khala Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 güvenç'in açacağı yok açıyım dedim yalan olmasın haftaya diye ana kadrodan kimler geliyor şimdi ona göre yedekleri de hazırlamak lazım gelemeyecekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tarih ve saate gore yazabilirim. uayrsa kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ana kadrodan 14 kişi çıkar yedeğe gerek kalmaz ya da 6v6 moda yapabiliriz duruma göre sahayı alalım belli olsun hemen khala-fizban-holy-kender-cavanagh-bomb-bathory-wishmaster-eshreff-babacum-griz-dela-sly-tharkas-jankis-arcane pyro bu hafta belki oynar 16sına kadar istanbuldaymış sanırım azmo haftaiçi gitçekti sanırım gelmez büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aklıma gelmeyen olabilir, mazur görsün ben yarın ulaşabildiğime ulaşır, haftaya için sorarım kim geliyo kim gelmiyo diye moda olursa saboyu fln da getirirz maça apex de gelebilir bak sonradna geliyo isimler aklıma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 simdiden soyliyim dela gelicem diyosa ben gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yer olursa bende gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Komplo teorileri geliyor aklıma. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ne oldu son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bu hafta yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 e usta bizim çay vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Karda maç için. up! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 eksik çıkarsa diye yedek olurum ama bu havada 10 kişi bulurmuyuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 havalar düzelince ayarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oynayabilirim bende bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ooo iyi oldu bu hehe özledim seni be=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Apex de gelsin iyi olur özletti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gelirim gelirim bu sefer :) yoğundum inanılmaz şekilde fırsat olmuyodu, yer olursa saboyuda getiririm kolundan tutup. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 1 mart diye düşünüyorum maçı ama hepiniz bi ses edin ona göre ayar çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 istanbulda olmadıgıma bir kez daha isyan ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kratochvil istanbula yolun düşerse bekleriz maça misafirlere hemen yer açıyoruz=) khala-fizban-cavanagh-bomb-bathory-wishmaster-eshreff-babacum-griz-dela-sly-tharkas-jankis-arcane-apex-sabo unuttuğum varsa önceki maçlarda oynayanlardan dürtsün beni bu yukardan 12/14 kişi çıkıyosa moda/göztepe maç yapalım cumartesi, ama maç saati 5-6 ya da 6-7 olsun kender ve holy'e direk yer açıyorum kaleci kontenjanından geriye 10/12 kişi kalıyo adam sayısına göre modayı holy ya da göztepeyi babacum ayarlar apex bu aralar oynarım demişti kandırırsa saboyu da getirir zaten,ben ve wishmaster varız,fizban geliyo griz maç kaçırmadı,khala aynı şekilde allahın boşu maç dedik mi direk gelir=) eshreff-babacum da gelir bomb uzun zamandır oynamıyo bu sefer gelir die düşünüyorum bathory'e haber verirsek kesin geliyo=) böle tahmini bi şekilde çıkıyo kadrolar aşağı yukarı ben akşam eve dönünce msn'den zaten dürterim millleti, haber ederler buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 cavanagh tşk ederim..sırf bunun için bile istanbula taşınabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 beyler gecen sefer ki gibi yer olursa kaleye talibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 okey vereyim ben. olasılıklar arasında en erkeni olması tercih sebebidir. holyi isterim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar