Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hatsan mod 135 model tufek ve Blow marka havalı tabancamı satıyorum ikisininde kullanımı ve satısı yasaldır ve faturaları mevcuttur ıkısı ıcın 225 ytl fıyat bıctım mod 135 oldukca guclu (magnum class) bır tufektır 5.5mm sacma atar namludan kurmalıdır kundagı cevız agacındandır tufekle beraber yanında gelen durbun,durbun tutucu,atıs gozlugu ve plastık ayaklıkta yanında verılecektır. Blow marka tabanca da namludan kurmalı 4.5mm sacma atar tufek fazla kullanılmadı 500 yakın atıs yapılmıstır hazıran 2007 de alındı tabanca ıce kasım 2007 de alındı res onumuz sevgılıler gunu beyler sevgılınıze alın nasılsa kullanmıyacagı ıcın sılahlar sıze kalır bayanlar sevgılınıze daha guzel bır hedıye bulamazsınız alın sevındırın sevgılınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Tüfeği kaça bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tufek hakkında ek bılgı agırlıgı 5kg olup tufegı kurmak ıcın bıraz kas gucu gerekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fiyat çok iyi yannız ben yazın mod 125 i 200 e almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tüfeği alabilirim gerçekten iyiymiş. bi konuşalım pmden msn adresi falan atarsan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 7.65 bir silah. ben favori olarak ispanyol llama yı severim. kabza emniyeti ve kapak üstündeki bant şeritle çok şık bir silah. piyasa değeri olarakta 500ytl civarı. çokta uygun. kullandığım 7.65 ler içinde ele en düzgün oturan silahlardan biri. ilgilenen olursa belki satarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Masakari said: Hatsan mod 135 model tufek ve Blow marka havalı tabancamı satıyorum ikisininde kullanımı ve satısı yasaldır ve faturaları mevcuttur ıkısı ıcın 225 ytl fıyat bıctım mod 135 oldukca guclu (magnum class) bır tufektır 5.5mm sacma atar namludan kurmalıdır kundagı cevız agacındandır tufekle beraber yanında gelen durbun,durbun tutucu,atıs gozlugu ve plastık ayaklıkta yanında verılecektır. Blow marka tabanca da namludan kurmalı 4.5mm sacma atar tufek fazla kullanılmadı 500 yakın atıs yapılmıstır hazıran 2007 de alındı tabanca ıce kasım 2007 de alındı res onumuz sevgılıler gunu beyler sevgılınıze alın nasılsa kullanmıyacagı ıcın sılahlar sıze kalır bayanlar sevgılınıze daha guzel bır hedıye bulamazsınız alın sevındırın sevgılınızı şiddete hayır! adam öldürmeye teşebbüs mü ettircen sen bana :) o tüfeği satın alsam sinirlendiğimi hururum şahsen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adam öldürmez bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Hatsan mod 135 ile domuz vurabilirmiyim yoksa sadece tavşan mı vururum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 tavşan bile şüpheli sanırım :D domuz vurursun ama domuz vurdugunu farketmeyebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 havalı tabanca ile 10 mt gibi bi mesafeden 3 el atı$ hedefi yere sermeye yeter tabi kola bacağa değil de daha ziyade göğüs kafesi gibi bi bölgeye.. ama i$te sadece o kdar.. öldürücü bi etkisi mutlaka vardır 100 taneyi 0 mesafeden kafana saydırmaya kalkarsan falan da mesafe arttıkça $iddet ciddi $ekilde azalıyo özellikle 25 mtden sonra boncuklu tabancalar gibi bi etkisi oluyo. ps: kafaya 0dan saydırma dı$ındakiler tecrübe ile sabittir. domuz olayına gelcek olursak da evet domuzu vurman mümkün ama öldürmen mümkün değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 domuzun derisi kalındır fazla hissetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kermit said: adam öldürmez bunlar abi nasıl ya :) köyde kuş tavuk sincap sıçan köstebek bir şey bırakmadım gerçi bu silahlar çeşit çeşit benimki duvara atarsan tuğlanın içine girio. biraz sadist olcak ama sadistim ^^ inekte vurdum. üzülmedim o salak kuşlar circiricir edip balkona sıçıyoru yine üzülmedim sincap eve giriyodu köstebek ekini parçalıyordu tavuuda yemek için vurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sypro said: mesafe arttıkça $iddet ciddi $ekilde azalıyo özellikle 25 mtden sonra boncuklu tabancalar gibi bi etkisi oluyo. NOOO. bende var hatsan havalı. ama kaç oldugunu bilmiyorum. yakın mesafeden kutu kolayı delemezken 30 metreden isabet ettirirsem 2 ye bölecek kadar parçalıyordu kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 belli bir mesafeye kadar etkisi artıyor hız kazanıyor ondan sonra yavaslamaya başlıyor diye biliyodum emin değilim futbol oynarken de cok yakından vurulan toplar can yakmaz mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 peki bu tufekle felan ne yapabiliriz? ciddi soruyorum yani neler yapilabilir neye yeter gucu felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tufekte ve tabancada yiv-set oldugu ıcın attıgını vurabılıyorsun tufek yaylı havalı bır tufek oldukca guclu 80 metreden soda sısesı kırıyor (kalın yesıl camlı olanlardan) 50 metreden canlılara cıddı hasar verır (kafa yada kalbe gelıse hedef gg) tufek agır ve cok ses cıkartıyor tepmesı var kısaca alırım pencereye cıkar 2-3 atıs yaparım dıyorsanız vaz gecın bu sevdadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tüfeği tek satmayı düşünüyor musun? tabanca ruger'e benziyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 suna ıkısını set halınde satıyorum bu sekılde alan cıkmazsa yapıcam bıseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Masakari bu güne kadar tüfeğin kullanımıyla ilgili bir sorun yaşadın mı? Bir de ne zaman aldın ve kaç atış yapmışsındır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tufekle bır sorun yasamadım hazıran 2007 de aldım 500e yakın atıs yapmısımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 tufek 185 ytl,tabanca 35 ytl ıstanbul ıcı elden teslım ıstanbul dısı kargo alıcıya ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kermit said: 7.65 bir silah. ben favori olarak ispanyol llama yı severim. kabza emniyeti ve kapak üstündeki bant şeritle çok şık bir silah. piyasa değeri olarakta 500ytl civarı. çokta uygun. kullandığım 7.65 ler içinde ele en düzgün oturan silahlardan biri. ilgilenen olursa belki satarım... ben ilgileniyorum, ozelden mesaj attim oradan konusalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar