Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Soyle iki uc resim koyabilecegim, basit bir form hazirlayabilecegim, işte su sehir ne bilim ad soyad felan girilebilecek tarzdan bir form. yapabilecegim basit bir tasarim programi aramaktayim. Yardimci olabileceklere simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 visual basic ile gayet raahatça yapabilirsin kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 he he. Basitten kastim, boyut du aslinda. Pc'de yok, indir kur felan cok ugras. Arti boyutlari buyuk visual basic gibi bir zimbirtinin. :D daha basit bişiler lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 python daha basitini bulabilecegini sanmam. ya da dogrudan java'da yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet, java güzel bi öneri.. her platformda destekleniyo olması da kullanılabilirliğini arttırabilir.. java için +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 java icin -1. delphi kullanabilirsin(her ne kadar cok sevmesem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 python +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 python'un dili neye benzer ? object oriented mi ? ne bilem, eccik de detay vereydiniz :D heh sayfasindan gerekeni ogrendim zaten. : ) eywallah guzel oneri, 10 mb cik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ms office infopath var. form tasarım programıdır kendisi.. programlama dili değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 farkmaz bana ya, basit bişi olcak dedim ya, soyle kucuk bi form bi iki de resim konacak o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ractamainus said: ms office infopath var. form tasarım programıdır kendisi.. programlama dili değil =) ms office demisken access var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar