Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bayan da ilk ben gördüm. uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 therbiyhesisleshme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Pati Buluşmasına gel sen bi ara, ne asosyallik kalıyo, ne antisosyallik. Masadakiler yetmezse gidip diğer masadakilerle de tanışma opsiyonumuz var, cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 iki dakka rahat durun be of sonra insanlar neden patiden soğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 seni şimdi tutup çıkarırlar bu hayatın içinden merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mtv ye falan başvursan? i want to be made olayları falan asdfksda şaka tabi. bi kaç arki yazmış sevgilin falan varmı etrafta böyle hoş çocuklar varsa biraz onlara yanaşsan birlikte açılıp saçılsanız? gerenk yok diyorsan bi kaç önerim daha var; mesela tiyatroya git tek başına oyunu izle notlar falan al, tek başına çık alışveriş yap bu sırada kasiyerle falan diyalog kur,şiir falan yazıyorsan bunları yazmayı bırak. aklıma birşeyler daha gelirse eklerim veya sen biraz daha açıklama getirirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ardeth said: seni şimdi tutup çıkarırlar bu hayatın içinden merak etme ehuehue :P:P doru yere geldi dimi :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 benim de tanıdığım böyle 1-2 arkadaşım var genelde asosyal tarzı yaşayan ve bunlardan mutlu olduğunu söyleyen fakat bence bu kendinle vakit geçirmeyi sevmenle alakalı gibi geliyor bana. Mesela gece internette kendimle başbaşa olup kafa dinlemek inanılmaz hoşuma gidiyor,arkadaşlarımla eğlenmektense ama gündüz de evde oturmak işkence gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ardeth said: seni şimdi tutup çıkarırlar bu hayatın içinden merak etme kalbin kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hanımefendi kaçdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dev said: Ardeth said: seni şimdi tutup çıkarırlar bu hayatın içinden merak etme kalbin kötü be evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dev said: said: dıştan verdiği izlenimle iç dünyası oldukça farklıdır, ve bu farklılığın yarattığı kutuplaşma, birbiriyle son derece çelişkili duygular, istekler ve dürtüler arasında bocalamasına neden olur. şizoid kişi insanlarla yakınlık kurabilmek için gizli bir istek yaşar, ancak korkuları nedeniyle etrafına duvar örer ve bu duvarın arkasına saklanır. bunun nedeni ise sürekli olarak yaşadığı terkedilme ve dağılma korkusudur. Bu durum bana tam uyuyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Killer said: evet mesala ben kendime sinir hastası diyoarum.direk öyle bi hastalık yok ama sinirlenince gözüm dönüyo.tarif edilemez yaşanır gibin. o kadar kolay sinirlenmem ama ufacık aptal bişeye de acayip tepki gösterebilirim. bende de var bu inanılmaz bir şekilde deliriyorum sinirli anımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 PrudenT said: abi terapiden her şeyden önce senin gerçekten istemen lazım bunu kendine güvenip cesaret edip bi adım atman lazım inan gerisi gelir zaten patide böyle biri daha tanıyorum merak etme yalnız değilsin :p (isim vermiyim görünce atlar sonra sdf) Benim , ben miyim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bak atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Olm ben soğumaya calistikca sen bana gaz veriyosun,benimmiş nereye benim lan. üf oktar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi resmen şizoidsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben de şizoidim. gg ye doğru yol alıyorum. herşeyin farkındayım ama durdurmak için çaba sarfetmiyorum çünkü istemiyorum. her sene bi gg vakası yaşar oldum. hayat ne güzel vapurlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 salla 2012 de ölüyrouz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 benim kuzenimde yaklaşık 6 yıldır şizoid tabi bu 6 yıldan önce aşırı sosyal biriydi tam olarak ne oldu bilmiyorm aşırı içine kapandı kendi kardeşinin bardagından bile su içmiyo o derece 3 yıldır psikiyatriste gidip geliyo sürekli ilaçlar alıyo benim görüşüm ilaçlarin hiçbir etkisinin olmadıgı yani 3 yıl önce nasılsa şu anda hala durumu aynı ilaçlarin yan etkileri çok kötü sürekli uyuyuosun + kilo aldırıyo yani ilaçlarla falan olucak iş deil bu kendinin istemesi lazım ben çok ugraştım kuzenimi düzeltmek için ama olmadı yani o istemedigi sürece hiçbirşey düzelmiyo tuttum kolundan cinemaya buz patenine vs. heryere götürdüm her ortama soktum sosyalleşsin diye işe yaramadı o duvarları kendi istemedigi için aşamıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bence kuzenin kimseye anlatamadığı şeyler yaşamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bazen öyle tiksiniyorsun ki insanlardan bu hissi anlayamazsın. Tek tek bireylerden de toplumdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 PrudenT said: bence kuzenin kimseye anlatamadığı şeyler yaşamış alakası yok sadece büyüdügü ortamdan kaynaklanıyo yani sultan çiftligi gibi biyerde yaşagıdı için nasıl bi ortami olabilirki ister istemez yaşadıgı ortamlar insanı deiştiriyo fazla içine kapandı askere gitti geldiginde düzelir gibi oldu ama tekrar eski haline döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 BIÇAKLA UYUYORUM! SABAH KAHVALTIYI STARBUXTA YAPARKEN AĞLIYORUM! DİYORSANIZ! siz bir şizoitsiniz, en yakın toplum sağlığı merkezine uğrayarak tedavi hakkında ücretsiz bilgi edinebilirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 üniye gitti mi bi arkadaş ewinde falan kalsa iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar