Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Hatırlamıyorum, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ailesinde şekerhastası olanlarda daha cok görülüyormuş (araştırılmaktaymış doktorum dedi) ayrıca vitavin eksikliginden (hangisi bilemiyorum) sonracıma bişeylerden daha oluyormuş ana bişey bilmiyormuşumki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 of of cok fena bişeydir o yemek yiyemezsin agzını açamazsın dilini azının içinde rahatça özgürce dolaştıramazsın en kısa sürede geçer inş bnm 1hafta fln kalmıstı ölüyodum vlla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 biri bana ilaç sölesin en iisi hangisi ya öf ölcem 3 mü 4mü ne sayamadım bi sürü var imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aft diye bi ilaç var eczaneye git verirler :) geçmiş olsun fdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Buco Bleu dedim ama Buko Blö dediğim için çizgi film falan sandınız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kopar yarayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 karadut nisasta dut pekmezi ilacla 7 gun ilacsiz 7 gun diyorum sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ilac sevmem... dogal yol daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Recall06 said: karadut nisasta dut pekmezi ilacla 7 gun ilacsiz 7 gun diyorum sana.. İlaçla 1 hafta, ilaçsız 7 gün derim ben de bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 başlığı ayağımın içindeki beyaz yada diye okudum bi tiksindim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar