nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ağliycam ama yaa resmen bizimkiler atamayana ataralar olsun diye kasıyo :(
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 nileppezdel said: Al abi alex bi şut çekti gaza geldi Fener deli gibi :( forvette kezban varken bi cacık olmaz fenerden semih olsaydı belki atabilirdik fenerliyim bu arada :P
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 BulletRide said: Ah o Kezman bizde olsa bu maç. kezban ın neyini begeniyosun çok merak ettim ? :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Lugano gitti. Bu maçı kaybedersek çok pis içimde kalıcak yaa umarım yenilmeyiz 8-)
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arkadaşlar maçı seğredemiyorum şu anda kaçıncı dakika durum nasıl ?
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dakka 83 0-0 fener 10 kişi maç ortada gidiyo
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dakka 85 fener'in 1 GS'nin 5-6 tane net pozisyonu var. Fener 10 kişi kaldı
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 berabere bitti fener alisamiyen de bitirir bu işi ^^
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kaçtılar elimizden ya bu kadroyla bu kadar. Hakan yerine Nonda olsaydı, yani sadece o olsaydı yenmiştik. Yazık.. Yine de "Oh be!" diyorum kadıköy zor deplasman :D
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 way be gs den 4-5 kat iyi kadrosu olan muhteşem fener evinde 10 eksikle gelen rakibinden beraberliği kurtardı tebrik ederim kendilerini
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kermit said: RayCharles said: annlammadım bu işi takımın yarısından fazlası olmayan gs daha iyi oynuyo şu an sen maçı başka tarafınla izliyosun bence siyah formalılar fener degğil galatasaray. =) fenerin daha iyi oynadığını iddia etmiceksin umarım
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 "Burada atarsak sıkıcı olur biz orada yenelim" dediler di mi :D:D
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gs bundan daha kötü bir Fenerbahçe yakalayamazdı , ondada galip gelemedi..samiyende çok farklı bir takım bekliyorum , rakibi küçümsersen böyle olur işte , tur samiyene kaldı.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 eh herkes o kadar emin oldu ki galibiyetten fbli futbolcular da yine "yeneriz yaa" moduna girdi ve adam gibi oynamadılar ama deplasmanda daha ciddi oynarlar turu alırız diye düşünüyorum
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yok da gs kupayı almış kadar sevindi... bizimkilerin pek umurunda değildi maç =)
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 galatasaray sevinmesin bu maçı farklı kazanıp turu garantiye alabilirdi. deplasmanda gol atamadan alınan 0-0 bence kötü sonuç.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bi dahaki maç ne zaman? Bari bir ii adam iyileşse. Servet oynasın forvette Hakan yerine ona da razıyım ama şu herif oynamasın ya :(
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kertenkel said: yok da gs kupayı almış kadar sevindi... bizimkilerin pek umurunda değildi maç =) taraftara çagırdı gs lıları bi gidişleri var sanki 5 attılar :D kornalarla geçiyorlar şimdi burdan :D
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 24 gün sonra mı öyle bi şey evet 27 şubatmış rövanş
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hakan ümit karandan iyi oynadı bence nileppezdel said: Bi dahaki maç ne zaman? Bari bir ii adam iyileşse. Servet oynasın forvette Hakan yerine ona da razıyım ama şu herif oynamasın ya :(
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bonjo said: gs bundan daha kötü bir Fenerbahçe yakalayamazdı , ondada galip gelemedi..samiyende çok farklı bir takım bekliyorum , rakibi küçümsersen böyle olur işte , tur samiyene kaldı. asdasd güldürmeyin adamı ya. 7 eksikli sırf türk,hakan şükürü saymazsak 22-23 yaş ortalamalı bi gs vardı karşısında.
Öne çıkan mesajlar