben böyle işi" falan dio. Geçenlerde birisi yollamış mailime linkini kaybedince bi türlü bulamadım, bilen var mıdır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nzhpiIgjQ4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahgahhahahahaahashhas yarıldım süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Eyvallah Canni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 helal canni iyi bulmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahhaha mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 meauhsd offf gözümden yaş geldi, hAHHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahahaha süperr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahuhau süper bu hatırladım yıllar önce bbcde izlemiştim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 hahahahahaha ppppp hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yemek yemiştim yediklerim gülmekten tekrar geri geldii :D.... gerçekten çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 adamın gülme krizini geçtim de böyle ölmekte harbi komik olurdu ahahhaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,1904925,1904925#msg-1904925 Ahanda buyrun orjinali de burda topicin. Tabii o zamanlar eğlence konusu yoktu o yüzden Garbage'a açmıştım. Moderatörler bi zahmet taşısın buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar