Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer misiniz?

Killer

Öne çıkan mesajlar

ben de yokum diye yazıyorum bazen nedeni o an meşgulüm ve 1 dakkalıgına arkadaşımdan bir dosya transferi almam gerekli. bu yüzden de onlie oluyor dosyamı alıyor ve tekrar çevrimdışı oluyorum. o değilde zamanında icq da olan çevrimdışıyken şu kişiler beni görebilsin özelliğini istiyorum ben msnde de.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler ciddi sorunlarınız var.konuyu okumadan AHESŞGSD LA Bİ MESAJ DA BEN ATAM HEHE modunda mesj atıyosunuz.yokum yazana bişey diyen yok zaten hey yarrabbim..
başkası anlatsın artık tükendim ben.

yok olabilirsiniz bende yok oluyorum bazen yazıyorum.ona eyvallah.YOKUM YAZMA olayını sorguluyorum ben.ha bunu yazıyosanız bilemiycem artık
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazıyorum ara sinirliyim yazmayın diye. Açıklıyayım o halde.

Msn'imde 250 küsür adam var. Bunlardan 4 ü benim yakın arkadaşım olsa diğerlerine kafam bozukken gidip bir şey anlatmıyorum önemliyse üstelik. Bu adamlarla konuşabilmek gibi bir ihtimalim yok benim yüzyüze. Biri almanyada diğer ikisinden biri izmirde öbürü istanbulda.

Ben onlarla konuşurken biri rahatsız etmesin istiyorum. Bu kadar basit. Yoksam yokum yazıyorum bir de. Gelince kimler ne demiş görüyorum.Mesela ;

"Abi stan hikayesini yazdın mı . Hadi bekliyoruz akşama kadar yaz."
" Lan vadide portalın önüne gelsene bekliyoz orda."
" Sevgilimden ayrıldım gelince bi söle kafam bozuk"
" Kedi aldım!!!!1!!!"
" Olum nerelerdesin lan kaç zamandır vs vs bıdı bıdı"

Bunun gibi şeyler yazılıyor yokum yazılınca. Dolayısıyla gelince çeşitli cevaplar yazıyorum eğer çevrimdışı iseler söylediklerini yapıyorum hikaye vadi vs..

Anladı?

Ha ; bu lamer'lıksa lamerım yani ne diyeyim. Sakin ol biraz killer..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam ghost_BOO

MSN messenger da engelle sil durumları var. Ya da cevap vermeme durumunda var. Yani her yazılan mesaj a cevap vericeksin diye birşey yok.ESC tuşuna basmak çok zor olmasa gerek. Çevrimdışı görünüp istediğin kişilerle konuşabilmen de cabası.

Msn inde gereksiz adam tutmaman için engelle+sil combosunu kullanmanı tavsiye ederim.
Killer insanlar kendisini anlayıp saçma cevap yazmadıkça sakin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ghost boo uç durumlardan bahsediyosun =).ayrıca kitananın dediği gibi çevrim dışı girebilme, cevap vermeme gibi durumlar olası.ha zaten sen bu diğer 246 kişiyle samimi değilsen onlar da seni sürekli tüketmezler diye düşünüyorum.ha yok tüketiyolarsa ve sen samimi değilsen yine kitananın dediği gibi engelle sil combosu gayet işe yarıyor.

bakın arkadaşlar ghost boo ne kadar mantıklı güzzeel bir cevap vermiş.kendisine +rep.sinirlendim mi?hayır.bi rep daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...