Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Samah said: neden silence?zaten mage sin bide ustunde craft seti var sadece 4k atıyorsan ayıp derim ben ama , konu karışmasın. Mage e female yakısmıyor ben bunu dusunuyorum.Ne acarsanız acında male olsun bence Neden silence? Çünkü 4k frostbolttan sora bi sessizlik kaplıyor ortamı. Craft setle 4k frostboltun üstüne atan varsa beri gelsin. Karşındaki de çıplak dolaşan kurbağa değil ki üstü başı en az senin kadar düzgün olan bir adam yani. 10k mı atacaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ha sen az cok res. sahibi playerlara 4k atıyorum diyorsun,e helal o zaman :) ben karazhandaki moblara full raid buffla anladım,gerçi o 4k yıda gormek isterim normal lvl 70 playerlara ama neyse bi ara ss alıp yolların artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 az res sahibi diyelim :) çok res sahibi adama rastlamadım çünkü arena yapmıyorum magele, bg lerde dolaşıyorum şansa tutuyor 4k :) abartmamak lazım. Hepimiz insanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 undead den geirsi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 baya gear yaptıktan sonra tipine bakıp üzülmek istemiyosan ud male aç derim. gnome warriorumla o kadar gear kastıydım, bakınca üzülüyodum asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Herşey racial değil sonuçta zevk alıcağın, zevk aldığın karakteri oynuyuyosun . Tip önemli bi konu ben 70 priestimi sildim gıcık uyuz oldum priestin tipine baydı acaip fazla takılmıyodum o yüzden ... Sana hoş görünen bişi aç başkası önemli değil sana güzel görünsün gerisi yalan .. Ha pevepeci adamım ben başka bişi oynamam diyosan Undead derdim ben .. Belf bence zaten sux bi ırk .. Undead Male zıplaması olsun spell animasyonları olsun dance olsun 1 numara ... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Evet, millet Gay elf falan diyebilir, ama Blood Elf male'den memnunum ben, undeadlerin animasyonları tatmin etmiyor beni, frostbolt attıgını hissedemiyorsun mesela garip bir şekilde. Ayrıca Arcane Torren acayip kalite bir racial, stealth'ten rogue çıkarır, extra silence, ve WotF gibi sadece locklara karşı etkili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Xhunarion said: ama Blood Elf male'den memnunum oy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kes sdf. Tek gay durmayan Belf male tipini yakalamış durumdayım, memnunum. Ama dansları kötü tabi. RP serverı oldugu için bizde oyle dans falan eden yok, gay geyikleri donmuyor fazla. Ama kuytuda köşede male-male cyb0rları da duymuyor değiliz ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Undead male mage tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 undead male ve saçlarda uzun ortası kel şu deli doktorlarına benzeyen tip gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Xhunarion said: Tek gay durmayan Belf male tipini yakalamış durumdayım, memnunum. Avutma kendini üzülme diye yüzüne vuruyorlar öyle bi tip yok hepsi ayni haha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 i is les gay kk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 troll mageden güzeli var mı ya? şu asalete bak hey yavrum benim Scourge'un en büyük düşmanı... Über coolluktan dolayı aranıyordum bir ara o yüzden saçımı boyattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 asıl bi tip var şimdi serverlar kapalı ss koyamıyorum acaip gay ya resmen fecigay kategorisine giren bişi. böyle saç hani sol omuzdan aşağı iniyor kafaya yapışık tam bir Emo-Fecigay karışımı rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Jay-Jay said: ggJay-Jay meali G-G ' mi? muhabbetinden öle geldi bana biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar