Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders seçimi

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Yeditepede okul başladı bugun ama derslerde çok sorun var danışman hocamın başında çok insan var ve zaten sürekli bişiler sorduğumdan artık küfür yemeye başladım ama aldığım bi dersin section'ını değiştirmek istiyorum bu mümkün mü yoksa artık bikere seçtim bidaha değiştirme şansım kalmıyomu?

bunu hocana sor diyenler olabilir diye söyliyim;hocama bişi daha sorarsam büyük ihtimal satırla dalıcak bana(gastronomi okuyorum :D)
Sosyal ağlarda paylaş

yoh kapandı artık
add dropta [yani haftaya] dersi bırakacan sonra danışmanın onaylayacak sonra diğer sectionı seçecen sonra danışmanın kotası dolmadan onaylarsa anca :F
yani en azından mühendislik fakültesinde işler böyle yürüyor :F
bir arkadaşın 1 saatte 3 dersi var :F
bugün cell biology hocamıza aynı saatte 2 farklı ders vermişler :F hadi öğrenciyi anlarım da hocaya nasıl 2 farklı ders veriyorsun :F
7tepenin ders seçme sistemini sokaktan geçen okulla eğitimle alakası olmayan birinin kurduğunu düşünüyorum

+
hoca aynıysa ve sadece saatleri değişsin diye section değiştirmek istiyorsan hoca ile konuşabilirsin,misal mat için fln genelde hocalar salı 9-11 section1 11-1 section2 aynı veriyorlar aynı hocaysa sorun olmuyor genelde hoca tamam hangisi uyarsa ona gir diyor derste de 2 section için de yoklama kağıdını getirio öbürüne imza atıon

+
bazı bölümlerde gidip hoca ile konuşman gerekiyor ben geçen dönem mat2 alırken özellikle başka bir hocadan almak istiyordum mat bölümünde hoca şey dedi istediğin sectionı seç derse kayıtlı gözük istediğin sectiona gir farketmez zaten devamsızlığa bakmıoz :F
Sosyal ağlarda paylaş

mükemmel bence içinde yemek olan herşeyi görüyoruz hatta dur üşenmiyim yaziyim;
uzakdoğu
osmanlı
türk
fransız
akdeniz mutfakları,
pastacılık sanatı,
şarap bilimi,
ekmek yapımı,
yemek fotorafcılığı,
işletme,