BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Vizyon meselesi,saygı duyarım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fosil diyebilirsin ama sonuçta efsaneler ayrıca da ustalar. saygı duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 müzik yapan adamlara yada müzikle ilfgili herhangi bi konuda fosili kullanmak ne garip geldi birden..bide massive attack ve judas farklı tarzdalar kıyaslamak saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ikiside türünün en iyilerinden. tek ortak noktaları bu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 rob halford üzer hepsini. susun ve dağılın. şimdi!1!1! röaaağrgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bayraklarla gelicez oraya be.Judas Priest,metalin babası kaçar mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 masif atakla ayni gunde yapmalarini kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o değilde son albümden çalmasınlar lütfen hiç. max 1 parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arkadaş da "bilet kalmışsa giderim." dedi dün akşam. hayat ne garip, sorular falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benim bi arkadaş satıyo 65ytl den bilet. isteyen olursa falan yani. direk öm atın 7thBreath'e satsın size xD bi de bu konserde iyi yer kapmak vs vs falan için saat kaçtan gitmek lazım oraya? şöyle önlerden bi yere yerleşçeemi bilsem sabahın 8inde dikilcem oraya da olmuyomuş öyle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Of benim bilet hala yolda gelemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Holey geldi biletim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 henüz bilet almayan varsa http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/judaspriest/ 50% indirimli alıyosunuz kapıdan bende böyle alıcam oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ohoo biz enayi miyiz yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 _ILuVaTaR_ said: henüz bilet almayan varsa http://www.ntvmsnbc.com/modules/surveys/judaspriest/ 50% indirimli alıyosunuz kapıdan bende böyle alıcam oleybu gerçek mi şimdi ya..direk tamam alabilirsin diyor..nasıl yani ki.. gidesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oha şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 evet herkese veriyor sanırım, benimde var ama gidemiyorum skandal -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ayrıca cevap yanlış ya teknik olarak Nostradamus albümü çıkmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya konser bitiminde o civarda otobüs falan olur mu? gelcek arkadaşlar birer birer sattı hep :( gerçi biri hasta bileti de gircek kötüne.gelemiyo. da ben tek başıma sabaha kadar takılamıycam sanırım. otobüs minibüs falan? olmadı taksiye bincem gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konser tek kelimeyle süperdi. Şu hayatta görmeyi en çok istediğim gruplardan biriydi. Umarım diğer arkadaşlar da en az benim kadar keyif almiştir. Bu arada konserde biri 7 yaşındaki çocuğuyla gelmişti ikisi de Judas hayranıydı çok taktir ettim. Not: Konser öncesi I don't believe in love çaldilar ya o bile bana yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Şimdi geldim konserden, direk en önde rob halfordun önünde yerimi aldım . Rob halfordun taşşakları sarkmış baya bu arada asd. Neyse en önde olduğuımuz için haliyle ses biraz karamboldü daha çok bass ve davul ağırlıklı duyduk ama her şarkıya eşlik ettik keyif aldık. Bis'i motorsikletle gelerek yapması tam bir 80 ler oldu =) Başka ülkelerde çaldığı playlistin aynısını çaldılar. Galiba 1 şarkı fazladan eklediler. Evet beni 10 yaşında metal'e başlatan grubu da görmüş olduk. Arkadaş baget kaptı o da iyi hatıra oldu bize ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 önünden geçtim, içim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Of tek kelimeyle harikaydı. İkinci kelime gerekirse yorucu asfsd Rob Halford'un sahneye bi anda tahtla çıkması yetmedi, bi de bisten sonra sahneye motosikletle çıktı. Efsane. Sonra ooo, yeah falan dedirttiği anlar da (biraz uzatmasına rağmen :P) hayli eğlenceliydi. Bayrakla gezdiği anları hiç saymıyorum bile. Yalnız tek sevmediğim durum, bas seslerin çok fazla gelmesiydi. Gitarın sesini duyamadım resmen. Belki önlerde olduğum için o kadar etkilemiştir tabi, bilemiyorum. Edit: Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla baya kalabalıkmış, 5000 kişi falan vardır diyolardı. Umarım o kadar tutturmuşuzdur ya da ne biliim, metalin tanrılarına hakettikleri ilgiyi gösterebilmişizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Güzel bi konserdi, hatta harikaydı. Ama bi ara verip dinlenip konser süresini 1 saat 45 dakika yerine 2 saat 15 dakika falan yapsalardı daha da iyi olacaktı. Süresi tatmin etmedi onun dışında gayet müthiş bir konserdi. Sahne şovları da ayrıca harikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 LAN EVE ŞİMDİ GELDİM TAAA KURTKÖYE. SABAH 5.30DA DA EVDEN ÇIKMAM LAZIM GÖTÜM BAŞIM AĞRIYO. AMA DEĞDİ ZIPLADIM LAN 2 SAAT BOYUNCA. NE KOLUMU HİSSEDİYORUM NE GÖTÜMÜ NE BACAAAMI. mÜKEMMELDİ AMA LAN. PİRİST PİİĞRİST OOOĞĞU OOOĞĞU OOOĞĞU YEEEAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar