Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bence yeni albümleri müthiş. konser setlisti de böyle: 1. Yeni Şarkı 2. Metal gods 3. Eat me alive 4. Between the hammer and the anvil 5. Devil's child 6. Breaking the law 7. Hell patrol 8. Yeni Şarkı 9. Dissident aggressor 10. Angel 11. Hellion / Electric eye 12. Rock hard ride free 13. Sinner 14. Painkiller 15. Hell bent for leather 16. Green Manalishi 17. You've got another thing coming ilk şarkı prophecy diğeride sanırım nostradamus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Buna da gidemiyorum deli olcam ya, Dark Tranquillity, Judas Priest gibi gelse iki elim kanda olsa da gideceğim dedim gruplar geliyor ve salak salak işler yüzünden (sınavlar, aileyle tatil :'( ) hepsini kaçırıyorum bir bir. Peki neye gidebileceğim? Metallica, pöh... Bileti geri vereyim para da istemiyorum sadece Dark Tranquillity ve Judas Prieste dinlemek için fırsat verilsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 alınık judas priest bileti vardır hatırlatiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Ben gidiyorum valla kusura bakma satmam :D Bitti mi ki biletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bitmemiştir de satan olursa 80den ucuza kaparım diye şey ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Boşver sen 80e al gel biranı ısmarlarım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://www.rakunroll.com/13-temmuz-judas-priest-konseri-iptal-mi-oluyor/ said: Ünlü heavy metal grubu Judas Priest’in gitaristi Glenn Tipton’un apandistinde meydana gelen rahatsızlık sonucu 1 ve 2 Temmuz’da Belgrad ve Zagreb’de vereceği konserler iptal edildi. Bu durumun grubun tarihinde ilk kez yaşandığı belirtildi ve resmi sitelerinden şu açıklama yapıldı. . . . ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 50 ytlye satiyorum bilet 5 tane var elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fosilhane grupları efsaneydi falandı diye allayıp pullayıp 80'e 100'e kitliyorlar ya gülüyorum... Bana da kitlediler orası ayrı ,kendime de gülüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Zaman geçti üzerlerinden diye değeri azalmaz ki. Hala efsaneler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben yurt dışı kıyası yapıyorum , popülerliği gitmiş klasik gruplar güncel albüm başarısı yapmış turnelerden daha ucuz olur. Ben Roger Waters'a da ,Metallica'ya da vs.ye de bayılırım para problem yok (Judas'a vermem mesela sadece mekan için acaba dedim ama ı ıh... ama tabi bu benim tercihim),ama mesela Türkiye'ye gelen gruplar zaten bunlardan ibaret oluyor.Son yılların büyük çıkış yakalamış gruplarını getiremiyor organizatörlerimiz. Bir Coldplay gelse fena mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Coldplay ne ya gaymetal (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Coldplay ne ya gaymetal (:P) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 coldplay metal mi ki gay olsun ._. cidden yalnız, sırf çok büyüktür efsanedir, türkler görmemiştir verirler bu parayı diye diye çok ayıp rakamlar veriyolar:( paşa paşa veriyoz tabi biz de napalım. bi metallica sahaiçi 50ytl'yi, sahneönü 150'yi geçmemeli bence. judas da 50'yi geçmesin. 50 güzel bi rakam büyük bir konser için. Hatta arkadan da 30'a falan izlenmeli her ne kadar büyük olursa olsun gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok ben sadece müziklerini fazla gay buluyorum yoksa metal değil tabii ki :D Ayrıca değer bence o para Judas'a. Para kazanmasın adamlar isterseniz 50 lira 30 lira olsa para kazanamaz ya organizatör ya grup yada ikisi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Coldplay ne ya gaymetal (:P) oha fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 her ülkede biletler bu kadar pahalı mı sanıyosunuz ki kazanamasınlar, bitek türkiye'de mi kazanıyolar yani :F olay değer değmez davası değil zaten, olmalı olmamalı mevzusundan bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İyi de buraya gelmek masraflı bir de çok sevilen bi ülke değiliz. Adamlar buraya gelirken ucuza gelmezler yani. Bunlar baya bi para alıyodur, e mekan da para alıyodur masraflar falan anca karşılar da kar eder organizatör firma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Dünyayı geziyorlar türkiye yol üstündeyse veya yakınlardaysa bize de uğruyorlar, sırf bizim için amerikadaki evlerinden otobüse binmiyorlar yani :D Yol fazla uzun diye yol parasını biletten çıkaracak bir organizasyon ayarlamaz heralde menajerler. Dibimizdeki bulgaristan'da gerçekleşen konserlerin fiyatlarını bulabilirseniz bir bakın ne kadar fark var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 coldplay sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BulletRide said: Ben yurt dışı kıyası yapıyorum , popülerliği gitmiş klasik gruplar güncel albüm başarısı yapmış turnelerden daha ucuz olur. Ben Roger Waters'a da ,Metallica'ya da vs.ye de bayılırım para problem yok (Judas'a vermem mesela sadece mekan için acaba dedim ama ı ıh... ama tabi bu benim tercihim),ama mesela Türkiye'ye gelen gruplar zaten bunlardan ibaret oluyor.Son yılların büyük çıkış yakalamış gruplarını getiremiyor organizatörlerimiz. Bir Coldplay gelse fena mı olur? +1 Darısı Red Hot Chili peppers ın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BulletRide said: Fosilhane grupları efsaneydi falandı diye allayıp pullayıp 80'e 100'e kitliyorlar ya gülüyorum... Bana da kitlediler orası ayrı ,kendime de gülüyorum hehe. bende bu mesajına gülüyorum auhahahahaha fosilhane ehueh judas:fosilhane ? akşam akşam güldüm iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Geçmişin kredisinden yiyor. Evet fosil. Ya zaten ben tartışmam takım gibi grup tutanlarla orası ayrı , ama yukarda denilenlerde haklı olanlar var Türkiye'ye grup getirmek zor.Gelenlerde money-tour yapan eski gruplar oluyor genelde. Elektronik müzik ve Jazz sanatçıları dışında son yıllarda piyasayı sallayan,büyük gruplar, sanatçılar İstanbul'a tektük uğruyor. Zaten aynı gün Massive Attack var...Alternatifim bile olamazdı Judas =]. Gideceklere iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet judas ı takım tutar gibi tutarım =) son albümleri bence müthiş başarılı hatta en iyi albümleri o yüzden dediklerine katılmıyorum. bence Türkiye ye gelmeleri müthiş birşey zaten 65 ytldi biletler bu grup için gayet uygundu =) fosil lafına hala gülüyorum orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bence Judas yerine Massive attack tercihi komik mesela ama saygı duymak zorundayım. Takım tutar gibi Judas'ı tutmam. Ama o parayı hak ediyorlar. Zamanı geçti diye değeri düşüyorsa gözünüzde sizin kaybınıdır. Şimdiki müzisyenler 60-90 arası müzisyenlere özenselerdi gerçekten üzik dinleyebilirdik şimdi. Aaahh ah... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar