adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yeditepede okul başladı bugun ama derslerde çok sorun var danışman hocamın başında çok insan var ve zaten sürekli bişiler sorduğumdan artık küfür yemeye başladım ama aldığım bi dersin section'ını değiştirmek istiyorum bu mümkün mü yoksa artık bikere seçtim bidaha değiştirme şansım kalmıyomu? bunu hocana sor diyenler olabilir diye söyliyim;hocama bişi daha sorarsam büyük ihtimal satırla dalıcak bana(gastronomi okuyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yoh kapandı artık add dropta [yani haftaya] dersi bırakacan sonra danışmanın onaylayacak sonra diğer sectionı seçecen sonra danışmanın kotası dolmadan onaylarsa anca :F yani en azından mühendislik fakültesinde işler böyle yürüyor :F bir arkadaşın 1 saatte 3 dersi var :F bugün cell biology hocamıza aynı saatte 2 farklı ders vermişler :F hadi öğrenciyi anlarım da hocaya nasıl 2 farklı ders veriyorsun :F 7tepenin ders seçme sistemini sokaktan geçen okulla eğitimle alakası olmayan birinin kurduğunu düşünüyorum + hoca aynıysa ve sadece saatleri değişsin diye section değiştirmek istiyorsan hoca ile konuşabilirsin,misal mat için fln genelde hocalar salı 9-11 section1 11-1 section2 aynı veriyorlar aynı hocaysa sorun olmuyor genelde hoca tamam hangisi uyarsa ona gir diyor derste de 2 section için de yoklama kağıdını getirio öbürüne imza atıon + bazı bölümlerde gidip hoca ile konuşman gerekiyor ben geçen dönem mat2 alırken özellikle başka bir hocadan almak istiyordum mat bölümünde hoca şey dedi istediğin sectionı seç derse kayıtlı gözük istediğin sectiona gir farketmez zaten devamsızlığa bakmıoz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 türkçe dersi işte aynı hocamı bilmiyorum saat farkı yok zaten sınıf farkı var öle değişik bişi arkadaşlar 4. sectionda ben 11.sectionda.section değiştirmek kolay bişeyse bu hafta hallediyim haftaya rahat ediyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Daha önce Gastronomi okuyan kimseyle tanışmamıştım. Nasıl bir bölüm? Eğlenceli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mükemmel bence içinde yemek olan herşeyi görüyoruz hatta dur üşenmiyim yaziyim; uzakdoğu osmanlı türk fransız akdeniz mutfakları, pastacılık sanatı, şarap bilimi, ekmek yapımı, yemek fotorafcılığı, işletme, muhasebe, restorant tasarımı, hijyen ve güvenlik, pazarlama, fransızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ÖSS ile mi giriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yetenek sınavı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 O olmadı işte. Nasıl bir yetenek sınavı? Yemek mi yaptırıyorlar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adamınbiri, Atahan var gastronomide birşeye ihtiyacın olursa buraxın selamını ilet yeter :F section bu hafta değiştiremezsin diyorum sadece add dropta değiştirebilirsin yani istemenle ilgili bişi değil sistemle ilgili bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çok ağır küfürler edicem o sisteme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar