Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şimdi ben şöyle bişi istiyorum. 2-3 şeyituşlarla kopyalayıp yapıştırmak istiyorum. mesela "xxx" yazdım bunu kopyaladım ardından "yyy" yi kopyaladım. F1 e bascam misal xxx'i yapıstıracak F2 ya basıcam yyy'yi yapıstıracak. böle bişey yapılabiliyor mu ya da programı falan var mı? nasıl yapıcam?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 var öyle birkaç uygulama. google'da clipboard diye ararsan bulabilirsin. www.clipmagic.com 'u buldum ben misal. yok biz oturup yapsak çok güzel olur derseniz toplaşıp birşey yapabiliriz. c#'ta uygulaması çok basit
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Clipx güzeldir; http://www.bluemars.org/clipx/
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 clipx işimi görecek gibi teşekkürler.
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Aa ben de hep isterim böyle bişey. Hatta ufak bi proje düşündüm bu iş için belki ben düşünmemişimdir bir yerde okumuşumdur ordan bilinçaltıma girmiştir falan neyse, mouse olcak mesela işte 3-4 tane ufak tuş olcak mouse üzerinde yanlarda falan. Kopyaladığın şeyleri bi şekilde bu tuşlara atıcaksın sonra yapıştırabilceksin felan. öyle işte.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yüklekmek gerekti yine boş Windows'a. ClipX, up!
Öne çıkan mesajlar