kitana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 oha çok emo lan hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yav said: PhysX said: cekdenyils said: 4 yıl... azmı ? az + kız bu videoyu görse kıçıyla güler ve der ki : çok ta tın +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 harbi kız kendisiyle gurur duyar "lan ne iyi etmişimde ayrılmışım köpek yakmak gibi fuzuli işlerle uraşacak bi adammış bu" der bence o görmeden kaldır videoyu ne kadar tınlamassan o o kadar acı çeker bu şekilde bırak acı çekmeyi dötü kalkar sevgiliside çok eğlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 rayka said: harbi kız kendisiyle gurur duyar "lan ne iyi etmişimde ayrılmışım köpek yakmak gibi fuzuli işlerle uraşacak bi adammış bu" der bence o görmeden kaldır videoyu ne kadar tınlamassan o o kadar acı çeker bu şekilde bırak acı çekmeyi dötü kalkar sevgiliside çok eğlenir +1000000 bunalımlara girecek kadar zayıf karakterli olmamak lazım. üç gün için buruk olur, dördüncü gün sabah kalktığında şöyle bir düşünür üzülmekle boşa harcadığın zamana yanarsın. bir de insanlar sürekli kız arkadaşım yok, ayrıldım çok kötüyüm gibi etrafta konuştukça, kızlar da erkeklerin onlara muhtaç olduğunu düşünüp bu tip şeyler yapma eğilimi gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya at gitsin diyoruz işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 oha yanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben seni çok iyi anladım cekdenyıls..bir süre sonra geçicek diye düşünmekten başka yapabiliceğin bişey yok ama o köpeği yakmak iyi gelmiştir eminim zaten çok çirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sesu bunu derken kazagimi falan yakmiosundur umarim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntinKuntin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Olmadı, aldığı/n peluş ayıcık falan varsa onları da jiletleyiver. Aç bir Cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kazagını yakar mıyım saçmalama. çok güzel olmasaydı yakardım ama..geri vermemeyi düşünüorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 PELUŞ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sesu said: kazagını yakar mıyım saçmalama. çok güzel olmasaydı yakardım ama..geri vermemeyi düşünüorum =) ahahua hayal kurmak bedava da o kazak 350$.. gecikme ucreti de aliyorum. ona gore yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar