spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Diablo_Angel said: spompas said: sopcast programını biri upload laya bilirmi? link saolasin:D vh1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 güzel maç fener bastırıyo servet ayak bacak ne varsa kırıyo fener atar yersede kontradan yer. semihe üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 off vh1 iyiydi baby tv açtı şimdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 annlammadım bu işi takımın yarısından fazlası olmayan gs daha iyi oynuyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bakiden sonra 2 numara servet kontrolsüz giriyorlar ya freni patlak kamyon gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 iyiymiş bu sopcast. devre arasında victoria's secret izliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bende logging in de kaldı nedense bi ayarmı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dns ayarı lazım sanırım yasaklamıştı telekom sopcastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 az önce 2 dk da 1 takılan sopcast victoria's secret da daha bi kere bile takılmadı.2. yarı da böle devam eder inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dns ayarlarını biri söylerse sevinirim versin numarayi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ben maçı açtıgımdan beri hiç takılmadan izliyorm sizde sorun olabilir yada benim baglantı 4096 diye olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 galatasaray 11 kişi kendi yarı sahasında oynadı 30-35 dk kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştılar, buldular da... defansta çok sert oynuyo gs kırmızı çıkabilir topu alanın üstüne koşuyolar vurmak için (pres değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 RayCharles said: annlammadım bu işi takımın yarısından fazlası olmayan gs daha iyi oynuyo şu an sen maçı başka tarafınla izliyosun bence siyah formalılar fener degğil galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ilk 5-10 dk iyi oynadık sora kontraya döndük son dakkalara kadar ama kadıkoyde fenere karşı bu kadroal yapılabilcek başka bir şey yok.1 gol bulup üzerine yatsak mis olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 servet ya adam gücünü kontrol edemiyo resmen.bi gsli olarak üzüldüm semihe. ilk yarıda beklendiğimden daha iyiydi gs.orta sahada mehmet topalın yanına düzgün top kullanabilen bi adam olsa daha iyi oynayabilirdik ama bu eksikliklere rağmen pek pozisyon vermedik.3 tanede net gol fırsatı bulduk.ve alexi iyi tuttular. gerçi 2. yarı fbdeki brezilyalılar gaza gelebilir ondan çekiniyorum.fb nin sistemi özellikle alex ve diğer brezilyalı furbolcuların özel yeteneklerine dayanıyo. bir anda olmadık pozisyondan gol yaratabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ya emekli ooooooooooool!!!! Ulan en az 2-0dı şimdi şu dalai lamanın yerinde Nonda olsaydı yaa uuuuf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Yerli malı haftası gibi olunca takım,anca kapanabiliyor.Nonda'nın olması gerçekten iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bu sopcast'e login olamiyom ben, login id pass verebilecek olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 anony olarak login oldm ben direk sanırım çok fazla yogun sopcast o yüzden login olunmuyo id pw yok elimde olsa verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dns falan gerekior sanirim engelli cunku site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 şu son 10 dk izledimde oyunu fener üstün diyenler bir göz doktoruna uğrasın diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 son 10 dakkadir zaten gs oynamaya başladı baştan izlemeni öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Of var ya iyi oynayıp beni umutlandırdılar ama çok kaçırdılar. Kesin vericekler maçı üzülücam. Baştan dandik oynayıp kaybetseler daha iyi. :( Wederson da girdi zaten dağıtacak iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 nileppezdel said: Of var ya iyi oynayıp beni umutlandırdılar ama çok kaçırdılar. Kesin vericekler maçı üzülücam. Baştan dandik oynayıp kaybetseler daha iyi. :( Wederson da girdi zaten dağıtacak iyice.. gs bir gol atmadan toparlanamaz fener 0-0 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Al abi alex bi şut çekti gaza geldi Fener deli gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar