Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rvr

AMO

Öne çıkan mesajlar

Videolarda izlediğim kadarıyla dwarf vs. orcs Imperial vs. chaos ... olayı var.Peki şimdi ben chaosum diyelim ben dwarf larla karşılaşamayacakmıyım?

2. husus; sadece olay rvr den mi ibaret,solo takılamayacakmıyız yani , grup yoksa her zaman ezilecekmiyiz şimdi?

3.sü;belli class ların belli classlara bariz üstünlüğü,hatta ölümsüzlüğü bunda da olacakmı?Atıyorum (tamamen) bir orc choppa bir wizard gibi bir türe karşı sürekli üstünlüğü yada ezikliği olacakmı? ( eşit birikimdeki oyuncu kontrölündeki karakterlerden bahsediyorum,noob vs. experienced olayı değil tabiki..)

Sorularım pvp içindir,pve en son planda
Sosyal ağlarda paylaş

metal said:
Videolarda izlediğim kadarıyla dwarf vs. orcs Imperial vs. chaos ... olayı var.Peki şimdi ben chaosum diyelim ben dwarf larla karşılaşamayacakmıyım?

Warcamplerde teleporterlar var, diğer taraflara geçebiliyorsun.
İstediğinle savaşabilirsin.

2. husus; sadece olay rvr den mi ibaret,solo takılamayacakmıyız yani , grup yoksa her zaman ezilecekmiyiz şimdi?

Speed classları ve stealth olmadığı için solo play hakkında yorum yapmak zor şu an, ama ben RvR yapısının daoc daki gibi elit 8 man guildlerin kontrolünde değil de kaos ve karambol havasında olacağını düşünüyorum. Yani karambole solo da girebilirsin ama arkanda healer olmadan ne kadar ayakta kalırsın bilemiyorum.

3.sü;belli class ların belli classlara bariz üstünlüğü,hatta ölümsüzlüğü bunda da olacakmı?Atıyorum (tamamen) bir orc choppa bir wizard gibi bir türe karşı sürekli üstünlüğü yada ezikliği olacakmı? ( eşit birikimdeki oyuncu kontrölündeki karakterlerden bahsediyorum,noob vs. experienced olayı değil tabiki..)

Eşit birikimli, eşit itemlı, eşit rankli 2 kişinin pvp yapma olasılığı warhammerın dün çıkma olasılığı kadar düşük olduğu için merak etme sen =) Dengeleri classlara göre değil gruplara göre kuracaklar. O yüzden sen OP gördüğün değil hoşuna giden classı aç.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yanlış hatırlamıyorsam DaoC da artifactler falan oluyordu, artifactleri elinde bulunduran realm çeşitli bonuslar kazanıyordu. bu tarz uygulamaları çeşitlendirerek warhammera uyarlarlasa ortaya güzel birşey çıkabilir. yeterki açık arazide stealth olamasın hiçbir class :)
Sosyal ağlarda paylaş

artifact deil de RELIC.

her realmin 2 ser tane relici var. 1 tanesi pvp ve pve de %10 melee dmg digeride magic dmg veriyor.

birer tane varken etkisi yok, diger realminkini alip kendi bolgendeki relic keep e koyarsan butun o realm oyunculari %10 dmg bonus aliyor yani ki bu pvp de baya farkediyor.

relic raid yapmak pek kolay degil, cunku relic keep e gecebilmen icin o realmin tum kalelerini alman gerekiyor, ve almaklada yetmiyor bi yandan alip diger yandan tekrar saldirdigin realmin kaleyi geri almasini engellemen gerekiyor.

hersey bitip relici aldigin zaman taşiyorsun o relici yani sen relici aldiktan sora yolda toplu bi savasta kaybededebilirsin o kadar keyifli ve zevkli bir olaydi.

bazen sabaha karsi saat 5 te saldirirlardi inanaılmaz bir telefon trafigi yasanirdi real hayatta, guildim %90 i ruslardir cok aradilar cep telefonumdan lol

burdaki relic raidlerde attacker - defender olarak bahsedersek

1000 / 1500 civari bi orandan bahsediyoruz, o zamanlar bilgisayarlarimiz kitlenir kalirdi cogu zaman.

rr10 skald olarak 2 relic tasimisligim vardir :D

en iyi keep savaslari bana gore daocta oldugundan ve WHO yuda mythic yaptigindan cok cok guzel birsey cıkacak diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

wow daki stealh akıllara zarar zaten, çölün ortasındasın etrafta 1 tane ağaç bile yok ama yok ben görünmez olacam. artık kuma mı gömüyor kendini adam ne yapıyorsa artık :) stealth "hide in shadows" tarzı birşey olursa yerinde olur.

Zegna sen söyleyince hatırladım o keep savaşlarını. askerlik zamanıma denk geldiğinden fazla oynayamadım, highlander kılıklı bir armsmanım vardı lvl 45 civarı, hangi server hatırlamıyorum. dediğin gibi makina kasılıyordu bayağı kalabalık savaşlarda, gerçi aynı sorunu wowda da yaşadık world pvp olduğu zamanlarda, server göçerdi falan. bir keresinde akşam üstü başlayıp sabah saatin 7 sine kadar sürmüştü, relic defend et, outpostları geri al, sonra yürüyün tellioğulları hibernia üstüne. casual bünyeye göre değil tabi ama yinede o savaşın içinde olmak oldukça zevkliydi. en azından bayrak tut, mendil kap olayından daha anlamlıydi.

umarım rvr kavramına daha da değer katabilirler warhammer onlineda. pve ninde kendi içinde zevki var tabii ama first kill yaptıktan sonra anlamını kaybediyor benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım bu bahsettiğiniz relic kapmaca işi kaç günde bir oluyor yani oturup karşı taraf gelsin toplanalım 800er kişi diye i bekleniyor yani her gün olan bişi mi? Yoksa ayda yılda 1 kez oldu mu onu kaçırdın mı 1 ay daha bekliyormusun? Daha doğrusu eğlenceli olabilir ona lafım yok ama ne sıklıkla yapılıyor o önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
1- Herkes birbiriyle savaşabilecek.
2- Her türlü solo, grup vs. mevcut.
3- Tabiki belli class lar, belli class lara göre üstün olacak, ama God mode dada oynamayacaklar, amaç takım çalışmasını sergilemek.

Ben farklı serverların düşmanları birbirleriyle karşılaşıyor saniyordum.
Chaos,order el ele başka bir server'ın oyuncularıyla kapışıcak yani. Bu adamlar okadar ırkı bir arada dengeli bir RvR yaptıra bilsinler mayokini giyip dolaşmassam bende adam değilim safasgasd :=)

24 class var be. Wow daha dengeyi kuramıyorken bu adamlar bu kadar class'la nasıl kurmayı düşünüyor acaba ?

Bir çok class yalan olucak görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ama her gün de olabilir. Çok pesimistsin be Abso sdf.

Her gün 40 kişi bile toplanamıyor bilmem kaç bin kişilik serverda 300vs300 savaş mı olucak hergün :)
Anladığım kadarı ile ayda yılda bir epic battle olucak oyun eskiyince onu hatırlayıp vay be ne gunlerdi denicek toplam 5 savaş yaşayıp :P Dua edelim o savaşları kaçırmayalım o zaman hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...