Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Temmuz 2008 Judas Priest Konseri

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Konser tek kelimeyle süperdi. Şu hayatta görmeyi en çok istediğim gruplardan biriydi. Umarım diğer arkadaşlar da en az benim kadar keyif almiştir. Bu arada konserde biri 7 yaşındaki çocuğuyla gelmişti ikisi de Judas hayranıydı çok taktir ettim.

Not: Konser öncesi I don't believe in love çaldilar ya o bile bana yetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi geldim konserden, direk en önde rob halfordun önünde yerimi aldım . Rob halfordun taşşakları sarkmış baya bu arada asd. Neyse en önde olduğuımuz için haliyle ses biraz karamboldü daha çok bass ve davul ağırlıklı duyduk ama her şarkıya eşlik ettik keyif aldık. Bis'i motorsikletle gelerek yapması tam bir 80 ler oldu =) Başka ülkelerde çaldığı playlistin aynısını çaldılar. Galiba 1 şarkı fazladan eklediler.

Evet beni 10 yaşında metal'e başlatan grubu da görmüş olduk. Arkadaş baget kaptı o da iyi hatıra oldu bize ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Of tek kelimeyle harikaydı. İkinci kelime gerekirse yorucu asfsd
Rob Halford'un sahneye bi anda tahtla çıkması yetmedi, bi de bisten sonra sahneye motosikletle çıktı. Efsane.
Sonra ooo, yeah falan dedirttiği anlar da (biraz uzatmasına rağmen :P) hayli eğlenceliydi. Bayrakla gezdiği anları hiç saymıyorum bile.

Yalnız tek sevmediğim durum, bas seslerin çok fazla gelmesiydi. Gitarın sesini duyamadım resmen. Belki önlerde olduğum için o kadar etkilemiştir tabi, bilemiyorum.

Edit: Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla baya kalabalıkmış, 5000 kişi falan vardır diyolardı. Umarım o kadar tutturmuşuzdur ya da ne biliim, metalin tanrılarına hakettikleri ilgiyi gösterebilmişizdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...